Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Baieti, cam asta a fost cu mine lider. Sper ca nu am cauzat neplaceri si sper ca v-a placut de mine ca lider. Voi ramane rank 5 asa ca stati aici deoarece vom aduce membrii si vom da si attack. De acum la "carma" acestei factiuni este Necomercial. Sper sa nu mai fie asa de nab si sa ia functia asta in serios. In curand vom alege si al 2-lea sublider asa ca aveti rabdare. Va rog sa ascultati de Neco, Darius, viitorul sublider si de mine la wars si nu numai pentru a face ceva frumos. Va multumesc pentru tot. :)

@, Felicitari! Nu meritai, P@ :))(joke)

Edited by GF Maxim16

Baieti, maine avem 2 wars. Unul intradevar l-am dat mai mult 4fun, si anume RDT LV cu GSB. Nu se va sanctiona pentru acel war dar vreau sa fiti cat mai multi on sa vedem ce putem face :)

Pe de alta parte, war-ul pe HQ de la 14:30 este foarte important. Cine nu se va prezenta la acel war va fi sanctionat cu FW.

Multumesc pentru voturi si cine vrea sa fie leader la asasini sa-mi dea un PM!

Maine va astept la war sa ne luam HQ :)

Felicitari pentru leader Necomerciale.Sper sa il tii cat mai mult si sa faci treaba de minune cu noi.Bafta astazi la waruri 2/2

Vreau sa va zic un anunt important. Maine pana luni plec intr-o mini excursie, asa ca va rog sa ascultati de maxim/darius. Cu aplicatiile, vad eu cum fac, nu o sa am net acolo deci o sa fie clar :))

Mai dati ad-uri ca recrutam. In vreo 3 saptamani o sa vina si alt subleader. Cu attack-urile, dam in fiecare zi pana ne luam si noi HQ :))

Vreau sa va zic un anunt important. Maine pana luni plec intr-o mini excursie, asa ca va rog sa ascultati de maxim/darius. Cu aplicatiile, vad eu cum fac, nu o sa am net acolo deci o sa fie clar :))

Mai dati ad-uri ca recrutam. In vreo 3 saptamani o sa vina si alt subleader. Cu attack-urile, dam in fiecare zi pana ne luam si noi HQ :))

Pai cat timp esti plecat cine raspunde la aplicatii ??

O sa fiu inchise aplicatiile, asta e regula.

V-am lasat, nb si weekend placut.

Noapte buna, intrebasem pentru ca ai scris sa dam ad-uri ca recrutam.

Distractie placuta si sa nu te imbeti, spor.

Dam ad-uri degeaba daca ti aplicatile inchise...

(Acest post este in continuare de +1.)

Je suis Vengeance., cand ma lasa forumu`, imi schimb numele, pana atunci ma obisnuiesc si eu.

Salut, suntem colegi, fain asa, ne vedem la war, ne auzim pe cet-uri.

Edited by 69Paul11

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic