Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@S K Y L I N E, Pisy, da' ce faci ? Ai vostri vin si ne roaga sa nu facem post lui Letzgo si incepi tu ?

Eu zic sa retragi, ca sa nu incepem si noi cu post. Te pwp. :*

Ce rau esti, haha B-)

Noapte buna baieti, ma duc si eu la somn.

Felicitari pentru turfurile castigate in seara asta, de azi va ajut si eu.

semne disperate catre atom, nu am net. am sunat si au zis ca-l remediaza cat mai repede. tsuc

ooo dar stati calmi. degeaba ai retras eugen. eu tot fac. am unu pentru letzgo, unu pentru krog, unu pentru norbert14 si unu pentru skyline. dar e nab sky si-l ierti ca e baiat bun. restu nu...sau poate letzgo..il iert si pe el..ca e prima oara...mai vedem. numa sa-mi vina netul.

3 rank 4 din avispa si-au dat demisia. pe unul rezolv eu cu fw

Edited by South DoKy

Hahahahahahahaha, parca suntem la fotbal, jucatorii amatori dopati cu AIMtramina nu vor sa-si mai prelungeasca contractele cu echipele lor de club. :))

Salutare, am ajuns si eu de la scoala, rupem azi la waruri :X .

Edit: A vrut sa fie un quote, dar a iesit un fail :)))))) .

Edited by rTs Ferrari

semne disperate catre atom, nu am net. am sunat si au zis ca-l remediaza cat mai repede. tsuc

ooo dar stati calmi. degeaba ai retras eugen. eu tot fac. am unu pentru letzgo, unu pentru krog, unu pentru norbert14 si unu pentru skyline. dar e nab sky si-l ierti ca e baiat bun. restu nu...sau poate letzgo..il iert si pe el..ca e prima oara...mai vedem. numa sa-mi vina netul.

Eu am retras mai mult pentru Nicu, ca aveam o dovada cum abuzau de zona el cu Razvan.Rex. Apropo, te cauta Krog sa-ti zica, ca daca faci post la Letzgo, are dovezi cu tine cica. =))

Ei incep si cica tot noi suntem aia rai si posthunteri, tot noi "rupem" acel tratat.

Eugen degeaba , daca unii isi dau viata in jocu asta si nu ar suporta sa se intample ceva urat cum ar fii sa piarda sau altceva (Salut Letzgo :* ) , nu merge . Tot timpu o sa fie ura intre 69 si Avispa cat timp anumiti playeri intr-una dintre factiuni .

Sefu .

Eugen degeaba , daca unii isi dau viata in jocu asta si nu ar suporta sa se intample ceva urat cum ar fii sa piarda sau altceva (Salut Letzgo :* ) , nu merge . Tot timpu o sa fie ura intre 69 si Avispa cat timp anumiti playeri intr-una dintre factiuni .

Sefu .

Ne mai auzim prin joc, te pup. Spor la jucat, imi pare rau pentru tine. >:D<<'>

# EuGen vs 3 Avispa = http://i.imgur.com/Sct55Wb.jpg

Edited by E u G e n 9 0

Sefu .

ESTI ROMAN BA?

Hahahahahahahaha, parca suntem la fotbal, jucatorii amatori dopati cu AIMtramina nu vor sa-si mai prelungeasca contractele cu echipele lor de club. :))

Salutare, am ajuns si eu de la scoala, rupem azi la waruri :X .

Edit: A vrut sa fie un quote, dar a iesit un fail :)))))) .

BTD ARAGAz =))))))))) made my day.

Ce faceti ma, cum a fost la war?

Cica este ilegala, daca iau ban permanent.,

Va asalut de acum si va spun ca nu ma reapuc.

Bafta atom cu mafia, tsuc.

La toti ne merge rau :)) Ne-a pus acatiste Letzgo la biserica.

Bun, se pare ca aragaz nu mai are helper,

Eu am ban 3 zile.

Voi scoate acel dmg informer, Da kelton, am acea bucata la buton dar lucrez din greu sa o scot.

Si voi reusi, intra trebuie sa-mi dau seama cum.

Multumesc ca ai fost indulgent.

:> stau pe forum. ne vedem bajetii.

edit: Am scos chestia la buton. nu mai apare cat DMG dau orice as face, ma chinui cu targetul ....

Edited by South DoKy

Bun, se pare ca aragaz nu mai are helper,

Eu am ban 3 zile.

Voi scoate acel dmg informer, Da kelton, am acea bucata la buton dar lucrez din greu sa o scot.

Si voi reusi, intra trebuie sa-mi dau seama cum.

Multumesc ca ai fost indulgent.

:> stau pe forum. ne vedem bajetii.

edit: Am scos chestia la buton. nu mai apare cat DMG dau orice as face, ma chinui cu targetul ....

Exista ceva ce bagi in Cleo, hpverlust, sau ceva de gen. E postat de ShoW la mods/packs.

Iti arata doar ce damage primesti, dar e mult mai praf decat KMF. Cel putin e simplu si curat, stii ca e permis.

PS: Te rog sa ma invoiesti la evidenta war de ieri.. mi-am schimbat windows-ul si nu mai am pozele.. am uitat sa le mut.

Exista ceva ce bagi in Cleo, hpverlust, sau ceva de gen. E postat de ShoW la mods/packs.

Iti arata doar ce damage primesti, dar e mult mai praf decat KMF. Cel putin e simplu si curat, stii ca e permis.

PS: Te rog sa ma invoiesti la evidenta war de ieri.. mi-am schimbat windows-ul si nu mai am pozele.. am uitat sa le mut.

Am rezolvat tot. si targetul si am si kmf,

mersi frumos ( se stie el).

Ok, te invoiesc. oricum o sa aveti o surpriza daca citeste atom pm-ul :D

Ok, te invoiesc. oricum o sa aveti o surpriza daca citeste atom pm-ul :D

Ce surpriza ? Spune si noua sa stim despre ce e vorba.

@, Welcome Ciresico, ti pup. :*

Edited by E u G e n 9 0

Buna tuturor, eu sunt noua voastra colega, sper sa ne intelegem bine ! >:D<<'>

Hmm noua colega zici ? Pai si ce vrei o medalie :-S ? Cunosc faptu ca esti naba unui nab dupa server :-? . Si totusi Bine ai venit :-S , cand pleci :( ? [ Te pup bree nabo si sper sa te acomodezi :( ]

# Doky : Opa :O De unde stii cum se comporta ? :O

Buna, bine ai venit

Sper sa fii la fel de buna la arme precum te comporti :*

Te dai la nevestele altora ma nebunule? :)) Sa-ti fie rusine, asta e surpriza? =))

Poate ne zici si noua surpriza.

Bafta baieti, am plecat la scoala, vorbim diseara la war.

Hmm noua colega zici ? Pai si ce vrei o medalie ? Cunosc faptu ca esti naba unui nab dupa server . Si totusi Bine ai venit , cand pleci ? [ Te pup bree nabo si sper sa te acomodezi ]

1. De ce esti asa nesarat?

2. De ce iti pasa tie de unde stie Doky cum ma comport? :-?

3. Esti nab!

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic