Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ca tot v-am spus ca va pun 1-2 poze cum am prins-o pe fosta gagica ca m-a inselat cu altul , le voi pune mai jos pozele .

Deci totul a inceput cand am sunat-o intr-o seara si in loc sa imi inchida mi-a rasp si timp de 10 sec eu am auzit-o ca se f... cu ala si dupa mi-a inchis .

Deci cat de nesimtita sa fii sa faci asa ceva ?

Oricum mi-am sunat vreo 2 prieteni sa ma ajute cu problema asta . Pe unul l-am pus sa o urmareasca pe fata aia intr-o seara si ca ii dau 20 lei daca ma ajuta cu problema asta . Nu ca el vrea 10 , ca ne stim de multa vreme si ca eu l-am mai ajutat si alte chestii .. Si tot 20 i-am dat ca s-a chinuit omu sa ma ajute .

Eu de asemenea cu celalalt prieten ne-am costumat . Eu acasa am o cagula cum au astia de la D.I.I.C.O.T sau S.P.I.R etc si i-am mai facut si lui rost de una si de asemenea eu mi-am luat si o geaca de la FBI si niste pantaloni militari .

Asta era din Aparatorii Patriei ( Bucuresti ) si ala ne datea noua mesaje unde si in ce fel , ca se tineau de mana etc ...

Eu cu alalalt am stat sa ajunga pe la o zona din asta mai retrasa , cam pe langa spitalul Bagdasar Arseni .

Vb cu ala cum sa facem si in ce fel si pana la urma ne-am hotarat cum .

Amantu lu aia era pe partea stanga si gagicamea pe partea dreapta .

Noi ne-am hotarat ca asta al meu sa il ia pe ala sa il duca deoparte si eu la fel sa fac cu aia .

Se duce asta si il ia pe amant gramada si il duce de acolo pe partea stanga si incepe aia ca : Aa , ce ai cu el ??

Altceva nu a mai spus fiindca eu am venit prin spatele ei si i-am pus mana la gura si am luat-o de sold si am dus-o dupa un bloc sa vorbesc cu ea .

Unu pe o parte si celalalt pe alta :))

Dupa ce am ajuns dupa bloc-ul ala , mi-am dat cagula jos si a ramas cam prea mirata :)) Dupa ia si ceartate ca ce inseamna asta , ca etc ...

Ala s-a mirat si a pus asa o intrebare mirata ca cica : FBI ?? :O

In fine .. Nu ma intereseaza daca a ramas sau nu cu ala , eu unul am terminat-o cu ea .

Am exagerat si eu cu chestia asta cu cagula si altele , da sa vada si ea si sa povesteasca si la altele cu cn a avut de a face :))

La inceput ne-am gandit la descindere la ea acasa ca statea singura dar nu aveam voie .. Intri peste om in casa cu cagule , nu prea e in regula :))

Nici ce am facut eu nu a fost in regula , ca daca ne vedea un om si suna la 112 ne duceam pe p... :))

In fine , uitati pozele :

KzjtmVy.jpg

gVC0uP4.jpg

Astea sunt facute recent , acum 3 - 4 zile .. Dar la fel am fost imbracat si cand i-am facut o surpriza lu aia :)) Aceeasi jacheta , pantaloni , cagula .

Ne-am descurcat bine intr-un fel, pacat de ultimul war, dar nu e problema sper sa recuperam.

Sper sa va dati silinta mai mult, deoarece incepem cu sanctiunile pe evidenta.

Astazi, cu ocazia victoriei impotriva celor din ELC (pentru ca fost usor) nu v-am punctat si evidenta la acele 2 waruri.

Asa ca am facut-o doar la warurile cu 69 pier mobs.

Au fost 2 sanctiuni mai drastice, in rest totul ok.

Daca va intrebati, nu stau sa dau amenzi aia nu e sanctiune, o sa dau numai de la AV in sus.

ATENTIE: Daca aveti secunde nu o sa va dau amenda, dar daca lipsiti de la war o sa fiti absenti si primit sanctiunea potrivita.

Uitati-va aici pentru mai multe detalii:

Evidenta: https://forum.b-zone.ro/topic/135387-avispa-rifa-evidenta-waruri-evidence-wars/

Sanctiunile: https://forum.b-zone.ro/topic/123831-avispa-rifa-sanctiuni-sanctions/

@, Neatentia, imi cer scuze, greseala a fost remediata si sanctiunea ti-a fost inlaturata.

Citi bine acest topic:

https://forum.b-zone.ro/topic/123832-avispa-rifa-anunturi-importante-important-announcements/page-32#entry5218724

Maine va vrea intr-un numar mai mare la waruri pentru a nu avea probleme.

Va urez o noapte cat mai frumoasa!

Las ca ma bag eu la mascati pe bune . S-ar putea sa dau concursul ala la anul . Pana atunci mananc ca animalele , alergat , box , trebuie sa ma abtin sa nu patez cu ceva cazierul , acolo o portie mica mica de proteine ca sa ma latesc putin si tre sa ma accepte daca trec probleme . La SIAS nu ma bag ca nu ma primesc aia fara experienta . Dau si eu la d-astia care au POLITIA scris cu galben pe spate sau la aia de la locata , la astia mai mici gen SPIR , DPIR :))

Ba si inca o chestie .

Acum 3-4 saptamani eu unul am incercat sa vad cum te simti dupa ce dormi 24h .

Ba deci eram odihnit dar imi era asa o foame , cand am ajuns la bucatarie imi venea sa mananc si cratitele sa ma satur .

@@SniPeRS, "ba si inca o chestie"

Tu vezi ca daca lipsesti si maine de la waruri, adica daca nu-ti faci secunde iei 3/3.

N-ai fost la 1 war de cand ai intrat, ironic vorbind.

@@South LuNg, Report.

a stai am uitat ca ai kont aiki, kodatule.

@, Uita-te putin mai sus, ca ai mai facut una si ti-am acceptat-o.

Daca erai destept o retrageai, pentru ca fw-ul ala nu ti se va inlatura.

Asa ai facut 2/2, nu este vina mea. Daca vrei sa te certi cu cineva, fa-o cu regulamentul, este vina lui.

@@SniPeRS, "ba si inca o chestie"

Tu vezi ca daca lipsesti si maine de la waruri, adica daca nu-ti faci secunde iei 3/3.

N-ai fost la 1 war de cand ai intrat, ironic vorbind.

@@South LuNg, Report.

a stai am uitat ca ai kont aiki, kodatule.

Astazi am fost la cel cu ELC , am facut 780 sec ... Si la cel cu SP nu am crezut ca o sa aveti sanse sa il pierdeti .

Si in penultima zi am depus invoire , dar a fost respinsa :))

Ba eu unu nu va condamn , voi faceti ceea ce vi se cere . La fel as fi facut si eu ca lider , m-ar fi interesat puterea mai mult ( adica turfs ) .

@@SniPeRS, da nu te inteleg fratioare, daca stii ca nu poti intra la waruri, de ce aplici ganguri?

Nu o zic cu rautate, dar iei asa fp aiurea.

@@SniPeRS, da nu te inteleg fratioare, daca stii ca nu poti intra la waruri, de ce aplici ganguri?

Nu o zic cu rautate, dar iei asa fp aiurea.

Trebuie sa imi ocup cu ceva timpul , ca la politie aplic la anul dupa ce ma pregatesc .

Atentie mare, nu veniti la waruri, va primit fw-uri.

Nu accept invoiri pe motive aiurite. Ori acceptam invoiri pe motive normale ori ne batem joc de gang? Si asa multi sunteti de umplutura in gangul asta, ca nu veniti la waruri, dar nu e problema, va ard pe fiecare in parte. (evidenta ftw)

Uita-ti-va la sanctiuni si apoi la evidenta inainte sa imi reprosati mie, uitati-va la voi insiva ca nu veniti la waruri.

Daca am gresit cu ceva, astept pm din partea voastra, va pwp.

Ne vedem prin game, ceao.

Bai baieti, voi o bagati pe aia ca e vara si ca sunteti ocupati, dar de ce mai stati in gang daca nu puteti sa intrati macar alea 2 ore pe zi, chiar am inceput sa ne batem joc, din 40 suntem 20 la war ? Daca nu puteti intra dati-va demisia si lasati locul altora "noliferi", cum le spuneti voi, eu unul nu vreau sa il las pe Ilie sa iasa din HQ ca e prea mult pentru el, mariti activitatea sau dati-va demisia.

@@tuddypwnz, Are mare dreptate.

NU intrati la war, bagati-va demisia.

NU vreti cu demisie, no problem, iesiti cu pe evidenta, care apropo o pot schimba de la zi la zi si o fac cum vrea, ma refer la decizia finala in cazul sanctionarii voastre.

E mai urat si va stricati logul daca iesiti cu 3/3, asa ca nu mai tineti locurile ocupate degeaba. Cei ce se simt, sper sa vada acest mesaj.

@@tuddypwnz, Are mare dreptate.

NU intrati la war, bagati-va demisia.

NU vreti cu demisie, no problem, iesiti cu pe evidenta, care apropo o pot schimba de la zi la zi si o fac cum vrea, ma refer la decizia finala in cazul sanctionarii voastre.

E mai urat si va stricati logul daca iesiti cu 3/3, asa ca nu mai tineti locurile ocupate degeaba. Cei ce se simt, sper sa vada acest mesaj.

Usor bă frate ca dacă te enervezi asa la 20 ani faci infart =)):))

@, A zis cineva ca sunt nervos?

Doar le ziceam.

Nu ma enervez eu pe un joc, pentru niste culori pe o mapa, nu sunt genul asta de suferinta.

Dupa cum vezi eu sunt linistit, chiar si cand ma omoara aia de lvl 20 la war (din picioare cu m4 de la 60m).

Am invatat sa ma autocontrolez, nu doar la joc ci si in viata de zi cu zi.

@, A zis cineva ca sunt nervos?

Doar le ziceam.

Nu ma enervez eu pe un joc, pentru niste culori pe o mapa, nu sunt genul asta de suferinta.

Dupa cum vezi eu sunt linistit, chiar si cand ma omoara aia de lvl 20 la war (din picioare cu m4 de la 60m).

Am invatat sa ma autocontrolez, nu doar la joc ci si in viata de zi cu zi.

Daca atât il duce capu' pe un prost de level 20 care rupe codu pe un joc si n-a auzit de viata reala ;)