Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

La minge, fiindca desteptul de mine nu facuse antrenament deloc, cu mentalitatea ca dau .... apoi mi-am luat minge dupa ce am picat si in o saptamana am ajuns la 8 m.... ce sa faci, pana nu te lovesti cu capul de pragul de jos..

Degeaba alergi ca prostul, eu am cautat mai mult pregatirea pe partea de invatat, cu gandul ca merge si asa.... asa am gandit eu

Pune mana pe alergat, aruncat cu mingea si pe carte ca e al dracu de greu

E greu ca pun toti presiune pe tine. Mai mult la proba scrisa ma gandesc decat la cele fizice. O sa am un mic boost acolo de adrenalina ca o sa se uite toti la mine :)) M-am uitat peste subiecte si unele intrebari mi se par retardate lol. La istorie de exemplu te intreaba de cineva de care nu o auzit nici dracu' de el si probabil o fost rege o ora in timp ce ostasii isi dadeau laba intrebandu-se pe cine sa aleaga sa ii conduca si intrebarea este ceva de genul:

"La ce ora s-a cacat Gigel de paste in anul 1369 in borcan?"

a) ora 13:13

b) 7:07 PM

c) 69

d) nu s-a cacat

Edited by H2K Inez

Aia e deja simpla, uite ca iti poate pica Ce a scris Dinicu Golescu, ... De cine e scrisa Istoria Romanilor... Cine i-a numit geti pe daci... cine foloseste termenul de sciti...

Cele mai urate sunt la logica

Iancu de Hunedoara - ban de Severin ...Matei Corvin il aresteaza pe Tepes, gaseste legatura.... e urat oricum, nu mai zic de ordonati cronologic ca deja ...

Numai zic de genialele. She likes my industry care inseamna pricepere si bla bla.

Daca as mai fi odata in clasa a 12-a as fugi cat as putea de viitorul asta, cea mai mare greseala din viata mea, mai bine ma duceam din clasa a 9a la mate info

Edited by AIM aSKHANAR

Se pare ca eu o sa va parasesc, multumesc gunoaielor si scursurilor din ZEW, o sa revin cu forte proaspete si cu activitate, va las pe mana lui syinc si belze.

Ne vedem pe 9 la waruri, colegi bineinteles, sper sa rezolv problema.

Se pare ca eu o sa va parasesc, multumesc gunoaielor si scursurilor din ZEW, o sa revin cu forte proaspete si cu activitate, va las pe mana lui syinc si belze. Ne vedem pe 9 la waruri, colegi bineinteles, sper sa rezolv problema.
Frt lasa un pm,sa-mi zici ce s-a intamplat ,ca te rezolva fratele tau :**

Frt lasa un pm,sa-mi zici ce s-a intamplat ,ca te rezolva fratele tau :**

PAi acum daca vorbesti cu liderul ca nu intri cateva zile si nu ai facut inactivitate gata esti out, inteleg ca nu e regula dar e de bun simt chestia asta, ca nu isi risca adminul pentru mine. Aia e, o sa ies cu askhanar dar revin, acum chiar nu ma mai intereseaza nimic pe serverul asta, decat sa distrug gunoaiele din zew

PAi acum daca vorbesti cu liderul ca nu intri cateva zile si nu ai facut inactivitate gata esti out, inteleg ca nu e regula dar e de bun simt chestia asta, ca nu isi risca adminul pentru mine. Aia e, o sa ies cu askhanar dar revin, acum chiar nu ma mai intereseaza nimic pe serverul asta, decat sa distrug gunoaiele din zew
Ba desteptule ai 5 zile la dispozitie sa te tina acuma :))))))))))))))) .Nab esti ma intai intreaba