Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

DoKy dc la-i picat pe Relog:)))

din mai multe motive, dar singurul si cel mai important, abea stia sa tina deagle in mana. :-J nu vreau sa fiu rautacios, dar asa este

In momentul asta, nu prea avem nevoie de cei care fac minus

Welcome Zayn.

Daca am luat sublider, nu cer sa fiu "respectat" sa faceti orice de frica mea, chiar nu.

Vreau sa ramanem prieteni, dar sa realizati ca am putin mai mare rankul ca voi.

Va permit totul ca si pana acum, exceptand dm-ul excesiv.

Edited by South DoKy

Helllauuuu !

In primul rand .. felicitari Atom si Doky pt. functiile obtinute.(v-am zis in game,va spun si aici :)) ) ....Explooo :(:o3 .

In al 2-lea rand.. welcome Zayn !

Siii... in al 3-lea rand , maine este ziua mea,as vrea sa stiti asadar ca accept orice cadou, de la Elegy,Sultan,Infernus,NRG-500 pana la Premier si Perrenial. =)):-" .

PS: Cel de-al 3-lea rand a fost de fapt principalul motiv pt. care am mai trecut si eu pe la discutii. :))

De melodia asta ce spuneti ?

;;)

Helllauuuu !

In primul rand .. felicitari Atom si Doky pt. functiile obtinute.(v-am zis in game,va spun si aici :)) ) ....Explooo :(:o3 .

In al 2-lea rand.. welcome Zayn !

Siii... in al 3-lea rand , maine este ziua mea,as vrea sa stiti asadar ca accept orice cadou, de la Elegy,Sultan,Infernus,NRG-500 pana la Premier si Perrenial. =)):-" .

PS: Cel de-al 3-lea rand a fost de fapt principalul motiv pt. care am mai trecut si eu pe la discutii. :))

De melodia asta ce spuneti ?

;;)

iti voi da un cadou

Salut la toti, eu am ceva treaba pe acasa, intru in game intr-o ora, o ora jumate.

Salut nabilor, m-am gandit mai bine si mai raman in 69 Pier Mobs sa vad cata seriozitate dati si ca v-ati schimbat de la sifonari la cuminti

P.S: Hatku si motor, invatati sa tineti Deagle in mana si sa iesiti pe + la waruri

Bun, am iesit si eu.

Maine zi de war, aveti grija, intrati putin mai repede sa faceti si o incalzire.

Atentie: Tot ceea ce va rog, este sa ascultati. Orice spunem, spunem pentru binele nostru si al factiunii

La 18:45 toata lumea sa fie in HQ

Salutare tuturor, ce mai faceţi? Eu acum am ajuns acasă..

Sper ca diseară să facem o treabă bună la waruri.

PS: Dacă tot e pe trend... http://ask.fm/DincaBogdan

Salut salut, am venit de la scoala

Daca tot e in trend.

http://ask.fm/CalinMosnegutu

A fost ba pe trend, acum nu mai e. Acum a ajuns mai rau ca hi5, plin de cocalari si pitzi. ^_^

A fost ba pe trend, acum nu mai e. Acum a ajuns mai rau ca hi5, plin de cocalari si pitzi. ^_^

ok ok,

Mai o 55 de minute si sa fiti in HQ, eu intru pe la 18:50 ca am ceva treaba, va tsuc. Sper sa ascultati azi!

Salut bajetii imi pare bine ca ma-ti primit in acest Gang sper sa facem treaba buna in continuare :*

Ma duc al somn vb maine

Welocome

Noapte buna toturor ma bag si eu la somn

Astazi zi de war, ceea ce vreau sa va spun este, ca si data trecuta

Va rog sa ascultati de mine, Atom, Explosive, [69]denis. Nu fiti rambo. Ne-am descurcat extrem de bine la warurile de Marti, haideti sa fie si azi la fel, si chiar mai bine!

sunt codat :)):))) http://imgur.com/a/9DG9K#6

Ce sa si faci, dar e foarte bine ca verifica pe toti de pe server, pentru asta jos palaria!

Edited by South DoKy

Am iesit si eu. Noapte buna, bobocei.. :o3

Ne auzim mainee.

>:D<<'>

Bună ziua, vă urez un weekend minunat! Ce mai faceţi?

Pentru asasini, vă rog să nu uitaţi.

Vineri, la ora 19:00 va avea loc o primă şedinţă, pentru a clarifica lucrurile şi a stabili noi lucruri. Rog să fie prezenţi toţi membrii, iar cei care nu pot ajunge să îmi dea un PM cu motivul.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic