Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

GG baietii pentru azi. Deci azi nu m-am enervat deloc, am fost putin deprimat pe la vreo 7-2 pentru poco primul war dar le-am spart pe fete.

Sunt foarte mandru de formatia asta din mobs si sper sa ne mentinem.

Sanatate tuturor si nu uitati de like aici :))

https://www.youtube.com/watch?v=EnQ64qLFv9Y

Target 30 likes!

Bravo baieti pentru azi, speram ca ne putem mentine macar la standardul de 30 + pe /members
Bravo pentru /top cu 25 de turfs.
Astept semnatura dupa cum am spus si pe joc.

PLATITIVA AMENZILE

Am incercat de vreo 2 zile sa va dedic aceasta melodie pentru toate succesele in aceasta factiune in special cel de ieri.

Edited by Unchiu ZEW

Felicitări, pentru reuşita de astăzi mâine vreau să fiți la fel de activi.

Noroc cu mintea mea, că știu să vă organizez și că ascultați. ” Dacă vă dau mintea mea, vă ia corpu razna ” . Maine la fel de activi si ascultători, că altfel ne supărăm.

Stie careva de ce iau "Run Time Error - Microsoft Visual C++" cand dau sa ma conectez pe un server in SA-MP ? GTA San Andreas merge fara probleme pe single player.

Vezi poate stie hollow sa te ajute.

Gg pentru warul de azi. Ne-am luat si noi hq-ul ca tot omul. Maine incercam sa-l pastram si sa luam GSSF si Arch angels, daca prindem attack. Daca ascultati si nu mai muriti aiurea le luam fara probleme. Somn usor, sal.

Vă cam faceți speranțe aiurea, știi că aveți vreo 0 șanse să treceți de hq ? Mâine vă luăm iar hq-ul

Um da o sa fie de cacao azi la war daca ne imparte aiurea cum sa intamplat si la verdant , gen 3 sunt intrun war si restu in alt war .... Pierdem 2 waruri de odata si se mai face si bug de 5 ore ce sa mai. Salam pe paine asta e.

\:D/

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic