Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

attention2.png

ATENTIE: TOTI CEI CARE NU AU PUTUT PARTICIPA LA ANTRENAMENTUL DIN 10.04.2013 POT RECUPERA ANTRENAMENTUL DUMINCA DUPA SEDINTA !

- CEI CARE NU AU FACUT CERERE DE INVOIRE VOR PRIMII FW DACA NU PARTICIPA NICI DUMINCA -

ATENTION: ALL MEMBERS WHO COULDN'T PARTICIPATE TO THE TRAINING ON 10.04.2013 CAN RECUPERAT THE TRAING SUNDAY AFTER THE MEETING !

- PLAYERS WHO DIDN'T MAKE TRAINING EXCUSE WILL RECEIVE FW IF THEY DON'T PARTICIPATE SUNDAY -

Va rog sa dati cat mai mult quote la acest post si sa ziceti mai departe, sa stie toti adormitii.

Pentru ajutor

Buna dimineata! In sfarsit o dimineata in care vad soarele pe cer. :X

Ma duc sa-mi fac o cafea si vin si eu in joc.

attention2.png

ATENTIE: TOTI CEI CARE NU AU PUTUT PARTICIPA LA ANTRENAMENTUL DIN 10.04.2013 POT RECUPERA ANTRENAMENTUL DUMINCA DUPA SEDINTA !

- CEI CARE NU AU FACUT CERERE DE INVOIRE VOR PRIMII FW DACA NU PARTICIPA NICI DUMINCA -

ATENTION: ALL MEMBERS WHO COULDN'T PARTICIPATE TO THE TRAINING ON 10.04.2013 CAN RECUPERAT THE TRAING SUNDAY AFTER THE MEETING !

- PLAYERS WHO DIDN'T MAKE TRAINING EXCUSE WILL RECEIVE FW IF THEY DON'T PARTICIPATE SUNDAY -

Va rog sa dati cat mai mult quote la acest post si sa ziceti mai departe, sa stie toti adormitii.

Hai noroc și bună ziua. Acum am ajuns și eu acasă. Fusăi puțin plecat. Mai stau puțin, bag oleacă de mâncare în mine :)) și după plec iar.

Have a nice week-end ! Deja e vineri :X

Deci chiar am așteptat de aseară să-mi facă post careva :( nu au curaj :((

În fine...Am plecat puțin prin oraș cu fimeia, că nu am mai văzut`o de o săptămână :))

Ne auzim diseară la pândă >:) mwhahaha !!!

Deci chiar am așteptat de aseară să-mi facă post careva :( nu au curaj :((

În fine...Am plecat puțin prin oraș cu fimeia, că nu am mai văzut`o de o săptămână :))

Ne auzim diseară la pândă >:) mwhahaha !!!

Si eu astept de 2 zile sa-mi faca unu :)))

Stai linistit cand o sa vina, o sa vrei sa scapi de ei ca e enervant sa postezi atata, cel putin pentru mine sa explic pentru prosti, da.

A zis .Ovidiu. că-mi face post acum :X abia aștept :)):))

Oficial am terminat raportul ! Relax tată :X

Da, cum mai zic unii "flex" :)) de la ce vine?

Chiar nu știu .... în fine :( a zis ăla că-mi face post, dar a dat-o cotită :( off ... niciodată n-am parte de acțiune :( și am de gând să stau la rutieră pe veci :))

Chiar nu știu .... în fine :( a zis ăla că-mi face post, dar a dat-o cotită :( off ... niciodată n-am parte de acțiune :( și am de gând să stau la rutieră pe veci :))

Stai linistit amenintari toti primim. La fel rutiera pe veci:P

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic