Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

O zi frumoasa, chiar mi-au placut war-urile de azi. (exceptand lag-ul infernal de la ultimele war-uri).

@ Noapte buna tuturor, si sa nu uit .. felicitari Motoras pentru Helper. :*

Apropo, retrageti si voi posturile alea de la ELC si or sa le retraga si ei.

Din cate stiam, parca aveam o intelegere: nu ni se fac posturi, nu facem posturi.

da, aveam o intelegere si ar fi fost frumos sa o respectam, dar daca ei se prezinta la hq-ul nostru cu fitze si cu rost de post, ce are?

Frumos war baietziiii GeGe .Cristi. pt best, prea tare faza aia cica: codatii aia din El Loco Cartel =)) daca o tinem tot asa o sa avem mai mult sau mai putin din SF :X

baiete, nu stii ce vorbesti. tu nu stii ca .cristi. este jagre. tu nu stii ca jagre a fost banat pentru coduri (damage hack). nu vreau sa zic mai multe, dar intelegi unde bat.

Edited by BOSS Rasta69

da, aveam o intelegere si ar fi fost frumos sa o respectam, dar daca ei se prezinta la hq-ul nostru cu fitze si cu rost de post, ce are?

baiete, nu stii ce vorbesti. tu nu stii ca .cristi. este jagre. tu nu stii ca jagre a fost banat pentru coduri (damage hack). nu vreau sa zic mai multe, dar intelegi ce vreau sa zic.

@ Asta e partea a doua.. Dar, am vorbit cu AndreyNho si a ramas ca or sa retraga si ei, daca retrag si astia de la noi.

# Nu te stresa ma, n-are rost sa dai explicatii. Un turf nu inseamna nimic, nu-i inteleg ce se bucura asa doar pentru unul singur. :-??

@ Asta e partea a doua.. Dar, am vorbit cu AndreyNho si a ramas ca or sa retraga si ei, daca retrag si astia de la noi.

# Nu te stresa ma, n-are rost sa dai explicatii. Un turf nu inseamna nimic, nu-i inteleg ce se bucura asa doar pentru unul singur. :-??

Nu are rost. Deci, initial, asa discutaseram, sa nu ne facem posturi si altele. Apai daca ei vin cu gand de posturi in fata hq-ului nostru, nu s-or astepta sa le zicem, injurati, iesiti din zona, etc, nu va facem posturi. Dic.

# Nu ma stresez, dar nu imi plac oamenii de genul, oamenii care vorbesc doar sa se afle-n treaba.

Btw, new melodie smechera:

Edited by BOSS Rasta69

New si nu prea. =)) E veche rau, m-am saturat de ea.

ce sa fac daca am ascultat manele pana acuma, nu mai stiam ce da astea la radio. o ascult vreo 48h pana ma satur de ea si apoi trec inapoi la manele.

ba, nu mi-ai dat +1 la harta mea smechera, asa se face treaba!?!?

btw, am dezvirginat pagina 130 ^_^.

Edited by BOSS Rasta69

ce sa fac daca am ascultat manele pana acuma, nu mai stiam ce da astea la radio. o ascult vreo 48h pana ma satur de ea si apoi trec inapoi la manele.

ba, nu mi-ai dat +1 la harta mea smechera, asa se face treaba!?!?

btw, am dezvirginat pagina 130 ^_^.

te-a dezvirginat ea pe tine

O zi frumoasa, chiar mi-au placut war-urile de azi. (exceptand lag-ul infernal de la ultimele war-uri).

@ Noapte buna tuturor, si sa nu uit .. felicitari Motoras pentru Helper. :*

Apropo, retrageti si voi posturile alea de la ELC si or sa le retraga si ei.

Din cate stiam, parca aveam o intelegere: nu ni se fac posturi, nu facem posturi.

baiete, nu stii ce vorbesti. tu nu stii ca .cristi. este jagre. tu nu stii ca jagre a fost banat pentru coduri (damage hack). nu vreau sa zic mai multe, dar intelegi unde bat.

Cand a venit el ca lider am vorbit cu el ( si cu letzo, si cu marco mai putin cu extesy ca nah .... ) si am cazut la un comun acord sa nu se faca posturi, sa mergem la war 4fun si alte chestii ( cum facem cu avispa ) dar, avand in vedere ca are niste membrii care nu si poate stapani am rupt acest "tratat" in momentul in care cand am mers la war in ultimele 10-12 minute el si-o strans membrii in hq doar pentru a nu castiga war-u. De acuma o sa se schimbe situatia cu elc :) ( Daca stiam ca ii asa gen extesy, nu ma mai strofocam sa facem dintr-un war o atmosfera placuta )

Edited by BOSS TresTiii69

@, stiu ca nu avea

Intra in interface editor, si vezi ca in dreapta e un pistol, click pe el. apoi ai 2 coloane una cu %d si alta cu mai multe semne. in locul semnelor pune 'ff969696'

zi dak iti merge!

Edited by DoKy

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic