Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ba, eu nu pot sa ii inteleg. De ce aplici intr-o mafie daca esti paralel? Ca sa tragi factiunea aia in jos? Du-te frate in alta parte unde iti este locul. Unii muncesc sa castige, iar altii isi bat joc.

Ba, eu nu pot sa ii inteleg. De ce aplici intr-o mafie daca esti paralel? Ca sa tragi factiunea aia in jos? Du-te frate in alta parte unde iti este locul. Unii muncesc sa castige, iar altii isi bat joc.

Se castiga mai multi bani in mafii, boss.

@, fara suparare da' cand te-ai apucat de DM si waruri la inceput de cariera pe samp erai si tu newbie nu dadeai 3/3 :)) experienta o castigi in timp, ei habar n-au de chestii d-astea, li se pare usor, ce au vazut si ei pe youtube la Beyond si altii care se filmeaza o fi zis " Ieei ce usor e pot sa fac si eu asa " da trebuie experienta.. ceea ce ei nu au. Si stiu ca e enervant cand tragi sa castigi iar altii cum intra pe turf zbang rup minusul. Si mai e chestia ca degeaba coordonezi waru daca nu se asculta, exemplu bun: Tig3R care s-a lasat, ala iti facea spam pe /f si daca nu ascultau zbang FW, la evidenta se sanctiona si d-aia a facut treaba in vtb si prin ce ganguri a mai ajutat. Si crede-ma ca am vazut multe specimene pe turf.. deci nu ma mai uimesc warurile. :))

@, se castiga si in pasnice.. =)) da vor si ei sa fie " zei " pe turf :))

@@SenZaTioNN, welcome!

Salut! Astazi nu pot ajunge la primul war asa ca voi face o invoire de la primul war, la celelalte 3 voi fi, am treaba azi si nu stiu cand scap..

@, oricum nu se compara cu asta =))MEFg2ny.png

@, doar tu esti mai matinal.. csf.

@@Ciccio, felicitari, ai facut o treaba buna.