Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

FdCAa0l.png

Astazi 15.06.2016 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru war-uri, cine lipseste nemotivat va primi FW!

Warr-uri:

1. Calton SF- Attack - 69 Pier Mobs - (20:00-20:30)

2. Trashmaster SF- Attack - El Loco Cartel - (20:30-21:00)

3. SFPD- Deffend - 69 Pier Mobs - (21:30-22:00)

In cazul in care nu puteti ajunge, faceti o invoire in topicul "invoiri", acceptam maxim 3!

Un mic sfat, logati-va cu 30-40 minute inainte de ora 20:00, sa nu veniti la war dupa 20 minute si sa-mi spune ca nu ati avut loc pe server, o sa fiti sanctionati, deci cum am zis, asigurati-va ca intrati pana la ora 20:00!

VREAU PREZENTA MAXIMA!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today, 15.06.2016, at 19:45 (in-game time) everybody in HQ for wars! Who can't come will post a consent request with a good reason. The absence without a consent request will be punished with FW. I will accept just 3 consent requests.

Sper ca warurile vara sa fie de la 11:00... daca nu, pun demisia vineri si p@, eu nu pierd ocazia sa ies cu crush-ul/prietenii in oras ca tre' sa stau la wars.... V-am pupat, ne vedem diseara la wars!

@, Suferi prea mult, e doar un joc.

Baieti, eu vad ca cei din CONDUCERE ne promit zi de zi ca fac ceva cu minusarii si cei care nici macar nu-si dau silinta sa se conecteze.

Eu m-am saturat, de fiecare data aceeasi care rup minusul war de war. Fratii mei, mergeti tati in pasnica daca stiti ca sunteti palete si nu mai incurcati aiurea. Altii si-ar dori sa intree in mafie, insa, voi tineti locul ocupat degeaba. Chiar e greu sa asculti niste amarate de indicatii, las-o dracu! Stii ca esti praf? Stai cu restul si trage si tu random, ca ai mai multe sanse sa omori ceva decat RAMBO.

Astept sa-mi plangeti un pic, printeselor!

P.S: In ritmul asta, cand fac 2 saptamani v-am parasit, oricum, putin interesant.

Salut!

@@MeMoRy Legend, Cumetre, -1, -2 mi se pare un pic cam exagerat, poate ca si noi mai facem cateodata, adica, vorbesc din propria experienta, 90% fac plus (pana imi revin la forma maxima), dar, se mai intampla sa fac si eu uneori, minus, foarte putin, -1, -2. Macar, cei ce fac WAR DE WAR mai putin de -5 sa fie fortati sa-si dea demisia, ca nu exista nicio regula care sa-i demita direct, trebuie fortati intr-un fel.

Eu nu vreau sa supar pe nimeni, dar asta e adevarul si asa ar trebui procedat pentru performanta la nivel de JOC. Eu unul ma simt atras de waruri, si intru cu pofta (pe plan virtual) la waruri si chiar ma straduiesc catusi de putin (constientizez ca este doar un joc) sa am rezultate bune, mereu fac scoruri pozitive. Insa, daca nu te simti atras de acest tip de factiune, gangul, incearca altceva, PAREREA MEA, repet, nu vreau sa ma cert cu nimeni si nu fac referire la cineva anume.

Noapte buna, colegi. Ne auzim maine!

salut prăduitorilor, m-au banat rapanosii cica renko ?? si eu fac minus ?, csf.. Asta-i viata oricum nu pup unban la cat i-am futut in gura ? fanii mei csf, am mâncat mai mari ca ei, nu-mi pun mintea cu ei ca n-am cu cine, bafta.. Poate mai revin ba belze, am ajutat si eu cat am putut. Ne mai auzi belze dupa unban ceao

salut prăduitorilor, m-au banat rapanosii cica renko ?? si eu fac minus ?, csf.. Asta-i viata oricum nu pup unban la cat i-am futut in gura ? fanii mei csf, am mâncat mai mari ca ei, nu-mi pun mintea cu ei ca n-am cu cine, bafta.. Poate mai revin ba belze, am ajutat si eu cat am putut. Ne mai auzi belze dupa unban ceao

Nu ai ce sa le faci, asta e acuma.. ne mai auzim noi. Bafta in vacanta de o luna:)) te astept sa mai dam niste roburi cum sti tu pwp!

Ce sa faci, la mine intra astia in prostie, odata faceam misto cu un coleg si am redenumit un folder "RENKO AIM.EXE GILICA LUAT LA TESTE", iar eu, ca un bun crestin, mi-am facut deja un Notepad unde le explic ce este :))))))))))))))))))))))))))))))) Succes in continuare, Wissh!

Salut, bă, băieţi. Nu sunt genu' să vă pup în cur şi să vă zic că d-acum suntem colegi şi sper să ne înţelegem bine şi să facem treabă bună, dar mâine trebuie să faceţi o tură, să-mi pupaţi picioarele şi să-mi mulţumiţi cu apelativul "şefule". Deja...

http://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/5848

[AIM]SpawnSiLENT K: 25 D: 9 S: 1590

Hai, salve.

[21:47:38] SMS de la [AIM]SQuatch. ({FFFFFF}350-2161{FFFF00}): pacat ca am besturi cat nu are bunicata ani
[21:47:43] SMS catre [AIM]SQuatch. ({FFFFFF}350-2161{FFFF00}): =))))
@@AIM SQuatch, Bossule, tu cu scorul asta imi spui mie treaba asta ? Rupeai inainte minusul si imi spui mie treaba asta ? Am luat besturi intr-o luna cate ai tu de cand te joci sa-mp.
MeTOR4m.png
9a3GfLz.png

Sper ca maine sa fie la fel de mare activitatea si sa ascultati ca sa putem castiga, de maine va spameaza Memory nabu' :))
Edited by tuddypwnz

FdCAa0l.png

Astazi 15.06.2016 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru war-uri, cine lipseste nemotivat va primi FW!

Warr-uri:

1. FBI SF- Attack - 69 Pier Mobs - (20:00-20:30)

2.GSSF- Attack - El Loco Cartel - (20:30-21:00)

3.SFPD- Deffend - El Loco Cartel - (21:00-21:30)

In cazul in care nu puteti ajunge, faceti o invoire in topicul "invoiri", acceptam maxim 3!

Un mic sfat, logati-va cu 30-40 minute inainte de ora 20:00, sa nu veniti la war dupa 20 minute si sa-mi spune ca nu ati avut loc pe server, o sa fiti sanctionati, deci cum am zis, asigurati-va ca intrati pana la ora 20:00!

VREAU PREZENTA MAXIMA!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today, 15.06.2016, at 19:45 (in-game time) everybody in HQ for wars! Who can't come will post a consent request with a good reason. The absence without a consent request will be punished with FW. I will accept just 3 consent requests.