Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Inteleg ca a avut anumite realizari, dar acelea nu-i permit sa se comporte asa, nu are un statut special in factiune. N-am postat toate imaginile in acel post. I-am redat uninvite cu 3 FW-uri ulterior, uite de ce a primit uninvite in prima faza: http://oi43.tinypic.com/2i76z5k.jpg

Am avertizat, deci nu puteti spune c-a fost vina mea. A fost vina lui Trestiii ca a incercat sa se dea in spectacol. Ai fost on la incidentul ce a urmat cu el, si dupa ce i-am dat si a doua sansa tot asa s-a purtat, nu numai el, ci si Rasta. Eu, personal, sunt dezamagit de ei, din cauza ca suntem prieteni au ajuns sa isi bata joc de mine in halul asta. Prieteniile se bazeaza si pe respect reciproc, acel minim de respect pe care l-am cerut nu cred c-a fost atat de mult. Fiecare e liber sa creada ce vrea, eu nu cred c-ati fi procedat diferit in locul meu, dar aveti o parere subiectiva in momentul de fata, nu crezi?

Intentia noastra nu a fost sa ne batem joc de tine. Stiu ca tu cu trestii mai glumeati intre voi, eu crezand ca vei tine la o mica gluma. Cum am zis, intentia nu a fost sa ne batem joc de tine, ci sa facem o gluma, asteptand de la tine un raspuns, eventual tot in gluma. Din pacate nu s-a terminat bine, dar acum asta e, totul e istorie.

Intentia noastra nu a fost sa ne batem joc de tine. Stiu ca tu cu trestii mai glumeati intre voi, eu crezand ca vei tine la o mica gluma. Cum am zis, intentia nu a fost sa ne batem joc de tine, ci sa facem o gluma, asteptand de la tine un raspuns, eventual tot in gluma. Din pacate nu s-a terminat bine, dar acum asta e, totul e istorie.

Mie mi s-a parut de la inceput ca exagera cu gluma, ai vazut primirea aia?

In caz ca nu ai observat pe aici suntem eu cu alesu pana se intoarce liderul nostru iubit, pe nume explosive. Daca au membrii nostrii probleme cu siguranta nu o sa apeleze la tine cand sunt eu cu rasta ici asha. Asa CA CUM ai venit asa poti sa si pleci. Multumesc de intelegere.

Gluma sau nu, pe mine m-a deranjat si m-a facut sa ma simt incomod asta, dar am trecut peste, si cand intru in joc si incerc sa vorbesc cu membrii (tot in interesul lor, sa-mi trimita dovezi pentru a se apara, cei ce au plangeri) sunt luat la misto. Si daca i-as fi permis lui Trestiii sa faca asta, cum as fi putut sa fiu luat in serios de membrii cu care incercam sa vorbesc? Mai ales ca se baga peste mine aiurea. N-am facut poze la tot, n-am crezut ca e cazul...

Nu fac basme. Multumiti-i celui mai bun lider care in nici o zi a reusit sa distruga cea mai puternica si unita mafie. HF !

Pana acum nu mi s-a intamplat nimic asemanator in nicio factiune in care am mers lider, si am mers in multe, deci ma indoiesc ca e vina mea pentru ce s-a intamplat, e vina ta ca nu stii cand sa te opresti.

Daca dupa asta n-o sa-ti poti da seama ca mai gresesti si tu si n-o sa-ti poti asuma responsabilitatea pentru greselile tale, macar gandeste-te ca oamenii "se iau de tine aiurea", pe viitor, si incearca sa eviti glumele exagerate, ca nu toti le inteleg.

In fine, puteti sa ma blamati cat vreti, daca vreti, dupa reactiile de mai devreme imi dau seama ca e inutil sa-mi bat capul. Multumesc, numai bine.

Edit:

Trestiii, intelegeam glumele alea cat timp erau facute intre noi doi, indiferent de ce erau, indiferent de ce ai spus sau ce-ai facut, nu m-am suparat niciodata, si eu faceam multe si ma bucur ca n-ai fost unul dintre aceia care pandesc orice abatere de genul a unui admin, dar ce ai facut azi a fost sa ma faci sa arat ca un idiot in fata altora cand eu incercam sa vorbesc ceva serios, asta m-a deranjat, asta e diferenta. Ma surprinde ca spui ca ai screenshot-uri, eu cu tine nu am, in afara de cele facute astazi. :)

Stim noi, tu ai vrut doar sa destrami factiunea ca sa ai succes ca lider El Loco Cartel. Sa-ti fie rusine! (just joking)

:))) mda.. nici nu am stiut de Loco Cartel pana cand am luat liderul, nici nu ma asteptam.. Eu aveam de gand sa raman in Mobs pana se intorcea Explosive, credeam ca va fi altfel...

Inteleg ca a avut anumite realizari, dar acelea nu-i permit sa se comporte asa, nu are un statut special in factiune. N-am postat toate imaginile in acel post. I-am redat uninvite cu 3 FW-uri ulterior, uite de ce a primit uninvite in prima faza: http://oi43.tinypic.com/2i76z5k.jpg

Am avertizat, deci nu puteti spune c-a fost vina mea. A fost vina lui Trestiii ca a incercat sa se dea in spectacol. Ai fost on la incidentul ce a urmat cu el, si dupa ce i-am dat si a doua sansa tot asa s-a purtat, nu numai el, ci si Rasta. Eu, personal, sunt dezamagit de ei, din cauza ca suntem prieteni au ajuns sa isi bata joc de mine in halul asta. Prieteniile se bazeaza si pe respect reciproc, acel minim de respect pe care l-am cerut nu cred c-a fost atat de mult. Fiecare e liber sa creada ce vrea, eu nu cred c-ati fi procedat diferit in locul meu, dar aveti o parere subiectiva in momentul de fata, nu crezi?

Un utlim quato aici. Cand ne injuram aman2 ala era respect? Cand imi dadea kick, slap, slay, confiscate, ma omorai cu minigun ( Stiu, astea nu ti le mai amintesti ) Totu a fost o gluma, nu te-am luat la misto in sensu rau ( A fost ca atunci cand ne injuram aman2, daca nu-ti amintesti pot sa-ti pun ss-uri sa iti amintesti ). Oricum, bafta cu lideru si probabil mai tinem legatura ( Din partea mea n-am nimic impotriva ). Este vina mea creezand ca nu te-ai schimbat ( ceea ce mi-ai spus in masina stiai ca nu ii adevarat ci doar eu cu rasta glumeam ).

Edited by BOSS TresTiii69

In fine, puteti sa ma blamati cat vreti, daca vreti, dupa reactiile de mai devreme imi dau seama ca e inutil sa-mi bat capul. Multumesc, numai bine.

Stim noi, tu ai vrut doar sa destrami factiunea ca sa ai succes ca lider El Loco Cartel. Sa-ti fie rusine! (just joking)

Eu as fi procedat diferit, mai ales sa stiu ca e prietenul meu.. fapt ce l-ai spus chiar tu Sniz. Fara suparare, dar la faza asta ai dezamagit pe toata lumea. Nu te mai recunosc, sincer.

O seara placuta, si apropo, sunt subiectiv ca e prietenul meu, asta inseamna loialitatea intr-o relatie de prietenie.

Un utlim quato aici. Cand ne injuram aman2 ala era respect? Cand imi dadea kick, slap, slay, confiscate, ma omorai cu minigun ( Stiu, astea nu ti le mai amintesti ) Totu a fost o gluma, nu te-am luat la misto in sensu rau ( A fost ca atunci cand ne injuram aman2, daca nu-ti amintesti pot sa-ti pun ss-uri sa iti amintesti ). Oricum, bafta cu lideru si probabil mai tinem legatura ( Din partea mea n-am nimic impotriva ). Este vina mea creezand ca nu te-ai schimbat ( ceea ce mi-ai spus in masina stiai ca nu ii adevarat ci doar eu cu rasta glumeam ).

Se pare ca unii uita, I know that feeling.

# Noapte buna tuturor, am reusit sa-mi stric si seara asta. Ne vedem maine la antrenament, asta daca se tine. :D

Nu, eu o zic din postura de nou intrat in factiunea asta. Am ales sa intru aici dupa ce-am fost demis din cauza rautatilor din Paramedics. Ai fost acolo din cate am inteles, stii cum e. Se vaneaza toti intre ei ca sa se dea afara unii pe altii. Asa si aici ? La fel ? Am aplicat in mafia asta ca-i cea mai puternica, nu numai din SF, sa fim seriosi si acum Trestii care face best-uri, taie si crapa la fiecare war, sa-l zbori asa pentru 2 glume ? Dar cum ramane cu faza aia, ca ce-i in interior, ramane in interior ? Glumim, ne injuram, alea alea, dar nu stricam echipa cu care facem macel la war-uri. Acum o sa se bucure toti dusmanii.

Bravo voua fratilor.

personal, sunt dezamagit de ei, din cauza ca suntem prieteni au ajuns sa isi bata joc de mine in halul asta. Prieteniile se bazeaza si pe respect reciproc, acel minim de respect pe care l-am cerut nu cred c-a fost atat de mult. Fiecare e liber sa creada ce vrea, eu nu cred c-ati fi procedat diferit in locul meu, dar aveti o parere subiectiva

cel mai bine era sa-i dai pm si sa-i explici ipostaza in care te pune in raport cu ceilalti membri ai factiunii, lucru la care trestie mai mult ca sigur nu s-a gandit in prima instanta, si, neluand asta in considerare, a crezut ca tu erai doar ironic in respectivele amenintari cu demiterea

crezand ca va cunoasteti, chiar si eu credeam ca esti ironic, si ca acea demitere a fost doar o gluma, si, inca odata, sunt ferm convins ca trestan intelegea foarte bine motivul care te supara daca-i scriai frumos in privat, lucru la care cel mai probabil nu te-ai gandit.

hai noroc

Edited by exitbrr

Desi nu mai sunt in factiune, mai fac un ultim post aici prin care sa va zic ca nu are rost sa mai aruncati cu noroi in altii. Pana la urma, tot se intampla ceva, ori ne plictiseam si plecam noi, ori lua explosive 3/3. Ideea e ca toti am avut partea noastra din vina astazi si, dupa cum am zis, desi nu mai sunt subliderul vostru, as dori sa ma ascultati si sa nu dati vina pe nimeni pentru ca nu ajuta la nimic. Ne vom intalni si in alte factiuni si probabil la un dm la hq 69.

Edited by BOSS Rasta69

Antrenamentul de astazi: 22.08.2013 va avea loc la ora obisnuita, 15:00 si il voi tine EU. http://imgur.com/CAmavpK

Cine nu poate venii sa faca o cerere de invoire.

Daca faceti cerere, sa nu va prind in joc, trebuie sa fiti /q sau /sleep .

Membrii care nu sunt in HQ la 15:05, vor fii membrii ABSENTI, nu intarziati.Intarziatii trebuie sa intre in HQ de la ora 15:00 pana la 15:05.Pozele le voi face la 15:00 respectiv 15:05.

Trebuie sa trecem peste aceste intamplari si sa avem grija de noi.

mi-a placut sa fac parte din aceasta factiune, de departe cea mai unita si mai perseverenta de pe server, chiar si dominanta, imi pare rau ca s-a sfarsit asa, dar ce a fost a fost.

ne auzim cu bine, poate in aceleasi factiuni, poate ca rivali, sper sa pastram aceste amintiri pentru ca asta e tot ce ramane in urma noastra.

un micut cadou si din partea mea, Q7zva9G.png

remember forever, "DM LA 69" !

Edited by exitbrr

mi-a placut sa fac parte din aceasta factiune, de departe cea mai unita si mai perseverenta de pe server, chiar si dominanta, imi pare rau ca s-a sfarsit asa, dar ce a fost a fost.

ne auzim cu bine, poate in aceleasi factiuni, poate ca rivali, sper sa pastram aceste amintiri pentru ca asta e tot ce ramane in urma noastra.

Mult succes prietenas, ne mai vedem.Cu siguranta! Dm la 69!

Desi nu mai sunt in factiune, mai fac un ultim post aici prin care sa va zic ca nu are rost sa mai aruncati cu noroi in altii. Pana la urma, tot se intampla ceva, ori ne plictiseam si plecam noi, ori lua explosive 3/3. Ideea e ca toti am avut partea noastra din vina astazi si, dupa cum am zis, desi nu mai sunt subliderul vostru, as dori sa ma ascultati si sa nu dati vina pe nimeni pentru ca nu ajuta la nimic. Ne vom intalni si in alte factiuni si probabil la un dm la hq 69.

Toata lumea stie de DM la 69 =)) O sa organizam, te asigur.

Degeaba ma, n-o sa mai fie la fel. :-J

N-o sa uitam niciodata, DM la 69 !

Pfff... eu acum am intrat si acum am aflat tot.Cred ca mie-mi pare cel mai rau de ce sa intamplat,inca nu-mi vine sa cred toate lucrurile care s-au intamplat,nu cred ca va fi ce a fost si s-ar putea sa se dastrame tot,daca va fi asa ma bucur ca ati avut onoarea sa ma cunoasteti(gluma ala atom)si ma bucur ca ne-am facut nervi la war-uri impreauna si ca am glumit impruna,avand cele mai frumoase momente posibile.

Pfff... eu acum am intrat si acum am aflat tot.Cred ca mie-mi pare cel mai rau de ce sa intamplat,inca nu-mi vine sa cred toate lucrurile care s-au intamplat,nu cred ca va fi ce a fost si s-ar putea sa se dastrame tot,daca va fi asa ma bucur ca ati avut onoarea sa ma cunoasteti(gluma ala atom)si ma bucur ca ne-am facut nervi la war-uri impreauna si ca am glumit impruna,avand cele mai frumoase momente posibile.

Si tu vrei sa iesi? :|

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic