Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@Alexless, In timpul warr-urui orice este posibil.

@Express din PLANTE, Sa nu crezi ca sunt arogant ori altceva, ti-am zis ca atata timp cat sunt eu in Avispa nu o sa iei orasul?

Poate daca nu aveau baietii tai gura aia mare, mai lasam de la mine sa fie bine, dar mai ales ( Allen, EvilSeph, Birdi) si inca 2-3 care comentau mai tot mereu, ziceam pe la discutii ca mai trebuie sa-mi vina 2-3 oameni, aia "Unde-s ma oamenii lui BlasT", na, au venit doar 2-3 si ce faceti acuma? Pierdeti si deja vad ca se tira majoritatea din Mafie.. ( Nu o lua ca o aroganta)

Felicitari Avispa pentru 4/4, sper sa continuam tot asa.

Si totusi, care-s oamenii tai inafara de 1 adus? Aia stransi ca pasnicii din /ad-uri?

Apropo, nu din cauza ta nu ia ELC orasul, stai calm pui. Nu-l ia pentru ca au plecat baietii.

Nu mai manca cacat ca stii ca esti pasnic.

Plotergeist, let the drama begin. :))

EDIT: m-am uitat si eu peste videoclipul tau blast, tinta cand reusesti si tu sa o pui pe adversar?

Edited by EvilSeph ZEW

@@Express din PLANTE, Cu ce te-am tradat prietene.Ai fost vreodata intr-un gang cu mine si nu stiu eu?Imi fac doar datoria aici,cat am fost rdt sau ttb nu m-a ajutat nimeni,inafara de baietii mei.Aici ma simt prea bine,nu ma intereseaza de ce se intampla el loco momentan.

@@EvilSeph ZEW, Care sunt baietii aia periculosi care ti-au plecat?Faceau + macar?Terminati dq cu frustrarile pe turf si pe forum.

Edited by ZorkyKIA

E doar un joc, sa nu va bubuie o vena.
De aceea ma pis pe el si pe voi totodata :D@@BlasTKIA, Cand ne-a dat wipe la 69, avand sf vreo 2-3 luni fara intrerupere, imi tot sufereai ca iei orasul, era clar ca iei orasul daca 69 erau 5 membrii si el loco 15... Ti-am zis ca daca vin in SF te tin in hq, nu ca iau orasul. Ba, eu zic ca m-am tinut de cuvant, v-am tinut in hq :)))) Nu prea ma mai intereseaza sa:mp-ul deci nu prea mai imi dau interes sa aduc membrii si chestii.

De fapt ne-ati tinut in HQ pentru ca nu aveam membri, iar voi erati cel putin 20 pe turf.

Inainte sa va adunati in ELC peste 30 de membri,v-ati atacat HQ-ul si nu l-ati putut lua, desi aveati codati multi in factiune (o gramada au luat ban pentru cheats in urmatoarele 2 saptamani).

Edited by Naga