Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Vezi ca nu pot sa-ti trimit PM, de aia iti zic aici. Amice, m-am invoit la tine, pe /F, ti-am scris clar, ca poate ajung poate nu, ai comentat tu ceva pe acolo, si ai zis clar OK.Apoi de ce imi pui 1/2 si neprezentat?

nu am uitat, am comentat, apoi ai zis "bine ma, vin,vin ca sa nu mai comentezi tu" . pacat ca nu am facut ss!dar nu e stres, cedez de la mine de data asta, nu iau in considerare acel 1/2 si la evidenta urmatoare vei avea 0/2. Doar de data asta! trebuia sa am dovezi! insa invoirile se fac in topicul de invoiri nu pe /f /sms /call sau /w /cw si eu mai stiu ce..

nu am uitat, am comentat, apoi ai zis "bine ma, vin,vin ca sa nu mai comentezi tu" . pacat ca nu am facut ss!dar nu e stres, cedez de la mine de data asta, nu iau in considerare acel 1/2 si la evidenta urmatoare vei avea 0/2. Doar de data asta! trebuia sa am dovezi! insa invoirile se fac in topicul de invoiri nu pe /f /sms /call sau /w /cw si eu mai stiu ce..

Lasa 1/2 atunci, e ok. Trece si ala....oricum ;d.

Cu bune cu rele am fost alaturi uni de alti, momentele bune au fost multe si frumoase, momentele proaste fac ca gang-ul sa se destrame, cum un gang pierde turf-uri deja incep sa plece membri si sa nu mai fie acelasi lucru, adica nu mai e activitate, nu mai asculta nimeni, fiecare face ce-l taie cap-ul. Am decis sa las pe altcineva in locul meu, sper ca nu v-am dezamagit si poate o sa mai fim colegi, aici sau in alte factiuni.Multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine la bine si la rau.

PS: Avispa nu scapati de mine, scapati doar de lider, o sa ramana mai mult timp pentru kill-uri. :X:*

Edited by Explosive

Se pare ca oricat ai explica la cineva ceva , nu rezolvi nimic . Nu-i stres asta e viata :) . Cele mai bune momente le-am facut in 69 . Ne mai auzim noi , si nu uitati sa aveti VALOARE . :*

Bafta DropZZ, eu te cred. Adica am vazut video-ul, te-a teleportat si ai luat crash. Nu trebuia sa faca asa! Dar asta e viata. Bafta mai departe

S-a deschis topicul de discutii:D !

Da mersi:)). Bafta la war-uri eu revin vineri.Ii spui lui Explo te rog daca vrea sa raspunda la inactivitati?

e destul ca ai postat-o. o sa raspunda urmatorul lider cred!

Edited by South DoKy

Da,s-a aflat,eu sunt noul lider,sper sa facem o treaba buna si sa luam Sf-ul.

Ti-am spus eu, dar tu nu si nu. " Domle' n-are cum sa iau lider, si oricum refuz daca iau. " NAAAAABBBB ! :*

chiar daca esti lider, pentru mine, tot un nab ramai. :*

Idem. :))

Naspa, nu meritai...

Nu merita.. e prea nub..

Felicitari Atom , sper sa te descurci excelent si sa ramai cat mai mult alaturi de noi, Multumim si tie Explo pentru ce ai realizat aici ca lider si ne bucuram ca ramai aici.

Un duel marca Doky si [69]Denis cu ak47 si combat la el :))

Hey ala alb e Premierul meu:))

Excelent asa sa fie Atom

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic