Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

0IiQ9Ez.jpg

Multumesc pentru ca respectati , ce am facut pentru aceasta mafie impreuna cu prieteni mei slabani PauLyNNho & Maxim16. Si felicitari pentru sf eram sigur ca o sa reusiti, sper sa ramaneti uniti si sa incercati sa il mentineti cat puteti.

Felicitari inca o data !!

Multumesc pentru ca respectati , ce am facut pentru aceasta mafie impreuna cu prieteni mei slabani PauLyNNho & Maxim16. Si felicitari pentru sf eram sigur ca o sa reusiti, sper sa ramaneti uniti si sa incercati sa il mentineti cat puteti.

Felicitari inca o data !!

Raw mi-au inchis astia de la Vodafone conexiunea la cat te-am sunat. Cat te mai asteptam ?:))

@@F4L Balon, ca tot tu esti cu morcovi si whixy cu din astea haioase, am pentru voi next link:

https://www.youtube.com/watch?v=tgpHkXsO9Lc

Welcome celor 2 fosti avispa. Nu vreau sa aud ca va certati intre voi, nu stiu ce, n-am chef sa primesc PM-uri, etc.

Mna ce sa si faci. Oricum codati nostri au fost mereu dastia gen " Dog_caine" care avea mai mult cod de - decat de + . La sassoi a fost o prostie banul ala. Marog acum cine stie.

Noi luni incepem sa avansam nu dam doar 1 atack.

Mna ce sa si faci. Oricum codati nostri au fost mereu dastia gen " Dog_caine" care avea mai mult cod de - decat de + . La sassoi a fost o prostie banul ala. Marog acum cine stie.

Noi luni incepem sa avansam nu dam doar 1 atack.

Ce avea Sassori mai exact?

@,Welcome bro

Thanks

@, Atat, bine ai venit

Welcome si fratele Birdi, ma bucur ca te-ai intors :))))

PS: Cichita de e lider in Avispa acuza membrii 69 Pier Mobs de coduri =)))) si moare de ciuda ca am avut tot orasul, spune ea ca peste noapte ne-a disparut unul, noi ne-am indeplinit obiectivul si o sa vada ea ca o sa stea o perioada in hq si ca o sa recuperam si hq-ul elc =)) mor. Ce se oftica cichita ma!

Edited by Sheikh

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic