Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ce faci cand esti suparat si te simti scarbit de oameni?

Eu: Te uiti la un film/serial sa te transpuna in alta lume in care tu esti erou principal si faci ce vrei.

Birdi: Da te uiti pe youtube la beyond si te simti cel mai puternic :)), dar dupa observi ca ai war peste cateva ore si iei -20.

Ce faci cand esti suparat si te simti scarbit de oameni?

Sărăcuța păsărică :(

Eu: Te uiti la un film/serial sa te transpuna in alta lume in care tu esti erou principal si faci ce vrei.

Birdi: Da te uiti pe youtube la beyond si te simti cel mai puternic :)), dar dupa observi ca ai war peste cateva ore si iei -20.

Capone a iesit, v-am zis ca nu rezista, birdi nu o sa fie cateva zile, deci probabil azi nu o sa fie greu sa luam si hq-ul Avispa. Daca ascultati si jucam cum trebuie, ne indeplinim obiectivul

Marog nu mai conteaza, cineva nu are ce face si baga hack de dislike. Cum sa ai 100 vizionari si 15204 dislik-uri ? Marog oameni care ma urasc si nu au ce face!

LoL de asta nu am auzit nu stiam ca se poate, de ce nu ai lasat clipu ca nu am apucat sa il urmaresc :)). Plus ca ce conteaza ce fac uni, scoate bara de like/dislike si gata problema.

@Welcome Jim capone

@@LS WhixY, stiu faza asta :> . Ti-am dat + 1 :)

PENTRU CEI DE RANk 4 +. V-AM SCRIS CEVA IN PM. ASTEPT PM DE LA VOI. Felicitari pentru war-urile de ieri. Am tinut cat am putut SF albastru dar na, se mai intampla. NU VA DATI DEMISIILE CA NU LE ACCEPT. MAI AVEM O SAPTAMANA DE GROAZA.

@, sa citesti PM-ul :D

Salut. Am scris ceva la legende dar mai trebuie modificata la legende (nabii astia de rank 4+ nu-si fac treaba). Am pus o poza acolo.

Multumuri speciale lui @. Puteti lua poza s-o puneti la profil / semnatura daca vreti. Un week-end placut :)

Buna ziua 69! Vreau in primul rand sa va felicit pe toti cei care au ajutat la cucerira orasului SF si sa va spun ca sunteti extraordinari! Sper ca luni sa-l mai avem inca odata sa fiu si eu on. De 4 luni de cand sunt aici nu am reusit sa-l luam pentru ca a fost foarte greu..(adminii ne banau playerii) dar iata ca am reust. Va felicit inca odata si ne auzim pe /f. SALL

#SF ALBASTRU!!!!!!!!!!

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic