Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Va felicit pe toti ce mi au fost alaturi in depasirea recordului si va multumesc pentru ajutor. Impreuna am adus recordul in Avispa Rifa si tot impreuna vom incerca sa il marim, pe cat se poate. Ideea este sa ramanem UNITI si ACTIVI in acelasi timp pentru ca este greu daca nu suntem multi online.

GG LEILOR

72#Rifa

Felicitiari tuturor pentru implicarea directa in favoarea depasirii recordului, suntem un colectiv unit si am reusit o performanta unica, pe care o vom continua cu siguranta! Ne-am implicat cat am putut si imi doresc de la voi sa ganditi la rece atunci cand spun ce spun pe /f, este tensiunea de la war-uri, mai primes niste mesaje de la niste inculti cu wipe, mai vine unu care cere drugs dupa ce i-am dat deja 200 si asa mai departe. Pentru a continua achizitionarea curenta, avem nevoie de o prezenta si mai mare de-a voastra in continuare, acum ni s-a alaturat si un membru care ne-a ajutat indirect, ceea ce inseamna ca toate fortele noastre sunt complete si putem depasi un numar pe care nu si l-ar fi imaginat nimeni de pe b-zone rpg1. Tot asa leilor, avem nevoie doar de 2 ore pe zi din viata voastra, asa ca hai miscati-va posterioarele alea de elefanti pe turf si GO IN EI!

72#Rifa

Edited by AIM James StPatrick

Vreau sa va felicit pentru ce am reusit in aproximativ 2 luni de zile. De la 24 de turfuri, cate am avut intial, sa batem recordul... M-am reapucat de joc doar pentru ca luase Escobar lider, care imi este un foarte bun prieten. N-am intrat aici cu ganduri marete, am intrat doar pentru distractie. Pe parcurs am reusit sa aducem niste membrii cu experienta si pana la urma s-a ajuns aici. Nu trebuie sa ne multumim doar cu atat, trebuie sa tratam warurile in continuare cu seriozitate pentru a putea spera la 72 de turfuri. Inca o data, felicitari! #RoadTo72

Frumos, dar nu ne oprim aici, o sa rezolv si eu cu lagul in joc o sa-mi schimb putin modurile in seara aceasta sau maine, si umblu si la setarile de la placa video si de luni rupem turfurile in 2. Drumul Avispa Rifa nu se opreste doar aici, road to 72/72 incoming. Haideti cu LS-ul <3