Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna Dimineata!

Sa aveti un inceput de saptamana cat mai reusit...

Azi nu pot sa ajung la war sunt schimbul 2, dar sunt convins ca bateti avispa fara mine. :) Rupeti`le fasul! :D

Topic închis 3 zile din cauza spamului excesiv. Dacă nu terminaţi cu spamul după ce îl redeschid, veţi primi faction warn.

Topic closed for 3 days because of excessive spam. If you don't stop with spamming after I reopen it, you will get faction warn.

@@South James,Cate posturi avem voie minim pe zi? :))

Nu există un numar exact, dar vreau să vă bazaţi pe calitatea post-urilor, nu pe cantitate. Post-urile că v-aţi trezit sau vă culcaţi nu au ce căuta aici. Vorbiţi lucruri despre facţiune şi nu în mod excesiv. Nu mai faceţi schimburi de replici lungi prin mention, pentru asta exista PM, aici se consideră spam. Sper că aţi înţeles.

Edited by South James

@@GigGs11 Legend, Nu iti fa sperante. Nu am putut lua HQ-ul deci e clar. Oricum attackul e bun. Cei cu 2/2 la invoiri sunt cam obligati sa vina. De la o vreme unii isi fac invoiri cu motive absolut banale.

Am si eu 2/2 invoiri fra Luni si Marti, insa eu am fost schimbul 2, acum nah ce sa fac, trebuie sa merg si la munca, insa la war cand pot iti dai seama ca vin.

Salutare, prin postul asta tin sa va felicit ca ati ramas pana acum in factiunea asta, chiar daca nu am castigat war-uri, ati fost alaturi de ea si sper ca o sa fiti si de acum incolo alaturi de ea si de James.

Acesta este ultimul meu post aici, va pupa Stark :*

Salut de azi sunt noul vostru coleg,gata cu vacanta de azi inainte sa fiti cat mai prezenti,daca vreti teritorii.

@, vezi ca la evidenta ta eu apar cu FW si mie mi-a dat James invite dupa war,ca de ii este frica de post.

Ba astia din avispa (ca stiu ca frecventati acest topic) cat tupeu aveti dupa ce ca ma faceti ba codat ba praf ba slaban ba aimer,fetita s.a.m.d apoi ma sunati si imi dati mesaje cu rugaminti si ca faceti ce vreau numai sa retrag un post daca sunteti asa rai fiti pana la capat asta e a gresit sa fie pedepsit cum se cuvine nu ma mai sunati sa retrag posturi de azi inainte,nu meritati mila.

Noapte buna 69 nu uitati de attack maine seara,ca de asta am venit aici pentru waruri.

Salutare, prin postul asta tin sa va felicit ca ati ramas pana acum in factiunea asta, chiar daca nu am castigat war-uri, ati fost alaturi de ea si sper ca o sa fiti si de acum incolo alaturi de ea si de James.

Acesta este ultimul meu post aici, va pupa Stark :*

Bafta si mult succes pe mai deparete!

Welcome charles!

@, Bafta multa Stark...si succes mai departe.

Salut, este primul meu post in acest topic, sunt un nou membru al factiunii...daca pot spune asa, sper sa ne intelegem bine cu totii...eu cred ca deja ma inteleg bine cu voi.

:))) E bine fara nervi, dar unii se calmau cu war-ul daca ma intelegi ce vreau sa zic =)))) Vorbim prin game cealules !

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic