Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Sper ca a fost frumos antrenementul de azi.Ati fost cuminti si asta mi-a placut. Multumesc pentru sansa acordata!

Frumos antrenamentul, si nu prea. :))

Ma rog, nu mi-a placut ca ne-ai dus la HQ Avispa, unde ne-au tot omorat cei ce isi faceau veacul pe acolo.

Frumos antrenamentul, si nu prea. :))

Ma rog, nu mi-a placut ca ne-ai dus la HQ Avispa, unde ne-au tot omorat cei ce isi faceau veacul pe acolo.

Adevarat, nu ma asteptam, exercitiul conteaza

Mda.. o plecat toti.. :( Sper sa nu renunte Explosive la lider ca sa ne revenim. :)

@ Bafta DoKy.. :(

Mi-am de pus cererea , dar inca nu a acceptat.. Chestia e, ca dupa ce m-am gandit mai bine. Explosive va renunta.Imi pare rau ca ies, dar asta este.

Salut tututor. Salut nicu puturosu :)) . Ne mai auzim pe joc. Sanatate numai bune.Si nu va dati demisia.

Ai putea sa-mi spui acuma cat sunt de bun :>

Edited by DoKy

Avand in vedere problemele cu, care se confrunta factiunea noastra ma vad nevoit sa scriu cateva lucruri care va privesc pe cei de aici. Oameni buni, este o situatie complicata insa cei care a-ti ramas, acum este momentul vostru, sa demonstrati ca sunteti alaturi, ca puteti evolua, ca puteti ajuta aceasta mafie. Uitandu-va pe /turfs ve-ti vedea ca avem o mare parte din SF, ca au fost pierdute cateva turfs asta nu inseamna ca v-a trebui sa ne dam inapoi si sa le pierdem si pe celelalte. Din pacate nu a-ti ascultat ce v-am spus cand am intrat, si v-am spus pe /f sa aveti grija nu avem ce pierde, doar trebuie sa ne apara /turfs. Din pacate lipsa unui rank mai mare probabil ca a facut ca voi sa nu ma luati in seama insa de acum inainte trebuie sa va ganditi in felul urmator, pentru zone, pentru culoarea acea de pe /turfs a-ti muncit fiecare in parte, nu trebuie sa va bateti joc de propria munca, voi fi alaturi de Explosive nu urmaresc absolut nimic, decat sa fiu alaturi de aceasta factiune, alaturi de voi si impreuna munca ce am depus-o sa nu se duca pe apa sambetei, astept sa vina liderul si vom pune la punct un plan, rankul cel detin nu conteaza, conteaza faptul ca noi toti acum trebuie sa fim uniti, numai asa putem sa mergem mai departe. Voi reveni in curand.

Avand in vedere problemele cu, care se confrunta factiunea noastra ma vad nevoit sa scriu cateva lucruri care va privesc pe cei de aici. Oameni buni, este o situatie complicata insa cei care a-ti ramas, acum este momentul vostru, sa demonstrati ca sunteti alaturi, ca puteti evolua, ca puteti ajuta aceasta mafie. Uitandu-va pe /turfs ve-ti vedea ca avem o mare parte din SF, ca au fost pierdute cateva turfs asta nu inseamna ca v-a trebui sa ne dam inapoi si sa le pierdem si pe celelalte. Din pacate nu a-ti ascultat ce v-am spus cand am intrat, si v-am spus pe /f sa aveti grija nu avem ce pierde, doar trebuie sa ne apara /turfs. Din pacate lipsa unui rank mai mare probabil ca a facut ca voi sa nu ma luati in seama insa de acum inainte trebuie sa va ganditi in felul urmator, pentru zone, pentru culoarea acea de pe /turfs a-ti muncit fiecare in parte, nu trebuie sa va bateti joc de propria munca, voi fi alaturi de Explosive nu urmaresc absolut nimic, decat sa fiu alaturi de aceasta factiune, alaturi de voi si impreuna munca ce am depus-o sa nu se duca pe apa sambetei, astept sa vina liderul si vom pune la punct un plan, rankul cel detin nu conteaza, conteaza faptul ca noi toti acum trebuie sa fim uniti, numai asa putem sa mergem mai departe. Voi reveni in curand.

Asa este, dar puteai sa scrii corect gramatical.

Eu unul raman, m-am gandit aseara. Deci hai sa rupem niste capete luni !

69 PMB 4 EVER <3, indiferent cati membrii avem,cate turfs avem....cati rank 4 avem sau nu, suntem o familie..sper sa nu incepeti sa iesiti pentru ca au plecat cativa membrii mai ''valorosi'', acum se vede...cine sta pt turfs si cine nu, 69 4 ever !!!

Am revenit si eu, sper ca ati vazut evidentele si ca incepeti sa depuneti banii in HQ, totul este pe bune. ne-am intors, am fost si vom fi o legenda vie!

Asa te vreau, tu ala cu demisia, da-te-n cuculetu meu :))

Faza-i ca s-ar putea sa nu ajung luni la war...si nici la sedinta..Dar mai e pana atunci.

Asa te vreau, tu ala cu demisia, da-te-n cuculetu meu :))

Faza-i ca s-ar putea sa nu ajung luni la war...si nici la sedinta..Dar mai e pana atunci.

ba, daca ajungi la sedinta sa ma votezi antrenor si ala care face evidenta war si pe Zeaphyre care face evidenta de arms dealer, ca se pricepe bine de tot :> :))

ba, daca ajungi la sedinta sa ma votezi antrenor si ala care face evidenta war si pe Zeaphyre care face evidenta de arms dealer, ca se pricepe bine de tot :> :))

Nu te voteaza ma pe tine, ca ma voteaza pe mine. =))

B-)

Nu te voteaza ma pe tine, ca ma voteaza pe mine. =))

B-)

daca zici tu.. fratica.. lasa-l pe zeaphyre sa posteze evidenta, trebuie doar numerele de la inceput si sfarsi sa le scrie, restul calculeaza automat programul. La arms ma refer.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic