Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

mistake wathik has been hacked they thi,k it s me the hacker long story ... pffff

-_- Noob

Mda, ati rupt death-urile la ultimul war, ce sa mai zic de restu', daca si liderul a avut death-uri cat cuprinde. M-a luat cu 10 minute inainte de final la test cu Team si tot am avut 14-8.. :-J

3pd9cQw.jpg

8->

Nab Motor, ai furat best ba, un punct m-a despartit de best, ca oricum scorul meu a fost mai bun ca al tau. :(

Suveniruri pentru fanii mei, aia de spun ca-s codat. Nu sunt fratilor, nu va mai obositi.. am doar TALENT.EXE 8->:X

http://imgur.com/fKdEuiU

http://imgur.com/imYbjCP

Noapte buna tuturor !

Vorbim maine. >:D<<'>

@Eugen,ai si tu dreptate ,dar asta e..nah.. :-J

i will get kicked from gang cz i have ban for 7 days it was nice to know you guys :D . Sall :*

Mda, ati rupt death-urile la ultimul war, ce sa mai zic de restu', daca si liderul a avut death-uri cat cuprinde. M-a luat cu 10 minute inainte de final la test cu Team si tot am avut 14-8.. :-J

3pd9cQw.jpg

8->

Nab Motor, ai furat best ba, un punct m-a despartit de best, ca oricum scorul meu a fost mai bun ca al tau. :(

Suveniruri pentru fanii mei, aia de spun ca-s codat. Nu sunt fratilor, nu va mai obositi.. am doar TALENT.EXE 8->:X

http://imgur.com/fKdEuiU

http://imgur.com/imYbjCP

Si asa nu mai veneau multi :-J mai eram 3, 4 care mergeam. E bine ca la primele war-uri am fost seriosi si am facut treaba buna. Am fost si mai putini ca ei.

Si asa nu mai veneau multi :-J mai eram 3, 4 care mergeam. E bine ca la primele war-uri am fost seriosi si am facut treaba buna. Am fost si mai putini ca ei.

Eu nici scorul nu l-am prins, am cautat in chat log sa vad cum s-a terminat si cat am avut .. M-a tinut mult la test.. Meh, asta e, macar le-am demonstrat ca-s curat. :D

In plus, n-o sa-mi risc contul pentru un war, nu merita, niciodata n-am facut-o si nici nu o sa o fac.

Buna seara !

Hanii,you're noob,extremely noob. Well,good luck ! :)

Ceilalti,ce mai faceti ?

Eu nu cred ca pot intra la war.. Succes ! ^^

PUTETI SA VA SUPARATI, PUTETI SA NU. EU DE AZI NU MAI VIN LA NICIUN WAR PANA NU SE REZOLVA CEVA CU NESIMTITII AIA. LAS-O DRACU, ASA AM AJUNS? STAU LA HQ SI NU POT PLECA LA WAR CA TRAG AIA IN MINE (NEFIIND PE TURF) SI MAI VINE SI MOARTEA LA HQ, MA IA LA MISTO("FACEM DUELE"), MA DUC PE CELALT TURF CU WAR, ACOLO IAR, DAU DE () CARE IES DE PE TURF CU 1 HP, INAINTE SA INTRU PE TURF TRAG IN MINE.

DOLARE FACI CE VREI, POTI SA MA DAI AFARA, PANA NU SE REZOLVA CEVA CU NESIMTITII ASTIA NU MAI VIN LA WAR-URI, PE ADMINI VAD CA NICI IN COT NU-I DOARE.

DACA MA DUC SI EU ACUM SI ABUZEZ CUM FACE AVISPA, CRED CA SE UMPLE 10 PAGINI LA RECLAMATII, SI TOT NOI SUNTEM AIA ABUZERI.

Edited by rTs Aragaz

Sa va mai prind comentand aiurea. --->> http://imgur.com/s11VBkG ---> http://imgur.com/lil1SLg

Cica am eu o zi proasta, asa ati zis.. in loc sa ziceti ca echipa de war are o organizare si niste membri de tot ... (ma abtin).

Ba, intr-adevar, am luat worst, dar macar ma chinui din rasputeri sa fac ceva pentru gang-ul asta. Nu stiu, voi asa vreti sa castigati ? Faceti -3, -4 si ziceti " stau in HQ, am - ".

Nu domle', eu chiar daca am -, ma duc in continuare, fiindca stiu ca pot sa aduc scorul in favoarea mea, am incredere in mine si stiu ce pot. Sa nu mai zic de faptul ca imi bat gura de pomana pe /f, am rupt caps lock, ca poate intelegeti.. dar parca vorbesc la pereti. :-J

# In ritmul asta n-o sa castigam niciodata nimic. Imi pare rau si regret starea in care se afla gang-ul la ora actuala.

Remember Explosive, Trestii, Rasta, exitbrr

I miss them a lot..

Sa va mai prind comentand aiurea. --->> http://imgur.com/s11VBkG ---> http://imgur.com/lil1SLg

Cica am eu o zi proasta, asa ati zis.. in loc sa ziceti ca echipa de war are o organizare si niste membri de tot ... (ma abtin).

Ba, intr-adevar, am luat worst, dar macar ma chinui din rasputeri sa fac ceva pentru gang-ul asta. Nu stiu, voi asa vreti sa castigati ? Faceti -3, -4 si ziceti " stau in HQ, am - ".

Nu domle', eu chiar daca am -, ma duc in continuare, fiindca stiu ca pot sa aduc scorul in favoarea mea, am incredere in mine si stiu ce pot. Sa nu mai zic de faptul ca imi bat gura de pomana pe /f, am rupt caps lock, ca poate intelegeti.. dar parca vorbesc la pereti. :-J

# In ritmul asta n-o sa castigam niciodata nimic. Imi pare rau si regret starea in care se afla gang-ul la ora actuala.

Remember Explosive, Trestii, Rasta, exitbrr

I miss them a lot..

Ce sa faci ba frate, din 40 de membrii suntem 10 la war, mai abuzeaza si taranii aia (MA DOARE-N CUR DACA-MI DATI REPORT SI IAU SUSPEND/WARN, aviz fanilor care se uita la discutii) ce chef sa mai ai... mai bine ii lasam pe astia sa ia tot SF-u si gata, mai stam sa ne mai facem nervi cu war-urile, pana nu o sa fim uniti/multi si pana nu o sa asculte smecherasii astia de rank 1, 2 nu facem nimic. Mai bine stam si ne plimbam cu masinile, cum am vazut si la war, aia trageau in mine, ei se plimbau cu masina pe turf, n-aveau nici o treaba.

P.S.: O sa fiu primul care o sa rup acel "tratat" fara posturi.

Edited by rTs Aragaz

Ce sa faci ba frate, din 40 de membrii suntem 10 la war, mai abuzeaza si taranii aia (MA DOARE-N CUR DACA-MI DATI REPORT SI IAU SUSPEND/WARN, aviz fanilor care se uita la discutii) ce chef sa mai ai... mai bine ii lasam pe astia sa ia tot SF-u si gata, mai stam sa ne mai facem nervi cu war-urile, pana nu o sa fim uniti/multi si pana nu o sa asculte smecherasii astia de rank 1, 2 nu facem nimic. Mai bine stam si ne plimbam cu masinile, cum am vazut si la war, aia trageau in mine, ei se plimbau cu masina pe turf, n-aveau nici o treaba.

P.S.: O sa fiu primul care o sa rup acel "tratat" fara posturi.

Din cate vad, deja s-a rupt.

A facut Biscuite 3 posutri si se lasa cu FW.

Vezi ca te cauta Askhanar, sa retragi nu stiu ce, cui.

Sa ma caute !

Eu i-am zis ca esti nervos si nu cred ca o sa retragi :))

Mda, cred ca din cauza ca i-ai facut si tu post lu` ala, a facut si Biscuite.

Edited by rTs RoberT

Nu stiu ba, voi cand faceti ceva, faceti asa de capul vostru. :| Ai intrebat pe cineva inainte sa faci postul ala ? :-W

Mie unul mi-a placut fara posturi, e mai bine si mai frumos. Vii la war 4fun si nu cu fraps on, doar ca sa faci posturi. :-q

# Vezi poate retragi @, si poate retrage si @, ca asa e mai bine pentru toti.

Nu stiu ba, voi cand faceti ceva, faceti asa de capul vostru. :| Ai intrebat pe cineva inainte sa faci postul ala ? :-W

Mie unul mi-a placut fara posturi, e mai bine si mai frumos. Vii la war 4fun si nu cu fraps on, doar ca sa faci posturi. :-q

# Vezi poate retragi @, si poate retrage si @, ca asa e mai bine pentru toti.

1. Mi-am intrebat constiinta.

2. Nu vin la war-uri cu frapsu ca am calculator de lemn, vin cu mana pe F8 :P .

3. Da, fac de capul meu.

4. Nu ma intereseaza cine, cui face posturi, cine greseste isi asuma faptele.

Edited by rTs Aragaz

1. Mi-am intrebat constiinta.

2. Nu vin la war-uri cu frapsu ca am calculator de lemn, vin cu mana pe F8 :P .

3. Da, fac de capul meu.

4. Nu ma intereseaza cine, cui face posturi, cine greseste isi asuma faptele.

Eu ti-am zis ceva aseara. Aici nu esti de capul tau, esti intr-un colectiv si nu faci ce vrea "constiinta" ta. Gandeste-te ca actiunile unuia, ii afecteaza pe toti.

@@Askhanar, Eu ti-am zis inca de aseara ca nu-s de acord cu posturile astea. Vreau sa joc de placere, nu sa stau cu gandul ca la cea mai mica greaseala o sa-mi faca unu' post. Toti gresim, suntem oameni, sta in natura omului sa greseasca. Nu sunt de acord si nici nu voi fi, cu aceasta "rupere a tratatului".

@@Letzgo, mai lasa aroganta asta, abuzuri sunt de ambele parti. Vino o zi in 69, sa vezi abuzuri din partea voastra. Toti abuzeaza, nu doar voi sau noi, nimeni nu e perfect. Daca voiam, puteam sa fac zeci de posturi, dar.. cum i-am zis si lui Moartea, joc de placere.

Iar tu, @, la fel ca la Letzgo.

# O sa incerc sa port o discutie cu oTo / Asqwe, si.. eventual, Dolaru.

@@Askhanar, cred ca ti-a raspuns subliderul tau @, intr-un post mai sus. Are dreptate 100% in ceea ce a spus, unii s-au cam relaxat si au crezut ca daca e tratat fac ce ii taie capu numai sa nu ia kill pe turf. Daca liderii/subliderii nu au fost in stare sa le explice playerilor in ce consta acel tratat si sa nu abuzeze de el nu e vina mea, aseara mi-a ajuns cutitul la os si stii ca nu aberez, erai la HQ si tu si Moartea si daca ati avut ochi si nu le luati lor apararea ati vazut ce se intampla.

Edited by rTs Aragaz

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic