Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Aragorn noob. Retrage demisia aia ! Asa faci ? :-W

Te inteleg perfect,ai dreptate in mare parte,dar asta e. Ne-am obisnuit cu tine,ne faci mereu sa radem,dupa cum a spus si Atom. Chiar daca nu esti tu bun la war(nici eu nu sunt),macar radem cu.. si de tine :)) (glumita). Haide, retrage pt. a 3-a oara :-? demisia aia,nu fi aragaz ! :)

@, Bravo sefu',ne bucuram ! Daca esti cuminte si iti mananci grisuletul, nu o sa mai ai probleme de acum incolo. :o3

Lasand gluma deoparte,te asteptam inapoi. Nu stiu ce se intampla dar cand nu esti tu on... dispar de pe harta toata patratelele colorate cu albastru. :| Fenomene stranii,as putea spune.

#Hai,noapte buna ! I-)

Edited by Ella F o X

Am facut *****u praf....

Te rog sa-mi accepti cererea de demisie si daca se poate sa imi dai uninvite.

Sper sa-ti rezolvi problemele si sa-ti pastrezi functia, fii mai dur ca nu esti mingea de ping pong a parintilor.

Mai taci ma ofticatule. Cum pierdem un war, cum va dati demisia pe capete.. :-J

Asta e atitudine la voi ? Ati venit aici doar pentru niste patrate pe harta sau ce ? Si eu ma oftic pe moment, dar nu sa-mi dau demisia sau stiu eu altele.

Salut,am ajuns si eu acasa. Am 4 la teza :))

Bravo, dai bine la war, dar esti nab la scoala. GG, faci colectie de scaune. :))

# Ma rog, m-am gandit sa mai trec si eu cu un post pe aici. Astazi nu voi intra, ca nu pot, nu de alta.

Trec printr-o perioada in care ar trebui sa aleg intre a trai propria viata la maxim si a sta in casa sa joc samp. Bineinteles, se subintelege alegerea.

PS: Sper sa intru maine si sa nu am lag, ca sa recuperam ceva turf-uri. Va pup. :*

Asta e atitudine la voi ? Ati venit aici doar pentru niste patrate pe harta sau ce ? Si eu ma oftic pe moment, dar nu sa-mi dau demisia sau stiu eu altele.

Bravo, dai bine la war, dar esti nab la scoala. GG, faci colectie de scaune. :))

# Ma rog, m-am gandit sa mai trec si eu cu un post pe aici. Astazi nu voi intra, ca nu pot, nu de alta.

Trec printr-o perioada in care ar trebui sa aleg intre a trai propria viata la maxim si a sta in casa sa joc samp. Bineinteles, se subintelege alegerea.

PS: Sper sa intru maine si sa nu am lag, ca sa recuperam ceva turf-uri. Va pup. :*

Am 4 acum dar totul o sa fie bine :P nu degeaba am dat bani :)) adik pot sa am si 10la teza :P :P

Am 4 acum dar totul o sa fie bine :P nu degeaba am dat bani :)) adik pot sa am si 10la teza :P :P

Aaaaaaaaaaaa, daaaaaaaa ? Ai post ! Mita la profesori, te dau in primire la garda ! :X

# Serios acum.. invata ma, e pentru binele tau.

Nu ma oftic pentru niste patrate, ca nu sunt eu ala care-i face prosti pe aia cu - pe chat si care zic ca aia cu - nu merita sa mai vina la war-uri.

@,Maaaaa Vasco,ce-ai facut,v-am spus sa nu raspundeti si voi cu aceeasi moneda X( nu are rost,or sa fie prinsi toti codatii pana la urma,pacat,imi pare rau pentru tine,bafta mai departe,asta e un exemplu pentru ceilalti,NU folositi coduri,dauneaza grav sanatatii.

Mi-a parut bine sa va cunosc pe toti.Sa luati tot SF !

Bine ca a luat si Katalin ban :))

Multumesc pt sansa acordata Atom si Doky. RESPECT !

Bafta all !

BA CE NOB ti-am zis sa nu faci asa... puteai pur si simplu sa te lasi de samp, cum fac eu. De acum ne auzim in viata reala :)))

@,Maaaaa Vasco,ce-ai facut,v-am spus sa nu raspundeti si voi cu aceeasi moneda X( nu are rost,or sa fie prinsi toti codatii pana la urma,pacat,imi pare rau pentru tine,bafta mai departe,asta e un exemplu pentru ceilalti,NU folositi coduri,dauneaza grav sanatatii.

Atom vreau uninvite ca nici eu numai am timp de samp.

Noapte buna baieti!

Una peste alta ne-am descurcat tinand cont ca am fost putini astazi la war. Poate daca lua ban codatu ala mai repede altele erau scorurile la primele 2, 3 waruri.

Buna replica din filmul vechi pe nume B.D (brigada diverse) la munte si la mare: "Noi de astia nu mai scapam niciodata"

...adica de codati.

Mi-a parut bine sa va cunosc pe toti.Sa luati tot SF !

Bine ca a luat si Katalin ban :))

Multumesc pt sansa acordata Atom si Doky. RESPECT !

Bafta all !

Pacat nab sa bagi cod, poate-ti iei unbAn, ce sa zic, bafta mai departe.

In sfarsit, ultima teza e azi si pot sa dorm linistit dupaia :)).

Salut Salut, ora de TIC, maxim. ce faceti?

Ma gandesc ce repede a trecut saptamana asta, chiar daca e joi si am avut 2 teze grele (fizica si matematica) si am scris la ele de am rupt fara sa fi tocit putin.

Pentru mine scoala e decat Luni, marti si miercuri, in rest frec menta sau dorm =)) .

Diseara sper sa-i ruinam la war-uri.

Dodge,ella si biz,sper ca v-a placut cadoul :)

Da,foarte mult. Multumim ! :*

Buna tuturor ! Ce faceti ?

>:D<<'>

Dodge,ella si biz,sper ca v-a placut cadoul :)

Daca nu ajunge Mosul si la mine pana la revelion, ii mai dau ragaz vreo 2, 3 zile si apoi cand il prind ii rup picioarele =)) .

Edit: Wow, singurul rank 3 ;;)

Edited by rTs Aragaz

Ce ati facut astazi la waruri,am castigat acum ca a luat katalin14 ban?

Am mai castigat vreo 2, 3 turfuri, parca 2 si l-am invatat de aseara pe Aragaz sa traga. Unii spun ca e codat si adminii il suspecteaza de aim deoarece il omoara cu test-aim-urile. Noi spunem ca este doar inspiratie. =))))))))))))))))))))))))

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic