Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru cele 2 attack-uri foarte inspirate baieti, maine avem 4/4 waruri si tot 4/4 vom castiga, sunt sigur.

Hai, ne auzim maine prin game, ma culc!

#[Cr da din run in continuare #Numai pentru Risky

@@Draco ToV, Ia uite cum ai facut un +1 si tu nebunatica mica.

Vrei să zici că pingMANN e vecin cu mine? Nu amice, eu cu mintea mea am considerat că ţinta ta face ca toţi dracii pe filmare şi m-am gândit să fac ceva în legătura cu asta, eu mă chinui aici să joc fără cod, îmi rup HDD în 2 în fiecare seară, şi tu joci cu cod ca să tragi bine? Puţin îmi pasă dacă vei lua unban sau nu. Valabil şi pentru Blast, a luat unban şi a început să îmi sufere pe /sms.. credeţi că îmi pasă? Eu am încercat, dacă încercările mele dau greş pur şi simplu nu am să mai încerc şi mă voi lasă direct de joc. Nu mă lua că vezi domne eşti player vechi şi că ştii cu slide-bug, c-bug,c-shot.. ce faci tu acolo e şmecherie cu c-bug, dar păcat că pe comunitatea asta nu prea merge c-bug. Aşa că ai observat asta şi ţi-ai băgat cod ca să poţi să rezişti şi tu.

Cand eu jucam SA:MP tu nici singleplayer nu stiai ce este. In primul rand nu eu am zis ca pingMANN e vecin cu tine, blast a facut-o asa ca daca nu stii sa citesti cum trebuie nu te lega de anumite lucuri. In al 2-lea rand, tu zici ca eu am avut cod nu? Pai ba, ai vrea tu sa ai experienta mea si reflexele mele. Uite dovada si totodata poate inveti si tu ceva din ea.

https://www.youtube.com/watch?v=VLShqkz1w0U

Kelton nu degeaba a pus 2 admini sa se ocupe de factiunile din SF, puteai sa trimiti un PM lor dar in schimb i-ai trimis lui pingMANN si asta imi spune multe. Ce fac eu are multe denumiri dar daca ma apuc sa ti le explic o sa zici ca-ti vorbesc din Biblie. Ia explica-mi ce cod vezi tu acolo, ceva justificat, nu prostii de genul "vai ai dat de cod inexistent si invizibil ca sa dai bine si te dai mare" atat tu cat si adminii nu aveti nici o justificare la ceea ce va intreb, si va intreb omeneste pentru ca stiu ca am jucat curat si stiu prea bine ca am si hateri care ar incerca orice sa ma scoata din schema. Esti si tu jucator de 2014-2015 si te dai mare expert in coduri. Logic vorbind, nu esti, doar o mica relatie si totul se rezolva.

Ce sunt cu posturile astea inutile la voi?. Vreti sa inchidem topicu?

Draco, vreau parerea ta sincera. Tu crezi ca eu sunt codat ?

https://www.youtube.com/watch?v=kXsmXCKCgVk

La fel vreau o parere sincera si despre colegul meu care joaca complet default

Edited by Poltergeist aka Inez

@, Astea sunt dovezi adevarate pentru unbann? Apropo, unde pot vedea justificarile adminilor, ne arati si noua daca te rog?

P.S: Dati prea bine amandoi. :*

@@sHoBzTeRR, Nu mai posta mesaje gen: "Salut!", "Ce faceti?", "Eu merg la masa", poti lua foarte usor warning point, iti spun din propria experienta. =))

Astea sunt dovezi adevarate pentru unbann? Apropo, unde pot vedea justificarile adminilor, ne arati si noua daca te rog? P.S: Dati prea bine amandoi.

Da, acel videoclip este unul din dovezile reale, pentru ca datorita acelor secvente am fost acuzat. Dovezile pe care le-am adus in discutie in cadrul cererii de unban sunt private si asa o sa ramana. Legat de justificarile adminilor, ce pot sa spun, nu exista.

Ba mai este vre-o cineva caruia nu ii merge RPG1 nu stiu ce are RPG4 merge serverul 1 e jos nu merge deloc cred ca pun invoire pe azi.Sper sa isi revina ca am chef de waruri!Daca mai are cineva problema asta sa imi zica si mie daca pot rezolva cumva!

@, Hateri, admini incompetenti ce nu stiu a face diferenta intre skill si aimbot, pile, coruptie nu mai zic... Toate aceastea descriu comunitatea B-Zone.

Edited by Naga

Ooooooooooooooooooo, am BlasT revine in forta pe Forum. Ce sa zic, nasol cu suspend.

Felicitari pentru warr-urile din aceasta seara. Maine la fel de activi, nu se pune problema ca GSB sa castige un turf impotriva noastra.

Aveau o vorba "Ls/LV/SF verde pe /e'', #NICIODATA.

Hai ca ma duc si eu sa ma culc ca maine merg la vreo 300 KM sa-mi iau pasaportu.

Si sa o lamuresc. Chiar nu mai vreau cearta cu GSB. Sa demonstreze pe turf ce pot pana la urma. Nu are rost sa ma cert aiurea pe forum, salutic.

@@BlasTKIA, Era si cazul sa spuna cineva gata cu cearta asta intre Avispa si GSB.Stai linistit ca atata timp cat suntem aici,nu o sa cucereasca SF'ul.Imi pare rau ca nu am prins attack,si pot sa se distanteze.

Enjoy!