Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Doamne =)) deci ma amuza copii astia din elc , sincer Muzzy despre tine credeam altceva dar vad ca tu esti mai copil ca toti , cand a avut newlife post si era de fw , toti ati plans la beo si la balon sa ii retraga postu si sa facem "pact la posturi" mai aveti si suferinte in voi "#vademolez" da suntem blocuri si tu esti cumva buldozer sau ? e un joc frate intrati si distrativa castigati bravo voua sunteti buni dar nu mai suferiti si plangeti pentru un joc .

Iara o sa fim 15 la war baieti?:))

Nu mă interesează de consecinţele acestui post aici.

Am retras postul lui Birdi, a fost parşiveşte şi eu nu lucrez aşa. Prefer să îmi iau oraşul prin alte metode, cele curate. Dacă aş fii luat SF-ul prin posturi, era clar că nu mai era ceva frumos. Iar sincer, aş fii regretat mai mult dacă îl scoteam pe Birdi afară de la voi, mă simţeam aşa în vinovăţie. Cu toate că am trecut prin multe şi multe persoane mi-au fost mie parşive, am retras.

Baftă.

Salariile sunt chiar foarte atractive, intr-o zi poti face minim 40k numai din war-uri si daca am avea activitate mare si seriozitate am putea sa ne luam SF inapoi
Sunt fericit nici n-aveti idee n-am mai tinut arme de 2 zile in mana #suspendat de maine vin si eu la war CU ARME ;)

Salut masa7u

Edited by hAlexAndru ZEW

Welcome masat. Se pare ca pentru noi marti si joi sunt 2 zile slabe la membri. Nu situ cum dar toti au o activitate in zilele astea.

Edited by F4L Balon

Macar bani pe waruri pierdute sa faceti si voi daca turfuri nu puteti sa luati. Si inca ceva, daca nu aveti chef de waruri iesiti in pula mea afara si lasati pe altii sa intre ca m-am saturat de voi sa fiti mereu 5 oameni pe turf si sa alerg dupa voi cate 10 minute ca sa prind 1 kill.

Si mersi lu' ala care mi-a dat report la replyu trecut de am luat warn, va doresc sa n-aveti parte de net pana anu viitor, poate asa mai iesiti si voi din casa si incercati noul joc Afara3D ca v-a nenorocit rau de tot sampul pe unii dintre voi.

@@Alexander Capone, Inainte sa acuzi pe altii ca nu ies afara uita-te la tine si dupa vorbeste de altul. Te stie toata comunitate ca esti o persoana cu doua fete asa ca nu mai suferi prin topicul asta aiurea si vezi-ti de topicul tau.

#Nu te chinui sa raspunzi sau sa-mi dai mention/quote ca o faci degeaba.

Macar bani pe waruri pierdute sa faceti si voi daca turfuri nu puteti sa luati. Si inca ceva, daca nu aveti chef de waruri iesiti in pula mea afara si lasati pe altii sa intre ca m-am saturat de voi sa fiti mereu 5 oameni pe turf si sa alerg dupa voi cate 10 minute ca sa prind 1 kill.

Si mersi lu' ala care mi-a dat report la replyu trecut de am luat warn, va doresc sa n-aveti parte de net pana anu viitor, poate asa mai iesiti si voi din casa si incercati noul joc Afara3D ca v-a nenorocit rau de tot sampul pe unii dintre voi.

nu mai suferi la noi in topic. Cand o sa scoti renko v2.0 atunci te las sa comentezi. Faptul ca aveti banati cate 2-3 la 2 zile, spune multe despre voi.

Dupa o lunga perioada de timp, mi am recuperat contul. Trecem printr o perioada nefasta dar nu va faceti griji, vom recupera. Mulți sunteți cu gura mare si neascultători, dar tot pe conducere pica vina. Incercati sa nu mai fiti rambo, sa ascultati si sa fiti activi. Nu uitați ca warurile incep la ora 20; 00. Va sugerez sa va conectați incepand cu ora 19; 45.

@, Uite cine se trezeste vorbind .. ala care vede culoarea cerului doar pe net ..pun pariu ca nici vecinii tai nu te cunosc!! mars in pula mea de retardat cu tot cu Zeii tai cu tot .. bine ca pe voi astia ,,zei" nu va vede nimeni ca rupeti codurile , ca doar aveti relatii .. stati in comfe cu adminii plm .. jmekeri coaie.. dinaia rai de rup tastatura cand ii supara unu , dar in fata se caca pe ei de frica , sictir in mortii mati. ... respect unora din 69 care au fost si sunt inca baieti buni .. restul sunteti doar niste gunoaie ... $@LP@

@, Boss, invata sa scrii corect din punct de vedere gramatical, apoi sa vii sa ma injuri pe un site OnLine. Ce pot sa zic, esti foarte destept.

Felicitari baieti pentru prestatia voastra. Sper ca si maine sa fiti la fel de activi si sa castigam din nou. Noapte buna tuturor.

Edited by LuNg ZEW

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic