Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna seara baietii mei,felicitari pentru warr-ul de azi Pier 69 Mobs

Vreau sa va propun urmatorul lucru

Membrii care ai voi scrie mai jos,mi-as dorii sa ramaneti cat mai mult in factiune si sa primiti rank4,vreau sa batem recordul celor din Vietnamese Boys de 13 membrii cu Tec9 si Combat Shotgun.

Asa ca urmatorii nu stiu daca va dati seama dar in 2 luni de zile am fi 13 in aceasta situatie :

PiscoTzeL.[VIP]

LucyanTeq99[ToV]
mR.CoFFe
StarkTM[VIP]
AhMeD
Anno0oN[sEF]
[TL]PuFuLeT21
Waynee
Raw[VIP]
PauLyNNho[VIP]
Mendez
SaRtOR[CN]
Straniu[CN]
Dagon.
[TL]GigGs11[Legend]
[GF]maxim16
Ovy.Baros[sEF]

Edited by DonCoFFe ina

Neata baieti! In primul rand, Imi pare rau, dar acesta este ultimul meu post aici. Nu prea mai vreau sa stau intr-o factiune in care sunt jignit asa pentru niste lucruri marunte. Vreau sa merg undeva unde chiar am mai mult prieteni, iar in al doilea rand, un alt motiv pentru care vreaui sa plec din 69 Pier Mobs este ca merg cu niste prieteni in real in alta factiune si mna...

Scuze James ca te-am dezamagit, stiu ca aveai asteptari de la mine ca sa stau cat mai mult in acest gang, dar... ma si plictisesc pentru ca avem 1-2 war odata la 1-2 zile...+ ca suntem si putini si nu putem face fata la Avispa Rifa.

Bafta tuturor in continuare si sper sa ramanem prieteni.

HeLLo...

Zhao S4F bafta mai departe nab. DonCoFFe ina eu mai raman ceva timp fra! :)

p.s ce sufera lung asta, dar nici u nu ma las -> http://forum.b-zone.ro/topic/122580-69-pier-mobs-imagini-images/page-8

Edited by GigGs11 Legend

Acesta este ultimul meu post aici, din cauza unei probleme de sanatate se pare ca a trebuit sa ne despartim. Sper ca nu v-am gresit vreodata cu ceva si daca v-am gresit acesta este momentul in care o sa imi cer scuze. Sper ca nu am fost rau cu voi si sper ca ati invatat ceva de la mine, sper sa ramaneti tot asa uniti si sper sa tinem legatura. Imi pare rau ca v-am parasit dar deocamdata cred ca ma voi retrage intr-o factiune pasnica, unde nu am un program stabilit. Va pup si sper sa nu ma uitati. Multumesc James pentru sansele acordate. Respect: James, Crack, Craiova, Piscot, Coffe, Raw, Maxim, Giggs, Zhao, Pufulet si ceilalti.

@, Bafta mai departe,pacat ca pleci si nu ramai pana la rank4

@ Bafta mai departe,paca ca ai plecat cand aveam mai mare nevoie de tine,insa cu sanateatea si bolile nu te pui.

mR.CoFFe Shaf Tha Pajina chiar daca a postat la jumate

Edited by DonCoFFe ina

@, Mda imi pare rau ca ai ales sa iesi. De cand sunt aici de tine si de craiova imi pare cel mai rau ca ati iesit dar cum spunea cofeina mai sus, cu probleme de sanatate nu te joci. Pacat ce sa zic...

@, Bafta si tie ba nab. Totusi eu zic sa te mai gandesti..

Salutare baieti. Dupa discutiile de ieri seara am decis sa aleg membrii care vor face parte din gruparea de asasini. Membrii care se afla de astazi pe lista de asasini sunt:

@, Mr.Coffe

@, [Cr

@, Charles_Manson.

@@Clarence ZEW, Clarence.

@, Rullez

@, Mendez

Sper ca am facut alegerea potrivita. Va rog sa cititi prima pagina din topicurile "Lista neagra" si "Asasini" adica acetse 2 topicuri: http://forum.b-zone.ro/topic/160984-69-pier-mobs-asasini-assasins/si http://forum.b-zone.ro/topic/123701-69-pier-mobs-lista-neagra-black-list/

In legatura cu subliderul, acesta va fi ales peste cateva zile. Deocamdata nu sunt decis pe cine sa iau deoarece majoritatea dintre voi sunteti noi intrati in aceasta grupa si, unii dintre voi si in gang. O sa decid peste cateva zile. Pana atunci vreau sa vad activitate din partea voastra.

ATENTIE!: Nu aveti voie sa mergeti dupa Black-List singur/singuri. Trebuie sa fiti insotiti de mine. Daca eu nu sunt on nu mergeti. O sa urmaresc activitatea voastra in game. Succes!

HeLLo Bajetii..

Ce fac bajetii ? Se pregatesc de week :D?

Eu`s rupt de oboseala si cred ca ma bag la somn dupa ce bag ceva samp :D

Ai fost la sapa sau ce ai facut? :))

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic