Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

• Nick: EllaFox17
  • Level: 29
  • Rank: 3
  • Vechime: (cat timp ai stat in factiune) Aproape 2 luni.
  • De ce doresti sa pleci din gang?: Asa doreste inimoara mea. M-am plictisit de toti astia care "sufera" (Eugen stie despre cine vorbesc) pt. niste patratele colorate si care imi reamintesc de fiecare data ca am eu -69 la war si ei sunt prea buni. :-J Ma rog,ramaneti cu bine,nu ma stresez pt. un joc.(spre deosebire de altii,din nou,Eugen stie despre cine vorbesc).
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani: Nu e cazul.
  • Alte precizari?: Bafta Atom (sefu`)!
  • SallPa.

Da, da Ella.. cum spui tu. Ti-as da -, dar nu am cum.. :( Du-te cu Domnul fata mea, nu te stresa pentru un joc, nu esti nolifera (cica).

Dar sa joci samp ca fata, ce esti ? Tot aia. =))) $@Lp@

Edited by E u G e n 9 0

• Nick: EllaFox17
  • Level: 29
  • Rank: 3
  • Vechime: (cat timp ai stat in factiune) Aproape 2 luni.
  • De ce doresti sa pleci din gang?: Asa doreste inimoara mea. M-am plictisit de toti astia care "sufera" (Eugen stie despre cine vorbesc) pt. niste patratele colorate si care imi reamintesc de fiecare data ca am eu -69 la war si ei sunt prea buni. :-J Ma rog,ramaneti cu bine,nu ma stresez pt. un joc.(spre deosebire de altii,din nou,Eugen stie despre cine vorbesc).
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani: Nu e cazul.
  • Alte precizari?: Bafta Atom (sefu`)!
  • SallPa.

Da, da Ella.. cum spui tu. Ti-as da -, dar nu am cum.. Du-te cu Domnul fata mea, nu te stresa pentru un joc, nu esti nolifera (cica).

Dar sa joci samp ca fata trebuie sa fii grasa ori urata cu spume , ce esti ? Tot aia. $@Lp@

Aww tu,de ce ai dat edit? Ceea ce am subliniat cu rosu sunt exact cuvintele tale,pe care observ ca le-ai dat uitarii. Acela era tocmai esentialul,miezul problemei. :( Off,poor thing.

Uhm...so, din asta reiese ca alea pe care le pupi tu in c*r toata ziua pe sa:mp(nu dau nume),sunt toate fie grase,fie urate. :O

Dar,ce-i drept,la cat sunt eu de frumoasa,draguta,adorabila,modesta,etc. ,nu stiu de ce dracu intru si m-am apucat de porcaria asta de joc si mai am si atatia "fani" <3. (de vina e fostul meu prieten,pe el il injur acum). Ar fii fost foarte simplu,poate, sa-mi trag pe mine o fustita cat o batistuta,sa-mi vopsesc botul cu roz si sa ies in strada cu "ia-ma nenea",sau sa o ard in cluburi cu fel si fel de smardoiasi. Da` uite ca prefer sa nu fac asta si nu caut anturaje dubioase.

Pana la urma e timpul meu,viata mea si fac ce vreau cu acestea,nu e treaba ta cum imi petrec eu timpul. In + nu cred ca imi platesti tu factura la curent electric si la internet. Iar ca sa joci sa:mp, nu trebuie neaparat sa fii gras/urat/handicapat,desi nu stiu in ce categorie esti tu inclus. Eu una, vad acest joc precum un mod interactiv de a socializa,desi,e clar ca n-am cu cine :-J ,socializez de asemenea atat pe Facebook,cat si in real life, si daca intru 2-3 ore pe zi pe sa:mp,nu inteleg care e problema ta?

Chiar m-am saturat sa-ti citesc de fiecare data pe /f "suferintele" de mafiot wannabe. Daca tot esti tu asa bun la arme,fa un bine omenirii- impusca-te !

Acum,parca incep sa o inteleg pe Brunetta. ,la cat esti de lingau...probabil s-a convins si ea intr-un final si ti-a dat cu flit. Bravo ei,fata desteapta. Ce daca si-a intalnit actualul iubit pe sa:mp? Altii isi gasesc sufletele pereche la mii de km. departare,daca in apropiere n-au pe cine...

Cat despre tine,m-am convins pe deplin,dezamagire totala. Tu de gluma nu stii,insa iti permiteai sa glumesti cu mine,macar de-ai fi fost amuzant,ahaa...si de aici si mhm...dispretul tau fata de mine (desi "dispret" e un cuvant prea mare pt. tine). Ai fi vrut tu asa,sa mi te adresez cu "domnule",in niciun caz cu "ma",dar tu nu esti nici pe departe un domn,mie imi inspiri doar "taranism",ca sa nu mai spun ca ai in mintea aia,cre`ca numai: coceni,rank 4,tec,rank 4,tec,kills,multe kills,dacie,gajici minore pe sa:mp...si cica vrei sa pari si tu pervers virtual. Da` stii cum se spune, "vulpea cand nu ajunge la struguri,zice ca sunt acrii" (si in cazul asta,nu sunt eu vulpea).

Se pare ca a iesit insa la iveala,poate,adevarata ta fata. Esti un om duplicitar si imprevizibil,gen,te schimbi dupa cum bate vantul,detest persoanele de speta ta. Si cand ma gandesc ca eu chiar te apreciam candva, dar nu stiu insa,ce fata a ta apreciam...

Si ca sa pun capat aici acestui amalgam de replici furtunoase,uitati cateva poze cu mine (n-as vrea sa pun mai multe,sa nu para ca "ma dau in spectacol",cine stie la ce se mai gandesc unii..) http://postimg.org/gallery/3q59pprc/0c7f6a7e/ . Sunt oare indeajuns de grasa,urata,naspa,ratata. Credeti ca-mi vor permite in felul asta sa-mi fac cont pe sa:mp? :-S Deci,grasa-bifat,urata-bifat,analfabeta-bifat. ^#(^

Hmmm...in fine,adios 69 Pier Noobs,raman cu-n gust dulce-acrisor...

Atom,te pup! :)

@@Ella F o X,Ella,stii ce parere am eu despre demisiile facute dintr-o cearta,vreau sa clarificam ceva prima data in game.

@, Ai fw.

Nu mai intru in game. Sunt deja prea no-lifera,nu vezi?

Totusi,o sa dau log in... putin...pt. tine..

Nu mai intru in game. Sunt deja prea no-lifera,nu vezi?

Totusi,o sa dau log in... putin...pt. tine..

Ella, sunt multe lucruri de zis, sincer, nu trebuie sa faci chestia asta din nervi. Daca tu esti no lifera, eugen e si mai no lifer(fara suparare nab). Tu stai mult mai putin in joc.Da, daca te uiti pe tot serverul, fete lu trag asa de bine ca baietii, dar stii de ce? ele nu sunt pasionate, noi am mai jucat muulte shootere inainte si ne-am invatat cu tine cu dinastea, miscam diferit mouseul, sunt chestii si chestii. Daca baietii se pricep mai bine la samp, fetele gatesc mai bine ca baietii, si asta e doar un mic exemplu din multe, lasa supararea si nu mai baga in seama . Eu ma inteleg bine cu tine, nu am nici o problema si in poze chiar pari foarte draguta (fara suparare Daniela chiar daca nu citesti asta :)) ) . Nu e motiv de demisie, tsuc :*

Ella, sunt multe lucruri de zis, sincer, nu trebuie sa faci chestia asta din nervi. Daca tu esti no lifera, eugen e si mai no lifer(fara suparare nab). Tu stai mult mai putin in joc.Da, daca te uiti pe tot serverul, fete lu trag asa de bine ca baietii, dar stii de ce? ele nu sunt pasionate, noi am mai jucat muulte shootere inainte si ne-am invatat cu tine cu dinastea, miscam diferit mouseul, sunt chestii si chestii. Daca baietii se pricep mai bine la samp, fetele gatesc mai bine ca baietii, si asta e doar un mic exemplu din multe, lasa supararea si nu mai baga in seama . Eu ma inteleg bine cu tine, nu am nici o problema si in poze chiar pari foarte draguta (fara suparare Daniela chiar daca nu citesti asta :)) ) . Nu e motiv de demisie, tsuc :*

Uhm,multumesc frumos. S-ar putea sa ai dreptate, eu stiu...

Te pup si eu. :* (fara suparare Daniela,chiar daca nu te cunosc :)) ).

Uhm,multumesc frumos. S-ar putea sa ai dreptate, eu stiu...

Te pup si eu. :* (fara suparare Daniela,chiar daca nu te cunosc :)) ).

Toate trec.. stai linistita. :*

Oricum, eu sunt cel mai no lifer, in 7 luni am facut level 40 cu rp de 43, si snrobert in 3 ani a facut numa 34..deci na :))

Edited by South DoKy

Toate trec.. stai linistita. :*

Oricum, eu sunt cel mai no lifer, in 7 luni am facut level 40 cu rp de 43, si snrobert in 3 ani a facut numa 34..deci na :))

Asa e. O sa mai tai din ele,da-le dreeacuuuu. :))

Apreciez sinceritatea. :))

Noapte buna. >:D<<'>

PS : Astept poze,daca vrei,desigur.. ;))

@sNrobert, eu cred ca Atom e cel care te inseala pe tine,s-a casatorit cu Doky,fara stirea ta,ntz,ntz. G(u)ays activity,btw. [-(

Somn pufos all. I-)

@@Ella F o X,

Esti asa de frumoasa, adorabila, modesta, chiar foarte.. (nici in pozele alea de le editezi maxim macar) =)) Si mai zici ca are lumea ceva cu tine.. Uiti cand mi te plangeai ca tot serverul are ceva cu tine ? Ii dau dreptate lui Krysty acum, mare dreptate. Vrei sa pari tu aia importanta, aia desteapta, interesanta, dar nu esti nici macar 10 % cat te crezi tu. Pe mine ma lasa rece fitele si arfele tale de printesa neincoronata ce te crezi, ti-am mai spus. Si da, vorbeste cu mami si tati tau cu "ma", nu cu mine, ca nu ne permitem. Ai uitat cine a inceput sa sufere astazi, imi pare. Nu e problema mea ca intrii tu in samp, ca consumi curent sau aer degeaba, sau ce faci tu.. nici nu-mi pasa, dar nu-mi suferi mie, ca nu-ti merge.

Te rog eu, fa un bine umanitatii si arunca-te de pe un bloc draga mea. " Deci,grasa-bifat,urata-bifat,analfabeta-bifat. " - ai bifat bine doua dintre variante, desi ai vrut sa fii ironica.

Cred ca ne uitam standardele draga, ai cam uitat cine e de la sat. :-? Mai bine fa ce ai zis in prima parte a "discursului" tau (care apropo.. imi induce o stare de voma) si te-ai duce sa-ti tragi pe tine o fustita scurta, sa-ti vopsesti botul cu roz si ai iesi la " ia-ma nene ! ", ca macar acolo ai fi utila la ceva .. if you know what I'm saying. Ma rog, daca nu cumva ai facut asta deja, who knows. :-?? Si treaba cu "fetele de pe server", sincer nu te priveste. Nu e problema ta, cum nici eu n-am treaba cu persoanele cu care umblii tu.

Ma acuzi pe mine ca sunt un om duplicitar ? Nu stiu cati prieteni am eu si cati ai tu fetito, tu aia de plangeai ca ti-ai pus serverul in cap. Ai uitat cand ma pupai, sa nu zic unde si imi multumeai ca te mai bag in seama, "dupa tot ce s-a intamplat" si dupa tot ce ai zis ? Parca spuneai ca toti suntem "nu stiu cum" (ca sa nu reproduc cuvintele tale), acum ce cauti printre noi.

# Ai ceva sa-mi spui, imi spui in joc sau imi dai PM, fara posturi la discutii ca sa-i facem probleme lui Atom, comprende ?

Da, daca te uiti pe tot serverul, fete lu trag asa de bine ca baietii.

Cica fetele nu trag bine.

Doky, nu cred ca ai prins-o pe Maya in urma cu un an si vreo 2, 3 luni sa vezi cum tragea, nu stiu daca erau 2, 3 persoane de pe server care sa o faca la Deagle, s-ar putea ca @@E u G e n 9 0, sa stie despre ce vorbesc. Acum intra mai rar si nu cred ca mai are aceiasi dexteritate.

Edited by Aragorn

Doky, nu cred ca ai prins-o pe Maya in urma cu un an si vreo 2, 3 luni sa vezi cum trage, nu stiu daca erau 2, 3 de pe server care sa o faca la Deagle, s-ar putea ca @@E u G e n 9 0, sa stie despre ce vorbesc. Acum intra mai rar si nu cred ca mai are aceiasi dexteritate.

Daca zici tu eu am alta parere "D

Doky, nu cred ca ai prins-o pe Maya in urma cu un an si vreo 2, 3 luni sa vezi cum tragea, nu stiu daca erau 2, 3 persoane de pe server care sa o faca la Deagle, s-ar putea ca @@E u G e n 9 0, sa stie despre ce vorbesc. Acum intra mai rar si nu cred ca mai are aceiasi dexteritate.

Du-te ma la culcare, ce stai on, e deja tarziu, hai P@.

Off cata ura pentru un joc , vorba lu ella pentru niste patratele colorate uitati ce se intampla pandesc sa te prinda pe picior gresit si la cea mai mica greseala poc post de parca nu suntem oameni , mai gresim ca na NIMENI NU E PERFECT.

Edited by JustSmile

Off cata ura pentru un joc , vorba lu ella pentru niste patratele colorate uitati ce se intampla pandesc sa te prinda pe picior gresit si la cea mai mica greseala poc post de parca nu suntem oameni , mai gresim ca na NIMENI NU E PERFECT.

tu esti da-te drq :)):*

@@E u G e n 9 0,Eugen,ar fi cazul sa incetezi,sa nu te mai prind ca ai treaba cu ella,cel mai bine pentru tine ar fi sa dai edit la acel post,eu am discutat ceva cu ea ieri seara,trebuie sa descut si cu tine.

Uita-te pe pagina din urma sa vezi care si cum a postat, zic eu. Si sa-ti mai zic ceva..

Una la mana, n-am inceput eu sa sufar, doi la mana, nu decizi tu ce e bine pentru mine si trei la mana, eu zic ca ar fi cazul sa intrebi cine cu cine a avut treaba si abia dupa sa vorbesti, ok ?

Putin imi pasa mie ca ai vorbit tu sau nu stiu ce, daca nu stii cum sta treaba, nu iti da cu parerea in necunostinta de cauza.

# Si pana la urma, daca nu-ti convine, eu te pot onora cu absenta. Nu am ajuns bataia de joc a nimanui si nici nu voi ajunge vreodata.

PS: Chiar vreau sa discutam serios in joc.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic