Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ce misto, am luat ban pentru renko =))
Nu am filmat decat 2killuri din seara asta de la waru cu 69pm din 8 pe care le-am facut (8-4), dar ma gandesc ca are el si filmarea din joc sa se vada ca n a fost nimic ciudat nici la alea

Eu uploadez ce am filmat si o sa le bag la cererea de unban, nu va ganditi ca am avut ceva si sa vorbiti de mine ca cel mai probabil iau unban.

Banu ramane, si i-am aratat in last activity ca n am folosit niciun cleaner inainte de test, am filmat de cand m a luat la teste ce am facut prin PC cu beleaua aia de ammy admin ca bloca antivirusu aplicatia si kelton imi zice ca banu ramane ca apare in osforencis ala renko de care nici eu nu stiu cand l am folosit =)), ce drq

Asta e ba

Bafta

Edited by Seb

nu apare absolut nicio data, ma rog, i-am dat PM, dar nu vrea sa inteleaga nimic Keltonas asta, csf

Pai zii asa: ce motiv ai avea sa folosesti coduri cand tu filmezi si ai acceptat controlul teamview fara probleme. Cere si tu o a 2-a sansa.

Eu zic sa va potoliti, sa mariti activitatea ca e grav. Inteleg ca e vineri dar totusi ..

Adevarat, nici nu stiu ce s-a intamplat astazi. Trebuie sa trecem la fw la greu si sincer nici nu ma intereseaza de ce unii au lipsit. Daca gang-urile nu sunt de voi si nu puteti ajunge macar 2 ore din viata asta la un war, nu ar mai fi trebuit sa intrati de la inceput. Cum ieri s-a putut, asa se putea si azi.

Activitate este, dovada - ieri (31/31), dar astazi am cam dat-o-n bara fiind vineri. Nu-i nimic, ii lasam sa se bucure de 2 turfs, time remaining: less 3 days

Razi tu razi, dar nu mi-a placut astazi deloc. Din partea mea, daca as fi putut, pe cei inactivi ii dadeam direct afara fara discutii. Sa iti pun sincer astazi nu as fi vrut sa intru deloc pentru ca imi este rau, dar totusi am intrat.

Edited by Poltergeist aka Inez

Ba. Am observat ca ne-am luat-o rau. Ce insemna asta ma frate? Cu ELC? Serios?

Ba frate, Luni vreau sa fim minim 30 pe turf, daca nu suntem minim 30 ies si sa ramaneti cu 1 turf daca nu vreti sa facem treaba.

De ce ati intrat in gang? 2 ore dureaza, atat. Daca nu aveti timp, iesiti.