Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

*1.Felicitari Dolaru pentru lider, sunt convins ca o sa faci o treaba excelenta, o sa te descurci si o sa fii mult mai activ.

*2.Doky imi pare rau ca pleci, esti o persoana de treaba si chiar mi-a placut sa fim colegi, eu zic sa te gandesti mai bine pentru ca aici ai petrecut mult timp si cred eu ca si cele mai frumoase memente de cand joci sa:mp.Daca nu te razgandesti multa bafta si poate o sa mai fim colegi candva.!!!PwP!!!.

*3.Sarbatori fericite tuturor, sa va aduca ,,Mosul'' ce va doriti!

69 PIER MOBS THE BEST

Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna clanul Safe 4 Family va ureaza sanatate,mult noroc in anul care vine, multe virtuti si nu in ultimul rand Sarbatori Fericite!

Buna seara si... Craciun fericit tuturor ! :*

Cei care ati demisionat recent sunteti niste noobi. >:P Si eu voi fi o naba pt. ca voi iesi si eu...curand..

Ce sa va mai zic...v-am zis pe /f.

Felicitari $Dolare$ !

La Anul Si La Multi Ani !

#Multumim tuturor pt. urari ! Asemenea si voua.

>:D<<'>

Bafta dolarel, stii ca te iubesc si nu vreau sa te superi pe mine <3 spor in continuare!

Nu ma supar frate, imi pare rau ca ai plecat si ca s-a intamplat asa, ai grija de tine :* tinem legatura <3

*1.Felicitari Dolaru pentru lider, sunt convins ca o sa faci o treaba excelenta, o sa te descurci si o sa fii mult mai activ.

*2.Doky imi pare rau ca pleci, esti o persoana de treaba si chiar mi-a placut sa fim colegi, eu zic sa te gandesti mai bine pentru ca aici ai petrecut mult timp si cred eu ca si cele mai frumoase memente de cand joci sa:mp.Daca nu te razgandesti multa bafta si poate o sa mai fim colegi candva.!!!PwP!!!.

*3.Sarbatori fericite tuturor, sa va aduca ,,Mosul'' ce va doriti!

69 PIER MOBS THE BEST

Mersi frumos, Sarbatori fericite si tie si multa sanatate.

Aici se incheie aventura mea aici , sper sa fi fost un coleg bun :) Multa bafta in continuare Dolaru cu liderul , sper sa recuceriti orasul San Fierro :*

Bafta Sound, o sa iti simtim lipsa, ai grija de tine, vorbim.

Buna seara si... Craciun fericit tuturor ! :*

Cei care ati demisionat recent sunteti niste noobi. >:P Si eu voi fi o naba pt. ca voi iesi si eu...curand..

Ce sa va mai zic...v-am zis pe /f.

Felicitari $Dolare$ !

La Anul Si La Multi Ani !

#Multumim tuturor pt. urari ! Asemenea si voua.

>:D<<'>

Multumesc Ella, sa speram ca nu iesi curand :* Sarbatori fericite si tie!

Multumim tuturor pentru urari, va urez Sarbatori fericite si multa sanatate ca e cea mai importanta.

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin, afara nu este zapada.

Alaturi de Federal Bureau of Investigation(RPG 1) va urez un Craciun plin de impliniri si sanatate! Craciun fericit!

Buna dimineata. Poate unii dorm, poate altii se trezesc sa ii puna bete-n roate Mosului.

Gluma-i, gluma dar pana cand? Acum sunt aici! Am revenit in familia 69 Pier Mobs.

Pentru inceput va, voi transmite Sarbatori Fericite, sa aveti parte de belsug si intelegere, sanatate si cat mai multe realizari.

In legatura cu revenirea mea acasa, cei vechi poate stiu, ce-i ce au plecat poate cunosc, cei care inca mai sunt vor vedea!

O serie complexa de antrenamente si multe alte schimbari le am pregatite pentru emblema ce ma reprezinta. Toti jucatori aflati aici vor evolua, si vor fi alaturi doar ce-i ce inteleg cu adevarat ce inseamna spiritul 69 Pier Mobs.

Edited by ELMagico01

Buna dimineata. Poate unii dorm, poate altii se trezesc sa ii puna bete-n roate Mosului.

Gluma-i, gluma dar pana cand? Acum sunt aici! Am revenit in familia 69 Pier Mobs.

Pentru inceput va, voi transmite Sarbatori Fericite, sa aveti parte de belsug si intelegere, sanatate si cat mai multe realizari.

In legatura cu revenirea mea acasa, cei vechi poate stiu, ce-i ce au plecat poate cunosc, cei care inca mai sunt vor vedea!

O serie complexa de antrenamente si multe alte schimbari le am pregatite pentru emblema ce ma reprezinta. Toti jucatori aflati aici vor evolua, si vor fi alaturi doar ce-i ce inteleg cu adevarat ce inseamna spiritul 69 Pier Mobs.

!!!Bine ai venit, Sarbatori Fericite si tot ce iti doresti!!!

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic