Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Raw VIP, LvPd ramane baza fra sti foarte bine treaba asta si cata munca am depus acolo, rapoarte, sedinte, antrenamente s.a.m.d + caterinca :)) , dar nu stiu f.b.i e o tentatie ! :D

GF Maxim16 am fata de pervers 69, si sincer cand am intrat am zis ca nu plec pana la rank 5, insa nu stiu ce sa zic. :)

* Numele: Zsolti6

* Nivelul: 56

* Rangul: 1

* Vechimea (cât timp ai petrecut alături de noi în gangul 69 Pier Mobs)?: Destul.

* Pe ce motiv doreşti să părăseşti gangul 69 Pier Mobs?: Ma las de joc in vara,

* Mai ai şi alte precizări înainte de a pleca?: StarkTM e baza !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maxim e SEFU!!!!!!!!!!!!!!!1

Bafta nab. Mersi ca ai acceptat chemarea mea aici. Tinem legatura pe skype :*

PS: Se stie ca eu sunt SHAF :));)

Hmm cam aici a fost, imi pare rau ca plec, dar nu am ce face.

Asta e ultimul meu post aici.

Va salut si James, ai grija de ei .

@@C R A C K, succes mai departe, frate! Ne mai auzim noi pe [/c], nu scapi tu de mine asa usor. :))

PS: Si vezi ca te tin minte ca mi-ai dat 1/3 la teoretic si nu te iert. :))

Hehe, GG ca ai retras, mai bine asa. Cand am vazut ce ai scris nu credeam ca mai are cineva cum sa te convinga sa ramai, dar din fericire m-am inselat. :P

Edited by PiscoTzeL V I P

@@C R A C K, îmi pare rău că ne părăsești tocmai acum când voiam să ne punem pe schimbări și să ridicăm gang-ul. Mi-ai fost un sublider de treabă, m-ai ajutat mult la nevoie și țin să îți mulțumesc pentru acest fapt. Nu uita, vei rămâne unul dintre noi indiferent dacă vei mai intra într-o altă facțiune sau vei rămâne civil. Degeaba aș încerca să te conving să rămâi pentru că tu ai părut convins când te-am întrebat în joc de ce ai ales să faci asta. Totuși, încerc prin a-ți spune să retragi, chiar dacă nu mai ai timp de sublider, poți rămâne rank 4. Știi că avem nevoie de tine pentru a reuși să doborâm Avispa, o dată și o dată tot vor începe să cadă pentru că orice început are și un sfârșit. Decizia îți aparține. Indiferent de alegerea făcută, sper că mă vei ține minte și că vom păstra legătura!

@@C R A C K, Bafta mai departe Crack,pacat ca nu ne-am cunoscut bine,pentru mine ai fost un sublider bun pe care am facut dm mereu :* ca nu m-ai sanctionat.Bafta !

Edited by DonCoFFe FAM

@,

Raman alaturi de voi .

@,

Sa vezi ce te pun la flotari cand te prind ! :)))))))

Am retars, cred ca asta e cea mai buna decizie . xD

Noapte buna tuturor .

Neata fratilor, sper ca o sa luam Bike Rent astazi, as vrea sa dam cei mai bun din noi la la war-ul cu Avispa, ne auzim la war salut!

Edited by VeTeRaN aka FaMe

Neata fratilor, sper ca sa luam Bike Rent astazi, as vrea sa dam cei mai bun din noi la la war-ul cu Avispa, ne auzim la war salut!

.

Daaaaaa , ce ai mancat? :))

O sa fim 18 si ei 28 pe acolo.

Ne luam dauna totala.

Edited by Raw VIP

@,

Raman alaturi de voi .

@,

Sa vezi ce te pun la flotari cand te prind ! :)))))))

Am retars, cred ca asta e cea mai buna decizie . xD

Noapte buna tuturor .

ASA TE VREAU BA NABULE , Si tu ma pui pe mine la flotari dar le face AdyCraioveanu

HeLLo 69 Pier Mobs..

StarkTM VIP poi fra nici nu ne strangem de acel war, si o mai luam si la 0 :)

VeTeRaN aka FaMe fra putem sa luam Bike Rent, ai vazut am avut 3-0 atunci, deci se poate daca ascultam si suntem multi la war..Imi doresc o pata albastra in SF asta seara! :D

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic