Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Noroc baietii

De azi sunt noul vostru sub-lider :O

Felicitari ! Iti urez succes cu functia si sa ne "conduci" pe un drum bun.

Gg pentru warurile de astazi.Daca tratam primul war cu seriozitate nu pierdeam.

Un weekend placut va urez !

Felicitari pentru attacks rank 4 + ! Maine avem o zi grea.

Edited by Cardy

FdCAa0l.png

Astazi 30.05.2016 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru war-uri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

Warr-uri:

1.Trashmaster SF -Attack - El Loco Cartel (20:00 - 20:30)

2.Arch Angels SF-Attack- El Loco Cartel (20:30 - 21:00)

3.Avispa SF-DEFEND -El Loco Cartel( 21:00-21:30)

4.Avispa Hills SF-DEFEND -69 PIER MOBS(21:30-22:00)

In cazul in care nu puteti ajunge, faceti o invoire in topicul "invoiri", acceptam maxim 3 !

Un mic sfat, logati-va cu 30-40 minute inainte de ora 20:00, sa nu veniti la war dupa 20 minute si sa-mi spune ca nu ati avut loc pe server, o sa fiti sanctionati, deci cum am zis, asigurati-va ca intrati pana la ora 20:00 !

VREAU PREZENTA MAXIMA !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today,30.05.2016, at 19:45 (in-game time) everybody in HQ for wars! Who can't come will post a consent request with a good reason. The absence without a consent request will be punished with FW. I will accept just 3 consent requests.

MAINE VREAU 4/4

Salutare Jaimaicanii mei. Ce sa zic, felicitari pentru warr-uri, din cate observ incet incet va ridicati. Tineti-o tot asa, activitate maxima. Avispa o sa ramana mafie mea de suflet. Am stat 3 luni aici si am petrecut cele mai frumoase momente.

Memory, bine ai facut ca te-ai intors "acasa".

Belz3bub. Te-am pupat sefule, felicitari pentru functie. Sper sa iei si tu orasul cu Avispa, mult succes.

Poate dupa interdictie o sa revenim iaras toti in Avispa, doar in cazul in care se schimba putin staff-ul, nu intram ca sa fim banati dupa 2 zile, este bataie de joc gen.

Tot asa, activtate maxima si SF un cacaniu verde gen =))

Dubsilent, fetita factiunii, no comments. =))

Hai v-am pupat, no report.

Memory. V-am spus sa nu o luati in cap dupa 2-3 warr-uri castigate clar. Ti-am spus si personal ca o sa fie super greu sa bataie ELC deoarece au trupa buna.

Dupa 2-3 warr-uri o luati in cap si gata activitatea. Daca vrei orasu trebuie coordonare buna si activitate maxima.

Salutic, succes cu orasu.

Salut ! Are cineva un cont de filelist de unde pot sa-mi iau GTA:SA ? Nu am incredere sa iau de pe alte site-uri.

Edited by LF Cardy