Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

daca zici tu.. fratica.. lasa-l pe zeaphyre sa posteze evidenta, trebuie doar numerele de la inceput si sfarsi sa le scrie, restul calculeaza automat programul. La arms ma refer.

Ma rog, nu e mare chestie sa faci tabelul ala.. e doar Excel, it's easy. :)) Nu trebuie sa te pricepi prea mult.

pai pnm, le are pregatite..na..cum vrei

Eeee, lasa ca discutam mai multe la sedinta, vedem noi cum facem. Tre' sa ne revenim, si asta rapid.. nu ne mai permitem sa pierdem, ca deja am pierdut cam mult.

# Mi-e sila sa mai intru in game, ma duc la somn. Bafta si noapte buna.

Pwp !

Eeee, lasa ca discutam mai multe la sedinta, vedem noi cum facem. Tre' sa ne revenim, si asta rapid.. nu ne mai permitem sa pierdem, ca deja am pierdut cam mult.

# Mi-e sila sa mai intru in game, ma duc la somn. Bafta si noapte buna.

Pwp !

Somn usor, ne auzim maine. Salut. pwp

Acum m-am trezit si eu.

CE faceti?

Ba atom inactivule

Buna dimineata. Sper ca ai dormit bine cu capul in jos :)) aman2 capete. :))

Am ceva pentru voi fetele: :>

TNsS58R.png

precizez ca mi-a mers si cu 105 fps.

Ce facetiiiiii,azi n-am putut intra pentru ca am avut ceva probleme in familie si saptamana viitoare nu ne vedem pentru ca plec in tabara .Sa fiti cuminti sa ascultati de explosie si sa luati tot sf,va pup :*

Edited by Atom

@, Inactiv mai esti ma, cand intrii si tu cum trebuie ?

Nick: HaoS.

Level: 24

Rank: 2

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): vreo 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din gang?: Oricum s-a spart gasca si dupa war-ul de data trecuta cand am avut numai scoruri praf, m-am umplut de nervi cu aimmerii aia. N-am chef sa-mi sparg mouse-ul si tastatura pentru niste copii si in plus as dori sa incerc o noua factiune, in care sa ai mereu cate ceva de facut, nu doar 3 zile pe saptamana...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani: Da.

Alte precizari?: O sa las la baieti niste materiale. Aveti grija de voi.

Bafta mai departe, astept materiale. :)) Totusi, nu trebuia sa pleci, chiar daca au plecat baietii buni.

O sa ne revenim, o sa vezi. ;)

Bafta mai departe, astept materiale. :)) Totusi, nu trebuia sa pleci, chiar daca au plecat baietii buni.

O sa ne revenim, o sa vezi. ;)

Am vandut acum materialele, dar nu o las asa. Ma revanses cu niste bani :))

Spor la war-uri, ultimul post aici :* Aveti grija de voi.

Nick-ul tau: Atom

Rank: 6

Level: 37

Plec pe data de: Ziua/Luna/An: 26.08.2013

Revin pe data de: Ziua/luna/an: 01.08.2013

Zile inactive: 5

Motivul: Tabara

Alte precizari?: Sa luati tot Sf,va pup :*

ba nab inactiv ce esti tu. pai ce facem asa? explosive ia desync denis nu e, tu nu esti. nu avem tecari.e clar.:| urat.

@, Bine ai venit, exerseaza bine cu deagle si m4, mai mult m4 sa faci killuri

Baieti.

Stiu,trecem printr-o perioada foarte grea...toti membrii buni au plecat,subliderul este in vacanta,explosive de=abia a venit,stiu o sa va faceti foarte multii nervi la war deoarece suntem 27 in factiune si altii 40....stiu o sa pierdem turfs,dar totusi,sa nu ne dam demisia la nervi si sa il sustinem pe explosive sa nu lase liderul,pt o perioada grea...o sa ne revenim noi....Dar cu rabdare....Sa nu uitam ca Explosive o luat de 2 ori SF si in majoritatea timpului de cand se afla lider aici in 69 pier mobs,a tinut cele mai bune zone de war,si cele mai importante,sa fim serios nu avem cum sa luam hq Avisa,el loco cu 27 membrii in gang,dar o sa ne revenim.Nu va dati demisia aiurea/Explosive nu renunta aiurea,o sa ne revenim noi:D

Baieti.

Stiu,trecem printr-o perioada foarte grea...toti membrii buni au plecat,subliderul este in vacanta,explosive de=abia a venit,stiu o sa va faceti foarte multii nervi la war deoarece suntem 27 in factiune si altii 40....stiu o sa pierdem turfs,dar totusi,sa nu ne dam demisia la nervi si sa il sustinem pe explosive sa nu lase liderul,pt o perioada grea...o sa ne revenim noi....Dar cu rabdare....Sa nu uitam ca Explosive o luat de 2 ori SF si in majoritatea timpului de cand se afla lider aici in 69 pier mobs,a tinut cele mai bune zone de war,si cele mai importante,sa fim serios nu avem cum sa luam hq Avisa,el loco cu 27 membrii in gang,dar o sa ne revenim.Nu va dati demisia aiurea/Explosive nu renunta aiurea,o sa ne revenim noi:D

Asa este faceti si voi ca Haos eu nu-mi dau demisia raman si dupa tot s-a dat batut

@, Ba , tu ii incurajezi sa plece :))

Eu am revenit ca sa ajut factiunea :D

chiar daca nu sunt cel mai bun la tras , ajut cu ce pot

Deci maine trebuie sa dam tot ce avem mai bun !

Avem noroc ca sunt eu si voi fi, va tin eu stati calmi. doar incercati sa faceti minus putin, -1, -2, ca va tine tata DoKy stati calmi.

Edited by South DoKy

Maine iar trb sa plec la Alexandria dar o sa vad ce fac plec mai tarziu sa raman si la war dupa ce ca suntem putini.Si de sedinta dupa war sa nu uitati

Salut, m-am trezit si eu. Intarzii 10 minute la war, maxim. FACETI POZA LA /STATS

Pica netul, se duce serverul, nu ma pot conecta, pic din hely, mor aproape instant fara sa dau punct. dafuq?

Edited by South DoKy

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic