Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut baieti , pacat ca avem doar un atac astazi totusi conteaza sa-l castigam si pe ala , ne auzim diseara la waruri.

Primul video din SF=>>>

Mama zici ca joci CS 1.6 cu boti asa ii omori pe aia :))

@, sunt in viata boss. Tocmai ACUMA Mi-A MERS SI MIE INSTALAREA CALUMEA LA WINDOWS. Tocmai acuma l-am reparat..si fac asta de la 2 dupa-amiaza

Oricum, felicitari pentru war-uri. Ma apuc sa reinstalez programele si dupa jocul in sine. O seara placuta.

Edited by Necomercial

Astazi sunteti asteptati in HQ la 19:50-19:55 pentru cele 4 war-uri importante. Cine nu vine, sa faca o invoire + nu mai inchid invoirile + raspunde Darius la ele sau eu. Sper sa castigam tot si saptamana viitoare @@F4L Balon va fii multumit ca luam SF :)). Hai noapte buna.

P.S: Daca nu intru la war-uri inseamna ca iarasi o sa am probleme cu that fucking PC.

Astazi sunteti asteptati in HQ la 19:50-19:55 pentru cele 4 war-uri importante. Cine nu vine, sa faca o invoire + nu mai inchid invoirile + raspunde Darius la ele sau eu. Sper sa castigam tot si saptamana viitoare @@F4L Balon va fii multumit ca luam SF :)). Hai noapte buna.

P.S: Daca nu intru la war-uri inseamna ca iarasi o sa am probleme cu that fucking PC.

Luăm SF şi-l facem pe Capone să plângă, văzui la topicul Legende/Legends 69 n-a luat niciodată SF, sau mă înşel? Sper să scrii tu în acel topic când vom lua SF.

Diseara avem war pe foster primul daca pierdem acolo ne demoralizam. Asa ca bagativa un bat sau morcov in fund si hai la arme. Daca castigam primul war celalate sunt o nimica toata.

Salut baieti , pacat ca avem doar un atac astazi totusi conteaza sa-l castigam si pe ala , ne auzim diseara la waruri.

Primul video din SF=>>>

Am si eu o nelamurire, ceata aia pe care o ai tu, e legala sau ilegala pe b-zone?

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic