Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cata suferinte in jocul asta, a inceput lumea razboiul de cand cu banurile astea, mai uitati va si voi la ploaie nu doar la discutii sa vedeti ce spune x si y de voi si apoi sa l injurati ca voi aveti dreptate si el nu, se aplica pentru toti. ps: sunt titan

@@BlasTKIA, vr si eu tinta de la m4 sau macar spune mi cine a postat o.

De ce nu merge sa dam attack? Kelton a zis ca de azi se poate da' attack, insa nu merge..

Foloseste comanda asta cu cea mai mare incredere si o sa mearga sa dai attack: /changeface

Sau foloseste punga. :))

Pai LoL... cand au dat drumul la attack?

Blast, tu xe program folosesti ca sa intri pe mai multe sampuri deodată? Lasa-mi te rog link ca am incercat sa imi pun sandboxie cu acele 2 fisiere fixes si fixes.asi si nu mi-a mers nici după ce am reinstalat GTA-ul.

Edited by Naga

Pai LoL... cand au dat drumul la attack?

Blast, tu xe program folosesti ca sa intri pe mai multe sampuri deodată? Lasa-mi te rog link ca am incercat sa imi pun sandboxie cu acele 2 fisiere fixes si fixes.asi si nu mi-a mers nici după ce am reinstalat GTA-ul.

Incearca multiprocess, scuzati ca am postat aici, va pup :)

A revenit zorky am luat si eu un best, bine asa. =)))

Zorky, astazi sa fii si tu ON pe Mumble, o sa fim aproape toti din KIA ca sa fim ca pe vremuri. ;)

Nu o sa fim cu cei care joaca CS:GO si etc, stam intr-o camera unde suntem doar astia la warr. ;)