Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Motivul absentei : Se pare ca sunt banat insa numa mie imi apare ca sunt banat.. Kelton zice ca nu sunt..

Am patit si eu, se rezolva cu un simplu reset la modem.

@ Am cam pierdut astazi, dar nu e nimic.. ne revenim noi odata si odata, nu e problema.

@, Am vorbit si cu Explosive nu am cum sa fac 8k mats vandute mereu daca sunt cu 4 arms in masina,si tot dau arme la unu si ala nu accepta de la mn ca da altu...

Dar nu s-a plans pana acum nimeni ca nu dau arme..daca e vro problema ca am dat doar 5k...\

Am patit si eu, se rezolva cu un simplu reset la modem. @ Am cam pierdut astazi, dar nu e nimic.. ne revenim noi odata si odata, nu e problema.

Da problema e ca am dat rr la pc la net la tot am reinstalat sampu si tot asa.. Poate merge mainee.... :(

Edited by S4L Cookie

Neaţa băjeţii, ce mai faceţi? Toate bune şi frumoase, exceptând cearta de mai sus.

DoKy valoare, mă ocup eu până vii tu şi vedem şi după cum facem.

Felicitări pentru war-urile de astăzi.

@, Am vorbit si cu Explosive nu am cum sa fac 8k mats vandute mereu daca sunt cu 4 arms in masina,si tot dau arme la unu si ala nu accepta de la mn ca da altu...

Dar nu s-a plans pana acum nimeni ca nu dau arme..daca e vro problema ca am dat doar 5k...\

Nu stiu ce sa zic.. asta e regulamentul, nu l-am facut eu. Eu doar aplic ce scrie in el.

Chestia e ca ceilalti vand 30-40 k, si tu nu poti macar 8k ?

# O sa vorbesc cu Explo, si voi vedea cum te rezolv si pe tine.

In locul tau nu as fi zis asta, multi consuma 20k + in fiecare zi de war.Chiar daca sunt 4 arms in masina.

@, ehe, merge netul smecheras :> ramai antrenor secund. sper sa mearga mai departe.

Va salut pe toti. Merje netu deci de maine ma vedeti pe joc!

Neata baieti.

Acum m-am trezit si eu.

Ne vedem in game.

salut, bine ai revenit. ne auzim prin game

Capone,cicerone,sa3dounn, [50]joe. si dolaru, postati evidenta , post your evidence!

Salutare tuturor,ma bucur ca m-am reintors,ce mai faceti?

Welcome domnule sublider, si eu ma bucur ca te-ai intrors, acum o sa rupem si noi la war =))

Eu nu ma bucur...

Denis daca iti dau link cu poze de cand avea-i rank 1-2..

Ce scoruri avea=i...sa nu mai spui de mine

ia arata-mi ba pozele :D

P.S : New avatar pareri?

Edited by 69 DeNis

La Multi Ani !

Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung astazi la activitate insa am avut ceva probleme cu pc-ul , sper ca s-a rezolvat :D

Ne vedem in joc , sper :D

P.S : Mai sti Explo ? :))2r2r5si.jpg

Dupa ce m-ai fugarit 2 ore ai dat /q =))

Welcome celor noi!

Edited by South ValentinoRossi

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic