Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu am mai postat de mult aici , as dorii sa le spun celor noi Welcome bine ati venit in 69 pier mobs !

Vreau ca maine sa fim cat mai multi prezenti la war daca s-ar putea chiar toti este ziua lui Timothy inainte de war ar vrea sa ne vorbeasca cate ceva sper sa puteti fii la 19:45 in Hq ! Si sa ii putem ura un calduros La Multi Ani !!

Hai salut! Ce faceti?

Eh, uita incepem sa ne strangem, sa vedem cati vor fi acceptati si vor deveni membrii acestei factiuni, caci aplicatii sunt 3.

Nu am mai postat de mult aici , as dorii sa le spun celor noi Welcome bine ati venit in 69 pier mobs !

Vreau ca maine sa fim cat mai multi prezenti la war daca s-ar putea chiar toti este ziua lui Timothy inainte de war ar vrea sa ne vorbeasca cate ceva sper sa puteti fii la 19:45 in Hq ! Si sa ii putem ura un calduros La Multi Ani !!

Se pare ca vor fi razboaie pana la urma, ma gnadeam ca nu va face nici saptamana aceasta.

#Parca iarasi face figuri forumul, nu?

O sa incerc sa prind attack pe HQ-ul nostru in aceasta seara. Rog seriozitate maxima maine la waruri, caci trebuie sa aratam ca putem indiferent de numarul de membrii de care dispune factiunea in momentul de fata. Pentru ca suntem putini si pentru ca avem nevoie de toti pentru a putea castiga, in cazul in care maine vom avea attack pe HQ, o sa fie implementata o limita de invoiri pentru ziua respecitva. Eu ma gandeam la maxim 5 invoiri la activ, nu stiu acum ce va zice si James. Ma rog, vom vedea maine care si cum este treaba. Noapte buna, luptatorilor. :)

* Don't forget! Quality > Quantity *

Bună dimineața. Nu vă mai plângeți de waruri că după ele vă plângeați de sancțiuni. Așteptăm să ne strângem mai mulți și după atacăm și noi.

@, De acord. Noapte bună, 69! Ne auzim maine la WAR, da, ati auzit, avem WAR!!! Mâine 27/27 pe turf!

#TMrullez

Edited by RastaTM

In seara asta avem doua waruri cu Avispa Rifa incepand cu ora 21:00! Teritoriile atacate sunt: 69 SF si Bike Rent SF. Acestea sunt doua turfuri pe care putem domina cu usurinta daca punem toti osul la treaba. Sa fim seriosi, sunt la 2 pasi de noi. La 20:45 vreau cat mai multa lume in HQ, cel putin 20 de membrii, pentru a ne putea prezenta asa cum trebuie in fata gangului adversar. Incercati sa dati tot ce aveti mai bun din voi in aceasta seara. Ascultati sfaturilor celor de rang 4+ si nu mergeti rambo. Suntem putini in factiune si trebuie sa fim toti constienti de acest lucru. Impreuna facem treaba, asa ca luptati unul pentru celalalt, nu doar pentru scorul vostru. E adevarat, stiu ca va face placere sa va vedeti numele afisat acolo sus, tuturor ne place, insa ganditi-va ca lasand lupta pentru best la o parte, intr-un sfarsit va aparea ceva pe harta, nu doar pe chat. O zi buna sa aveti, ne vedem la waruri!

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic