Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Ella F o X,

Esti asa de frumoasa, adorabila, modesta, chiar foarte.. (nici in pozele alea de le editezi maxim macar) Si mai zici ca are lumea ceva cu tine.. Uiti cand mi te plangeai ca tot serverul are ceva cu tine ? Ii dau dreptate lui Krysty acum, mare dreptate. Vrei sa pari tu aia importanta, aia desteapta, interesanta, dar nu esti nici macar 10 % cat te crezi tu. Pe mine ma lasa rece fitele si arfele tale de printesa neincoronata ce te crezi, ti-am mai spus. Si da, vorbeste cu mami si tati tau cu "ma", nu cu mine, ca nu ne permitem. Ai uitat cine a inceput sa sufere astazi, imi pare. Nu e problema mea ca intrii tu in samp, ca consumi curent sau aer degeaba, sau ce faci tu.. nici nu-mi pasa, dar nu-mi suferi mie, ca nu-ti merge.

Te rog eu, fa un bine umanitatii si arunca-te de pe un bloc draga mea. " Deci,grasa-bifat,urata-bifat,analfabeta-bifat. " - ai bifat bine doua dintre variante, desi ai vrut sa fii ironica.

Cred ca ne uitam standardele draga, ai cam uitat cine e de la sat. ? Mai bine fa ce ai zis in prima parte a "discursului" tau (care apropo.. imi induce o stare de voma) si te-ai duce sa-ti tragi pe tine o fustita scurta, sa-ti vopsesti botul cu roz si ai iesi la " ia-ma nene ! ", ca macar acolo ai fi utila la ceva .. if you know what I'm saying. Ma rog, daca nu cumva ai facut asta deja, who knows. ?? Si treaba cu "fetele de pe server", sincer nu te priveste. Nu e problema ta, cum nici eu n-am treaba cu persoanele cu care umblii tu.

Ma acuzi pe mine ca sunt un om duplicitar ? Nu stiu cati prieteni am eu si cati ai tu fetito, tu aia de plangeai ca ti-ai pus serverul in cap. Ai uitat cand ma pupai, sa nu zic unde si imi multumeai ca te mai bag in seama, "dupa tot ce s-a intamplat" si dupa tot ce ai zis ? Parca spuneai ca toti suntem "nu stiu cum" (ca sa nu reproduc cuvintele tale), acum ce cauti printre noi.

# Ai ceva sa-mi spui, imi spui in joc sau imi dai PM, fara posturi la discutii ca sa-i facem probleme lui Atom, comprende ?

Stai chill,nu mai am ce sa-ti spun,noi doi nu mai avem nimic de discutat. (Esti pe blacklist si totodata pe ignorelist).

Edited by Ella F o X

Hopaaa,stai asa ca mi-a sarit mustaru`(si nu ma refer la mustarul ala expirat de Tecuci,*bleach*).

Hmm...nu-mi editez pozele(poate doar putin,ca-mi place mie sa editez poze si ma si pricep),e camera foto performanta-12 mp,iar eu sunt fotogenica. Dar uite fenomenule,poze needitate,special pt. tine http://postimg.org/gallery/37xqods8/3c17d63f/ sunt urata,stiu,f*ck my life! Buun,desteapta,interesanta,importanta,oh da,hai ca-mi place cum suna! Cat despre mine si Krysty,ce-am avut eu cu el,sau ce-a avut el cu mine,e strict problema mea. Nu mai veni tu acum cu "pupiii-ncuriii" si aici. "Arfe" ,auzi,vocabular de mahala. Nu ma cred printesa,chiar sunt.Oricum,parerea ta ma lasa rece,mai rece decat un cub de gheata...

Vaiii,nu ne permitem,imi cer mii de scuze domnule pt. impolitetea de a mi te va adresa cu apelativul "ma". Dar tu oare de ce imi spui mie "femeie"? Femeie e mama,care are 2 copii si e casatorita,in niciun caz eu,ca tocmai ce-am devenit majora. Dar poate la voi acolo la Tecuci,asa obisnuiti sa va adresati fetelor,gen "adu berea aia,fa doamna!",ma intelegi tu?

Mno,uite ca o sa-ti fac tie placerea asta si o sa ma arunc dupa Intercontinental(ca-mi plac senzatiile tari),dar mai inainte,scufunda-te tu in mare cu tot cu barcuta pe care o ai la avatar. Stai tu calm ca n-am nevoie de parerea ta,cu privire la frumusetea sau inteligenta mea. Se pare ca tu esti ala care a uitat ca odata,nu de mult,imi comentai statusurile(pupici,chestii,trestii) +like-uri pe facebook,ehe...aaa,apropo, acum imi poti da dislike,chiar te implor. Dar ti-am zis eu, "vulpea cand nu ajunge la struguri,zice ca sunt acrii", cam asa si cu tine. ;)

Nu draga,n-am uitat ca tu esti de la sat. Da` cand am zis "taranism",nu ma refeream dragule la locul in care te-ai nascut/traiesti,ma refeream strict la caracterul tau de taran moldovean cu acte-n regula. Treaba cu fetele de pe server(fetele fiind in ghilimele,asa de mult le respecti),normal ca nu e problema mea, dar recunoaste macar faptul ca esti frustrat,ca din toate fetele astea ce sunt pe server,nu te baga nici dracu-n seama,decat daca te tii ca o lipitoare dupa ele,ceea ce si faci.

Observ ca tie iti cam place sa dezgropi mortii si sa-mi reamintesti mie de ceva ce am zis acum 6 luni(ce memorie de elefant ai). Ce-am zis pe-atunci in acel "about me",nu avea nicio legatura cu tine si cu toti cei care s-au simtit vizati,da` v-a placut sa va bagati in seama,ce sa zic. Asa ca nu-i mai baga tu pe toti in aceeasi oala,pt. ca nu era vorba despre toata lumea,ci doar despre cateva persoane care m-au deranjat la momentul acela. Si uite ca regret faptul ca ti-am spus lucrurile acelea atunci,da` ti-am spus tie pt. ca ceilalti nu erau on. :( Nu mai uiti acum,de parca cine stie ce dracu ti-as fi zis,iti dai seama...

Pai,uite ca din nefericire,n-am murit si de-aia sunt inca printre voi. Doamne ajuta ! > :)

# Imi spui ca sunt no-lifera si acum ce faci? "Daca ai ceva de zis imi spui in joc ". Te-a prins grija de Atom acum,huh? Cand il acuzai ca nu e activ si ca nu intra la war-uri,cum era atunci? Si nu esti tu cel care a dat curs acestor discutii?

Ti-am mai spus eu tie,rank 4 asta dauneaza grav sanatatii,mai bine ramaneai la pasnicele tale(Paramedics),macar acolo te tratai cu pastile.Si eu sunt aia care are fite,nu? Cu privire la jocul asta,e foarte putin probabil sa am "fite,arfe,figuri"si ce mai vrei tu,spre deosebire de tine. Pentru ca..uhm,cum sa-ti spun, sa:mp pt. mine este = cu Miserupia. Daca nu ar fi cateva persoane care stiu sa se distreze,nu ies din limitele jocului si stiu de gluma,atunci cu siguranta n-as mai juca si nici nu mi-as pierde timpul incercand sa-ti explic tie anumite chestii.Oricum,esti o cauza pierduta si crede-ma pe cuvant ca nu sunt singura care crede asta despre tine. ;))

In fine,stai chill,nu mai am ce sa-ti spun,noi doi nu mai avem nimic de discutat. (Esti pe blacklist si totodata pe ignorelist).

THE END.

Ma frate, da terminati-va odata cu tiganeala astea, ce naiba, aveti 10 ani?

Pe bune acum, parca sunteti niste tigani cu corturi, mai aveti sa va puneti fusta in cap.

Vreti sa va certati, certati-va pe PM si nu va mai spalati rufele in public, ca ala a zis aia, ca ala a dres aia. Aici poate se uita pe zi zeci de playeri. Or sa rada si cu () de noi. Poate pe unii nu-i intereseaza ca X e urat/frumos si se da la Y si... numai barfa aveti in cap. Nu vreti sa ne spuneti si cu cine v-ati ... iubit sa nu zic o prostie, sau nu vreti sa ne spuneti de cate ori mancati pe zi si va duceti la WC.?

Ma rog, cap aveti, minte ce va mai trebuie ...

Edited by rTs Ferrari

Pe bune acum, parca sunteti niste tigani cu corturi, mai aveti sa va puneti fusta in cap.

Vreti sa va certati, certati-va pe PM si nu va mai spalati rufele in public, ca ala a zis aia, ca ala a dres aia. Aici poate se uita pe zi zeci de playeri. Or sa rada si cu () de noi. Poate pe unii nu-i intereseaza ca X e urat/frumos si se da la Y si... numai barfa aveti in cap. Nu vreti sa ne spuneti si cu cine v-ati ... iubit sa nu zic o prostie, sau nu vreti sa ne spuneti de cate ori mancati pe zi si va duceti la WC.?

E bine totusi ca vorbesti la plural,altfel m-as fi simtit lezata :-? din moment ce,eu sunt cea careia ii dai "quote". Nu stiu cum sa-ti spun,dar ai dreptate. :-??

Mna,acum o sa cedez eu si bineinteles, am sa las de la mine,poate a fost o impertinenta din partea mea sa continui acest subiect... (oricum, e un subiect incheiat pt. mine) ...si sa scriu romanul ala,e foarte clar ca nu are rost sa imi pierd timpul in felul asta...

Ma rog, sfantu` edit, cred ca e singurul care ma mai poate ajuta acum. Sunt asa rea.. :( ma caiesc. Si iata ca am inceput sa vorbesc in termeni ortodocsi,ceea ce nu prea obisnuiesc..

Eu am terminat ma, n-am cu cine sa vorbesc. Cu asa "impresari" n-ai ce vorbi.

Stai chill,nu mai am ce sa-ti spun,noi doi nu mai avem nimic de discutat. (Esti pe blacklist si totodata pe ignorelist).

Nu stiu cum sa-ti zic, dar imi pasa asa mult.. da' stii cat ????

Deloc.

@@E u G e n 9 0, Uhm...de fapt, nici mie nu-mi pasa catusi de putin.

Am omis esentialul,pt. ca nah,am zis sa las de la mine,desi am si eu orgoliu,chiar daca iti vine greu a crede. ;)

Si apropo,nu ma mai "ataca" tu pe mine prin statusuri cu subinteles,sau poate ....vorbeai despre propria-ti persoana :-??

Sunt 2 solutii mari si late, ori va impacati ori va inchideti amandoi gurile alea orgolioase.

Varianta nr. 1 -exclusa.

Varianta nr. 2 - ma mai gandesc...

Varianta nr. 1 -exclusa.

Varianta nr. 2 - ma mai gandesc...

Varianta 3 - nu te mai gandi la varianta a 2-a si aplic-o.

Sa trecem peste ura/iubirea celor 2: Lolec si Bolec si sa revenim la oile noastre

@, sau/ori/si @ vreau sa stiu si eu cate cereri de invoire pot face pe saptamana pentru war-uri, tot maxim 1 ca inainte?.

Edited by rTs Ferrari

Varianta 3 - nu te mai gandi la varianta a 2-a si aplic-o.

Sa trecem peste ura/iubirea celor 2: Lolec si Bolec si sa revenim la oile noastre

@, sau/ori/si @ vreau sa stiu si eu cate cereri de invoire pot face pe saptamana pentru war-uri, tot maxim 1 ca inainte?.

1 la war una la antrenament. e simplu

Sunt 2 solutii mari si late, ori va impacati ori va inchideti amandoi gurile alea orgolioase.

Nici o sansa, asta nu se va intampla niciodata. @@Ella F o X, Crezi ca totul are legatura cu tine ? Afla ca nu, chiar daca te simti.

N-ai tu nici o treaba cu statusul meu.

1 la war una la antrenament. e simplu

Nu mai facem antrenamente, e de ajuns ca avem war aproape in fiecare zi. Asa ramasese ultima oara, din ce imi amintesc.

Si oricum, antrenamentele sunt aproape inutile, la war esti pus in situatii total diferite. Deeeeciii, doua invoiri pe saptamana la war.

Neata 69.

Buna dimineata! Sunt nou pe aici si sper sa ne intelegem bine.Ce faceti ?

Welcome, presimt ca o sa ne intelegem bine :))

Eu mai stau 30 de minute si trebuie sa plec la practica..

Si cand ma gandesc ca maine am test la chimie, simt ca mor :)), nopate buna!

Eu am toata saptamana practica B-)

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic