Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare,sunt noul vostru coleg Kamikaze04 aka NoMerCy.RK! Sper sa ne intelegem cat mai bine si sa nu existe conflicte intre noi. O seara faina.

Nici aici nu scap de tine ?

@PauLyNNho ZEW, Stiu ca sunt discutile importante aici in Avispa, toata lumea este invidioasa. Toata lumea ne urmareste, haha =)))

Orice spune astia din El Locco Cartel, nu ne pasa. Insa SF Portocaliu nu o sa fie niciodata cat timp eu sunt in Avispa, bafta.

Maine toata lumea la 19:45 online.

Poi sti ce imi place ma? Astia ne spun noua prin topicurile lor "Nu avem ce face cu Avispa", ok, daca eram acelasi numar de membrii poate ca era alta situatia. Insa cand ei sunt 41 in factiune si noi suntem maxim 30 si tot pierdem abea abea cu 8-7, este trist.

Infine, lasa-i. Situatia se schimba in scurt timp !

Blast baiete, asa erati si voi cand nu aveati adversari, nu mai manca atata cacat.

Si cine drq oi fi tu de nu ia ELC orasu de tine? :)) Din cate stiu singura ta experienta e in Taxi.

Totusi, continua sa fii prost, cu siguranta lumea te invidiaza.

Blast, eu nu-i permiteam. Dar totusi, bai evilseph, daca tot vrei sa te iei aiurea de blast fa-o in pm nu aici. Daca ai ceva de zis, zi despre toata factiunea sau nu mai zi deloc. Nu vreau sa vad certuri autiste pe motive bizare intr-un topic in care numai cei din factiune au voie sa posteze. No hate tho

Nu-mi pasa asa mult incat sa ma abtin sa comentez pe forum, crezi ca ma doare un warn sau un suspend? Mai am 2 conturi banate.

Eram prin trecere pe telefon si am vazut doar cat cacat mananca pentru un taximetrist, si am scris si eu parerea mea.

@EvilSeph ZEW, Daca nu eram importanti, nu ne urmareati.

Nu stiu daca ti-a cerut cineva parerea =) Inteleg, ai suferit, erai pe telefon pe afara nu te baga nimeni in seama si ai vrut sa pari important ca ai facut un post pe Forum, felicitari.

Si eu doar am zis asa ca fapt ca ELC nu o sa ia niciodata orasul, de ce? Ok, iti raspund. Deoarece cat timp stau eu in Avispa, am si oameni care ma ajuta si cu oameni care sunt e foarte foarte greu sa ne ia HQ, sa spunem ca o sa ne ia 23 turfs, insa HQ-ul niciodata. Succes, civilule !

Ce imi place cand va aud "Ai fost in taxi, acolo iti este locul", copile. Inainte iti trebuia rank 3 anterior ca sa intri intr-un gang, am facut rank 3, am vrut sa ies dar nu aveam timp sa intru la warr-uri si am hotarat sa raman pana la rank 5, hai salut.

Daca nu eram importanti, nu ne urmareati.

Nu stiu cum sa-ti spun, dar ai o impresie prea buna despre tine dar falsa.

Nu stiu daca ti-a cerut cineva parerea =) Inteleg, ai suferit, erai pe telefon pe afara nu te baga nimeni in seama si ai vrut sa pari important ca ai facut un post pe Forum, felicitari.

Pe telefon eram in ora, nu stiu care dintre noi are viata sociala mai buna, insa tu esti cam non-stop pe samp zic eu.

Si eu doar am zis asa ca fapt ca ELC nu o sa ia niciodata orasul, de ce? Ok, iti raspund. Deoarece cat timp stau eu in Avispa, am si oameni care ma ajuta si cu oameni care sunt e foarte foarte greu sa ne ia HQ, sa spunem ca o sa ne ia 23 turfs, insa HQ-ul niciodata. Succes, civilule !

Civil? Eu m-am lasat de samp, chiar crezi ca ma insulti sau ceva? Care oameni? Aia care erau deja in avispa si i-ai bagat in clanu ala al tau de rahat va sa zica si Zeom ca ai adus membrii? Sau aia care trebuiau sa-ti vina de nu stiu cate luni si tot zici ca peste 2 zile vin? :)) Esti penibil.

Ce imi place cand va aud "Ai fost in taxi, acolo iti este locul", copile. Inainte iti trebuia rank 3 anterior ca sa intri intr-un gang, am facut rank 3, am vrut sa ies dar nu aveam timp sa intru la warr-uri si am hotarat sa raman pana la rank 5, hai salut.

Lasa vrajeala, n-aveai timp de war dar acum ai?

Regula aia s-a scos de mult, ai avut sansa sa intrii in mafie.

#ia-tioviatasociala

Edited by EvilSeph ZEW

Copile. Pe vremea aia aveam antrenamente de la ora 7, acuma am de la 5, intelegi tu? Nu puteam sa intru la warr-uri si sa nu merg la antrenamente, nu toti avem minte ta. Pe acea vreme cand Eram in SF Taxi era inca regula cu rank 3 anterior. Intelegi tu ?

Aproapo, am o viata sociala foarta buna. Am tot ce imi doresc.

@EvilSeph ZEW

Ai tot ce iti doresti, infernus, casa esti smecher.

Viata sociala tu poti avea decat pe samp.

Ai tot ce iti doresti, infernus, casa esti smecher.

Viata sociala tu poti avea decat pe samp.