Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Putin am stat aici, ciudat.. eu am venit sa va ajut sa luati turfuri si sa fiu prezent la war si asta ma da afara. Daca vrei sa iti bati joc de o factiune trebuia sa iei una pasnica, nu sa transformi un gang in una, nu vezi ca toti isi dau demisia ca nu au waruri? In fine, mi se rupe mie ca m-ai dat afara. Ce, voiai sa iti fiu on la sedinte si ziua? :)) Vise. Hai, sal, lider fraier.

Salut, baieti!

Acesta este ultimul meu post aici. Multumesc celor ce m-au facut sa ma simt bine si au fost alaturi de mine (se stiu ei) in aceasta factiune. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva...

Lasati post-urile ca nu ajungeti nicaieri cu ele, toti suntem oameni si gresim. :)

Sper sa duceti factiunea mai sus si sa reusiti tot ce va propuneti. :D

#REMEMBER Cacique PiscoTzeL.

Salutare eu sunt noul vostru coleg sper sa ne intelegem super aici in aceasta factiune minunata, pana acum James e nr 1. Ne auzim la war.

Aia e ba am castigat 1 war :)) dapai din 2 pe saptamana macar 1 sa castigam, a luat Clarance ban.. si ei cica sunt mari mafioti =)) sNr e la fel ca katzuno baga toti codatii sa castige. Pacat de fostul cont ce a apartinut lui Veve :))

Da:)), vezi ca la semnatura la se stie: "nu se vede bine poza, chit ca stiu ca scrie bratva a fost pasnica" :))

Maine 2 war-uri, minune :O

Da:)), vezi ca la semnatura la se stie: "nu se vede bine poza, chit ca stiu ca scrie bratva a fost pasnica" :))

Maine 2 war-uri, minune :O

Nevasta, treci si fa o tigaie de cartofi prajiti. Lasa jocurile.

Maine war cu ELC :)

Hai salut baaa.

Acu am ajuns si eu acasa dar plec din nou :))

Implini in sfarsit 20 de ani dar la mine nu e ziua , la mine tre sa fie zilele =))))

Au intrat astia peste mine in casa de la 9 dimineata cum au aflat ca parintii mei sunt plecati PFAA !! Sar gardul la mine in curte si intra peste mine in casa.

Tipa unu in gura mare cand eu dormeam asa de bine : ADYY ??!! MERGEM !!!!

Felictari baietii :* hai ca se poate, daca avem norocul si lasa snr liderul, luam SF-ul :)) imi pare rau ca nu am putut face un scor mai bun, dar ma revansez eu luni. PS: nu dati report sunt Al[e]x :*

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic