Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare, 69 Pier Mobs! Cei drept si eu am primit FW pentru neprezentarea la war din 01.05.2015. Asta e, am preferat sa stau la o bere, un gratar de cat sa fiu la war. Fiecare om are dreptul sa aleaga, cei drept a fost vina mea ca nu am facut invoire, asta este nu este nici primul nici ultimul FW. Sa traiesc!

Sincer mi se parea normal ca vineri sa nu avem war-uri, era cat pe ce ca si eu sa iau fw, am avut noroc ca mi-am amintit in ultimul moment.

@, Eu o sa imi tin ideea ca a fost vina mea in mare parte, dar si a celor ce nu au venit la acel war, dar sa fim seriosi de 1 mai sa fim obligati sa mergem la 1 war?

@, Eu o sa imi tin ideea ca a fost vina mea in mare parte, dar si a celor ce nu au venit la acel war, dar sa fim seriosi de 1 mai sa fim obligati sa mergem la 1 war?

Tocmai de asta si ziceam, a fost totusi 1mai, cine naiba statea in casa sa vina la war?

HeLLo...

De azi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine...

Am plecat din Avispa pentru a incerca altceva si am ales 69 Pier Mob, am venit aici sa ajut cu tot ce pot si am ceva prieteni aici. :D

Salutare prietenii ! De azi suntem colegii! Sper sa ne intelegem bine ! O zi buna va doresc !

HeLLo...

De azi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine...

Am plecat din Avispa pentru a incerca altceva si am ales 69 Pier Mob, am venit aici sa ajut cu tot ce pot si am ceva prieteni aici. :D

Welcome, ba gigica, in sfarsit ai venit la barosani. Te :*

Salutare baieti. Sunt dezamagit de ceea ce se intampla in momentul de fata. Avem 2 rang 4 un sublider si un lider care nu vor sa dea atac. Ce treaba em aia. Stand asa... hai ma omanei bun sa ne creem cumva un raport, sa ii zicem la bobo sa ne puna taxi pe masinile de la Hq daca tot suntem pasnici. Ce treaba e aia. De ce sa ii lasam pe Avispa sa se extinda? De ce? (Nu mi se pare corect, curand plec, nu mai rezist asa.). Asta nu e treaba!

Ad3LiN CN, parerea mea este la fel, dar eu zic incepand de Luni sa ne straduim sa prindem si noi attack si pana luni poate mai intra in factiune sa fim 40..Si hai sa mai punem si noi ad ca recrutam, eu mereu pun cand intru in joc.

StarkTM VIP, trece repede timpul! :D

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic