Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

castigam

Pai cand ati fost voi 20-25 online nu prea s-a dat attack pentru ca eram putini. Eu vorbesc de cand am pierdut turfurile, voi erati mereu 30+ si noi 20+ .
Ne-ati batut rau..cu palma pe umar. =))
Felicitari, Avispa Rifa pentru warurile de astazi, multa munca si mult sacrificiu, bravo!

Salutare si bine v-am gasit! Chiar daca nu am putut participa la war-uri azi, am vazut o organizare cat de cat ok din partea membrilor de rank 3, ma asteptam sa fi fost o harababura totala fara lider/sub-lider. Sper ca maine sa castigam toate cele 3 war-uri. O zi faina sa aveti mexicanilor :-J

Ne-ati batut rau..cu palma pe umar. =))

Felicitari, Avispa Rifa pentru warurile de astazi, multa munca si mult sacrificiu, bravo!

Tu iar cauți atenție și te bagi aiurea în seama mă? Acum ce plm nu-ți mai ajunge? De ce ma etichetezi aiurea fanule? N-ai loc de pl mea? Iar vrei sa-ți dau valoare? Zi ba ce vrei dar nu mă mai eticheta pe mine bai juma' de buletin.

Dacă unii sunt minusari și palete, nu înseamnă ca sunt toți la fel. Veziti de treaba ta și nu mai caută atenție.

Edited by SylvyuGoogle

Tu iar cauți atenție și te bagi aiurea în seama mă? Acum ce plm nu-ți mai ajunge? De ce ma etichetezi aiurea fanule? N-ai loc de pl mea? Iar vrei sa-ți dau valoare? Zi ba ce vrei dar nu mă mai eticheta pe mine bai juma' de buletin. Dacă unii sunt minusari și palete, nu înseamnă ca sunt toți la fel. Veziti de treaba ta și nu mai caută atenție.

Nu stiu de voi dar ma bucur ca v-ati mobilizat sa avem si noi waruri pe cinste in oras. Sa jucam ca de la egal la egal si sa ne distram pana la urma.

Nu stiu de voi dar ma bucur ca v-ati mobilizat sa avem si noi waruri pe cinste in oras. Sa jucam ca de la egal la egal si sa ne distram pana la urma.

Sa sti ca e bine totusi nu te plictisesti la war, Yo! Nu dati report ca nu am venit sa va injur :)) Felicitari pentru warurile castigate dar oricum o sa castigam si noi :) Dapai sper sa nu faceti posturi si sa jucam civilizat fara injuraturi si comentarii aiurea! :))

@, Ti-am dat quote pentru ca putin mai de mult plangeai ca suntem 30+ vezi doamne si voi doar 15, azi am fost egal si ne-am batut de la egal la egal. Poti sa plangi in continuare! A, da, ai si report. PWP!

1. Nu traiesc ca tine pe joc.

2. Tu te legi de ceea ce spun, nu eu.

3. Zic ce vrea pl mea, atata timp cat nu zic de tine sau nimic rau nu stiu ce pl mea vrei sa sugi.

4. Esti facut in eprubeta si nu ma mai eticheta ca n-avem ce sa vorbim noi 2.

Inez, pacat ca multi nu gandesc ca tine :). Exemplu radiografia asta imbracata de mai sus. Pwp.

Terminati ma cu certurile astea, lasa-i sa sufere ca noi suntem 40 si ei 15, nu le mai dati importanta, ei si daca suntem 20 v 20 tot spun ca am fost 30 si ei 15, lasa-i asa sa comenteze, nu ii mai bagati in seama ca nu au rost certurile astea, noi ne vedem de treaba noastra pe turf si aia e. @@Decimo AllenMinyo, asa sper si eu sa nu ne batem in posturi, dar vad ca de la voi deja s-a inceput, speram sa nu fie pagini de posturi.

Eu am vazut multi care ies de pe turf but who cares. Trageam ca prostu in ei si ma intrebam "ce dracu de ce nu ia hp" dar eu inca spamam gloantele :)) Acum serios vorbind, terminati cu certurile, ce naiba, desi suntem rivali ca mafie inafara warurilor sa fim prieteni si nu sa ne uram ca retarzii si sa fim hateri. Nu prea vad rostul la atata hate, mai ales intr-un joc. Mai ales pe SA:MP :)

Asa cum alte comunitati din afara pot fi uniti asa ar trebui sa fim si noi.

Edited by H2K Inez

Băieți, un anunț important cred, în aceasta noapte noii sublideri vor fi aleși, unul dintre ei este Syiinc, a făcut multe pentru acesta facțiune și are experiență. Cel de-al doilea va fi surpriza , mâine la Waruri!

Filmează în caz de ban,eu am jurat ca dacă iau ban nici nu fac cerere, fiindcă am renunțat sa mă mai filmez,dacă ei vor sa urineze pe 7 ani de b-zone ai mei, aia e

A da, luna asta are 31zile, poimâine alți sublideri ?

Edited by Askhanar

Neata baieti! Daca vine Askhanar la war-uri, putem sa nu ne prezentam, ca-l castigam oricum. Se sperie adversarii de el. Ii bate asta singur la influenta.

Edited by DragosF