Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

3 hours ago, PRINTU BELEAUA said:

Baieti, cam asta a fost perioada mea in functia de lider dar si pe server. Multumesc tuturor pentru ajutorul oferit in aceasta luna si va urez numai bine. @PhaXSilentTSA mult succes si sper sa te puna pe lista de aceasta data iar membrii sa te voteze :*. Numai bine, multumec inca o data!

Sa speram, Printule, n-ar face rau mafiei. :))

On 3/12/2018 at 9:27 AM, PRINTU BELEAUA said:

Baieti, cam asta a fost perioada mea in functia de lider dar si pe server. Multumesc tuturor pentru ajutorul oferit in aceasta luna si va urez numai bine. @PhaXSilentTSA mult succes si sper sa te puna pe lista de aceasta data iar membrii sa te voteze :*. Numai bine, multumec inca o data!

bafta in viata reala iubire te pup grija de trupul tau :*

1 hour ago, Tobe Petes said:

Vote the new leader you want at Avispa Rifa

Why u didn't add Phax or at least other faction members... I don't want to be leader.

7 minutes ago, PRINTU BELEAUA said:

A facut o lista si Tobe de imi vine sa cad pe jos... nu l pune pe phax care e de 3 luni si pune pe Ionu care mi a spus baiatu ca nu vrea, body inactiv.. in fine. Multumesc frumos @ShowKing poate ne strangem pe undeva peste ceva timp sa dam oleak teroare :)):*

frate poate peste 2 luni si jumatate ca m-au banat fanii astia 

nustiu daca mai joc deja mi sa cam luat 

te anunt eu daca ma apuc mergem undeva sa facem treaba 

Cine naiba ar mai vrea lider oare, adica bai, 4 luni in care sa ai un mic stres pe cap, sa te joci din obligatie mai mult, iar daca ti se duce cheful cand ai vreo 3 luni de cand esti lider, buf 300 fp, e prea mult. Sunt 4 luni, 28 zile x 4 luni = 112 zile, daca ar calcula fp-ul astfel: cate zile ai, atatea zile se scad de la fp. Ar fi ceva in gen, eu stau 2 luni jumatate ca atata pot, adica 60 de zile, si mai imi raman 61 de zile, o sa am 61 fp.