Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ba frate, a luat Phax ban gata, aveti si voi AIM. Jurr, PingMann asta crede ca daca a banat unu si banul a ramas, baneaza pe toata lumea care face un scor mai bun la warr, gen +20+30, las-o drq de treaba. Nu mai exista playeri care dau bine ma?

Nu e vorba de asta, i-am explicat frumos trecutul meu si ca nu sunt un oarecare. Ii respect opinia dar sunt cam absurde acuzatiile. Macar de s-ar fi consultat cu cineva inainte sa ia o decizie. Atata timp cat stiu ca sunt curat, imi sustin argumentele pana la final.

Felicitari pentru 4/4.

Edited by Poltergeist aka Inez

, Ba frate, a luat Phax ban gata, aveti si voi AIM. Jurr, PingMann asta crede ca daca a banat unu si banul a ramas, baneaza pe toata lumea care face un scor mai bun la warr, gen +20+30, las-o drq de treaba. Nu mai exista playeri care dau bine ma?

@sNrobert ZEW, 5 lei ca stai in topicurile noastre.

wrong, scuzati. Edited by sNrobert ZEW

@sNrobert ZEW, Nu-ti mai dau nimic. Te duci frumos la magazin si schimbi daca vrei sa te uiti aici, iauite ma ce mofturi pe tine =)))

Astazi activitate maxima sa-l batem pe individu asta de sus, sa-i scoatem din SF =))

Dau edit ca sa evit posthunterii Edited by sNrobert ZEW

Cel mai nou video, bagati un like / comm si un subscribe..

Pe la 25-30 like-uri postez Wars #3.

@sNrobert ZEW, Frumos? =)))

Nuuu, am niste fanii ce o sa-mi dea Dislike si tocmai ma urmaresc, hai lasa ca si dislike este o apreciere pentru mine, stiu ei cine sunt aia =))

Cel mai nou video, bagati un like / comm si un subscribe..

Pe la 25-30 like-uri postez Wars #3.

@sNrobert ZEW, Frumos? =)))

Nuuu, am niste fanii ce o sa-mi dea Dislike si tocmai ma urmaresc, hai lasa ca si dislike este o apreciere pentru mine, stiu ei cine sunt aia =))

https://www.youtube.com/watch?v=ab-Nh4Wcwro&feature=youtu.be

baga si tu manele ca asa primesti like :))

@@BlasTKIA, sper sa iei unban, nab. Wallhack? Penibil.

Salutare, lume! Asta e primul meu post de pe-aici. Felicitari pentru 4/4, pacat ca nu au prins attack pentru maine seara.. Eu nu voi fi maine prezent, sa-i rupeti pe descultii aia din El Floco! :*

@@BlasTKIA, Tu iei bann si te filmezi non-stop, halal.

Nu imi vine sa cred ce a ajuns aceasta comunitate, dai report "SCHIMBATI VREMEA VA ROG" pentru ca nu vedeai nimic si primesti raspuns de la Shanker bazatu', un smecher "Vrei alta vreme? Mai iesi afara!". Mars!

@RoberT ZEW, Stiu ca suntem importanti de ne urmaresti, pa.

ma, inteleg sa se injure lumea pe forum si chestii d-astea, eu nu ma bag in discutiile astea dar mi se pare aiurea sa vina unu de la voi din gang sa faca posturi la majoritatea din gangul nostru, mi se pare prea copilaroasa chestia asta, eu nu critic pe nimeni de nimic dar e aiurea

Muzzy tot nu o raspuns: de ce nu a dat PM la adminii ce se ocupa strict de SF?

sNrobert normal ca luam masuri imediat din moment ce primim acuzatii aiurea si PM-uri pe la spate ca sa fim elimitati,

Edited by Poltergeist aka Inez

Felicitari blast, ti-ai aratat adevarata fata. Asa ai ajuns? Sa faci 10 posturi de pe alt cont si pe cele mai penibile motive doar in speranta ca mai scoti cativa din noi? Daca atat te duce, nu am ce sa mai zic.

Jalnic

P.S: sa-mi faci si mie post pentru ca am vorbit aici, daca tot ai inceput o treaba macar sa o duci la capat.

Edited by ZEW Biz

Felicitari blast, ti-ai aratat adevarata fata. Asa ai ajuns? Sa faci 10 posturi de pe alt cont si pe cele mai penibile motive doar in speranta ca mai scoti cativa din noi? Daca atat te duce, nu am ce sa mai zic.

Jalnic.

Tu ce te astepti de la un copil limitat ca asta sa mor eu parca nu suntem obisnuiti.

Apropo blast, sper ca esti constient ca nu te suporta nimeni si ca esti doar o lichea pe acest server impreuna cu ceilalti pasnici care va credeti cineva.

Edited by EvilSeph ZEW