Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Baieti eu ma las de joc, am multe probleme in realitate si numai am timp oricum viata reala e mult mai importanta am foarte mult de invatat am colocviile urmeaza si sesiunea din 20 ianuarie asta e m-a pus drq sa ma duc in Politenica daca stiam ma duceam in ASE ma durea in pula acolo, asta e asa e anul I.Nici nu stiu ce sa fac ori sa pun inactivitate ori sa-mi dau demisia si gata sa numai tin locul ocupat aiurea.Bafta!

Edited by AIM K0rS VALOARE

Maine avem waruri zic eu grele, mai ales cu SP in LV macar hai sa luam si noi un turf in LV.

#HAI CU SPAWNKILLU PE POCO ^^

Trebuie sa ne aparam orasul, sa nu vad demisii pe genul " am luat orasu, bafta" nu se va accepta nici una.

Vam zis nubetilor ca ar trebui si sa mai ganditi nu doar sa sariti pe teren? Daca eram on aveam locatie perfecta pentru telekom :)). Nu e problema ati pierdut pentru ca ne-am increzut in noi... aia veneau din LV iar noi aici in sf ii tineam pe elc si avispa in hq la propriu soooo.

Oricum mi-ati facut o surpriza am venit si eu pe usa linistit si vad direct runda 8-5 lose.

Imi imaginez ce fericiti is ELC si Rifa ca ne-am dat noi demisiile ca isi vor lua si ei HQ in sfarsit dupa atata spawnkill, sau nici acum nu-l vor lua

Edited by AIM K0rS VALOARE

Remember Darius.xD!

Ce sa zic, nu te cunoastem inainte sa intru aici, sky mi-a propus sa vin aici, esti un om de nota 50, iti urez succes in viata si poate ne mai auzim, te salut cu deosebit respect si sa stii ca esti printre liderii mei preferati, pup.

Ba nonorocitilor, hai ca sa va spun ceva, nu va mai dati si voi demisia dupa ce am pierdut un war pe care oricum o sa il recuperam imediat saptamana viitoare, haideti sa tinem Sf-ul mult si bine, poate sa intram si in ls. Bafta Darius daca pleci, pacat ca pleci si tu ... nu va inteleg de ce plecati toti asa aiurea.

Sa asteptam pana maine...poate ii revine mintea la cap lui Darius :-J eu unul MA BUCUR ca am pierdut war-ul acela...asa putem avea 4 waruri luni :D...more money....in caz ca e adevarat si pleci Dariuse, bafta si mi-a placut sa lupt si sa lucrez alaturi de tine, ai fost atat un sublider, cat si un lider exceptional.
P.S: MLo te pupa pe portofel

Edited by MLo Legend

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic