Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bravo, n-am descurcat bine la war, insa nu suntem organizati si mergeti singuri.

O surpriza de la D3Ny$$$

http://i.imgur.com/5iFZ1uO.png

Cand tipa omul ( eu) la voi sa nu mergeti rambo, cand va spun sa plecati cate 4 de la hq , voi nu . batman. tu mergi cu blista compact..oricum

Eu cand merg pe turf stau 5-10 minute, si logic ca nu pot sa scriu mereu, dar maine daca intra atom, eu stau in hq si tip pe voi, sa vedeti atunci cum nu miscati.Defapt, asa o sa si fac!

Cand tipa omul ( eu) la voi sa nu mergeti rambo, cand va spun sa plecati cate 4 de la hq , voi nu . batman. tu mergi cu blista compact..oricum

Eu cand merg pe turf stau 5-10 minute, si logic ca nu pot sa scriu mereu, dar maine daca intra atom, eu stau in hq si tip pe voi, sa vedeti atunci cum nu miscati.Defapt, asa o sa si fac!

Am fost doar de 2 ori cu blista ma :), restu veneam cate 4 in heli sau masina :D

Salut de azi sunt noul vostru coleg, o sa facem treaba buna :) imi pare rau ca azi la war`uri nu am fost intr`o forma buna dar sunt foarte racit si nici nu am putut sa ma concentrez calumea dar de maine sper sa se schimbe situatia. Am iesit si eu ca maine am simulare la mate si ne auzim maine la war`uri.

Ba @@Sheennn, n-ai somn vere, n-aveti scoala? A stai ca de cativa ani sa ajungi in clasa a 5-a e mai greu ca la BAC si voi astia corectii va multumiti cu 4 clase, daca le terminati si p-alea. Tu la 5 dimineata stai sa faci posturi la oameni?

Edited by rTs Aragaz

Hai noroc! Se pare ca astazi nu o sa avem lider si nici sublider la war.Dar sunt eu aici care ii acopera pe toti.Sa speram ca o sa intre motorhead sau dolaru sa avem FVR.Intrati cat mai multi sa castigam ceva turfs astazi.

Mda,imi pare rau sa v-o spun,dar daca pana miercuri sau joi nu reusesc nimic,voi lasa liderul.Nu vrea sa va chinui sa nu fie niciodata lider on,oricum,din cate am inteles castigati toti,eu am reusit sa adun o "armata" buna,liderului viitor ii va fi mult mai usor,inca nu e totul batut in cuie,vedem.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic