Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut, ce faceti?

Nu am luat ban de la duelele alea..am vrut sa castig un event si uite .... asta e sper sa vad SF albastru

Scuze ca postez aici nu sunt membru 69

MARS wa codatule ca din cauza ta era sa am 6luni interdicti, ai fost, esti si vei ramane un codat.

Salut, ce faceti?

MARS wa codatule ca din cauza ta era sa am 6luni interdicti, ai fost, esti si vei ramane un codat.

Vorbiti ma frumos, nu va certati la discutii. Da-i un PM si injurati-va pana nu mai puteti.

PS: Welcome celor noi, sper sa ne intelegem.

Vorbiti ma frumos, nu va certati la discutii. Da-i un PM si injurati-va pana nu mai puteti.

PS: Welcome celor noi, sper sa ne intelegem.

A aparut asta rau :))))

Iesi acas' =)) !!!

Ma pregatesc sa plec afara, tu?

Apropo, te sun diseara sa jucam CS, de data asta sa-mi raspunzi, hai bafta.

Daca o fii ocupat si joaca rolul de viitor tata, cum ai vrea sa-ti raspunda? :-? Te-as bate eu la un CS, n-am mai jucat de un an si cred ca daca intru le dau dauna la toti. =))

Edited by rTs Ferrari

Prodeka de la un nab uite ce era sa patesti ! :-J

Tu vorbesti ma? Contul asta de TaTaie nici nu e al tau ... si nu mai minti lumea .. zi adevarul ca esti Dolhe si vrei sa iei numai warsturi ca sa aibe iar avispa tot sf

Tu vorbesti ma? Contul asta de TaTaie nici nu e al tau ... si nu mai minti lumea .. zi adevarul ca esti Dolhe si vrei sa iei numai warsturi ca sa aibe iar avispa tot sf

Stai linistit, avand in vedere ca e in perioada de teste, daca incalca regulamentul poate fi demis, deci nu o sa faca minus. si cel putin nu Dolhe

Ai grija ce vorbesti esti un copil de 8 ani nu am ce sa iti cer , inaca esti in perioada in care esti ofticat pe toti . Iti sugerez sa nu te mai bagi in seama ai 8 ani vezati de jucarile tale . Bafta !

Ba ia gata cu tiganeala asta, ce e aici? N-avem nevoie sa va porcaiti pe aici ca sa ne faceti de ras. AVETI PM PENTRU INJURATURI/ACUZATII. Daca continuati cu jigniri si tiganeli si nu se ia nici o masura o sa dau eu "REPORT" sa va racoreasca.

Ai grija ce vorbesti esti un copil de 8 ani nu am ce sa iti cer , inaca esti in perioada in care esti ofticat pe toti . Iti sugerez sa nu te mai bagi in seama ai 8 ani vezati de jucarile tale . Bafta !

@, Nu conteaza ca faci + sau -, pana la urma o mafie nu inseamna numai niste patrate colorate.. pe care azi le ai, maine nu le mai ai, ci in chestia ca noi suntem ca o familie. Suntem uniti, nu ne certam (si chiar daca ne certam, nu dureaza mult si ne impacam) si vrei nu vrei, esti unul de-al nostru, un frate.

Sa-ti dai demisia, nu e o decizie prea buna. Ramai aici, stai cu fratele tau, nub ce esti. Ma astept sa retragi acea demisie, mi se pare un gest necugetat.

Edited by E u G e n 9 0

@@E u G e n 9 0,Stai linistit,nu pleaca el asa usor de aici,chiar daca e praf la arme macar ne face sa radem :))

Ce faci ma, mai ai PC? Apropo, da-mi fb-ul tau ca mi-ai promis ca mi-l dai.

@, Nu conteaza ca faci + sau -, pana la urma o mafie nu inseamna numai niste patrate colorate.. pe care azi le ai, maine nu le mai ai, ci in chestia ca noi suntem ca o familie. Suntem uniti, nu ne certam (si chiar daca ne certam, nu dureaza mult si ne impacam) si vrei nu vrei, esti unul de-al nostru, un frate.

Sa-ti dai demisia, nu e o decizie prea buna. Ramai aici, stai cu fratele tau, nub ce esti. Ma astept sa retragi acea demisie, mi se pare un gest necugetat.

Mare dreptate ai frate, mare dreptate.

Felicitari pentru astazi, asa sa ascultati si de acum in colo.!

Ce sa asculte, nu e vorba de ascultat, ca nici tu nici Atom n-ati scos o vorba pe /f. E vorba de tactica cu care am inceput si de inca o chestie, zic eu si anume, toti am fost azi intr-o forma buna.

Ce sa asculte, nu e vorba de ascultat, ca nici tu nici Atom n-ati scos o vorba pe /f. E vorba de tactica cu care am inceput si de inca o chestie, zic eu si anume, toti am fost azi intr-o forma buna.

eugen nici nu aveam ce sa le zicem, le-am zis odata sa stea intr-un loc, acolo au fost. si d'aia am castigat. nu au mai fost rambo, nu au mai facut minus, etc

eugen nici nu aveam ce sa le zicem, le-am zis odata sa stea intr-un loc, acolo au fost. si d'aia am castigat. nu au mai fost rambo, nu au mai facut minus, etc

Mai taci ba, ce suferi asa ? =)) ITI ZIC EU, AM CASTIGAT CA AM FOST EU ON.

Cand n-am fost eu, ati pierdut. Sal.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic