Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Idem Alex, Demone, sper sa mori de cancer, ratatule, suferinto, cacat cu ochii.Ce fapte faci tu ma? Inafara sa fi tare-n clanta in fata la PC nu faci altceva broscoi infect.

Bafta Avispa, Anotimp sper sa iei ceva din Sf, multa Bafta!

@@AIM SylvyuGoogle YAMAN,Taci drq, ca-ti scoate cati-va dintii, tu n-auzi ? :))))

Apropo, cand i-am promis lui Joker[Z] ca-l tin in HQ, m-am tinut de cuvant, doar scoruri de +30+35 imi permit ,mai jos nu, pup din partea lui Cardy ;)

Tătare nu mai posta aici ba, nu e topicul matii, membrii verdant cu prea mult testosteron o sa îi calmez eu, mă anunțați pe joc anotimp sau joker.

Cei drept, sunt bun nu Ano? ?? Îți e dor de mine? Avem o săptămână fără cafea tătare

@Askhanar

Da ba ask sa stii =)) saptamana asta nu prea voi mai avea asa mult timp pentru mine ca sa mai pot iesi,nu-i bai.. sa termin eu ce am de facut dupa o sa mai iesim, suntem la 2 pasi distanta unul de celalalt,te pwp !

Edited by Anotimp VODA

Cu toata stima, va salut pe cei ramasi si sper sa ramanem prieteni.Anotimp, ca sa sti nu plec la greu, plec deoarece vreau sa ma bag in pasnica, deoarece mai am aproape o luna pana la examen.

Bagamias in ma-ta iova ești in pula mea 1 m sub.clanță si ai 10 ani ca proasta aia de sorta sau cn drq e de rupea pro-aim la zone si tot nu reusa sa ma facă.Si bai Muie unde pizda mații stai ma? Ca daca vin dupa tine ma pis pe față ta de terminat , si stai că-ți arat eu fapte prostu pulii mații fiert.

Edited by DemOnGTA

Analfabet? Unde pizda mații am greșit ma pripasule? Si ma doare-n cur ca nu mai ești tu membru AViSpA , eu tot bag niste glumite cu ano :))

Si ce drq oraș e ala salontona ma? Dmn smr e prima oara când aud de acest oraș uitat de lume.

Edited by DemOnGTA

Acum arata si forumu asta mai de doamne ajuta

Imi pare rau ca v-am parasit, dar am decis sa ma duc in TTB deoarece imi era dor de war-urile in LV.

Anotimp, o sa revin aici, promit, m-am simtit minunat alaturi de voi.

Sper sa ne reauzim cu bine, tinem legatura! :* 

Lasati si voi un LiKE aici de incurajare, stiu ca sunt ciung :)) dar am muncit mult la el. :X

Edited by WaZZy Legend
Greșeală gramaticală

8 hours ago, pHeNOMz0r said:

Da, e cv.

Felicitari @sNrobert ZEW pt. lider. Poate trec si eu pe aici. ;)

Cinstea aia cand?

Ho ba, grasule, ca ai bac. 

@South LuNg Eu zic sa "prepare your anus" pentru bac, apoi ne reapucam ca pe vremuri.

Edited by Show 1337
back in town