Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ce-ar fi sa facem un clan cu " Anti Post Hunters "?

Nu credeti ca ar fi o idee buna?

Scuze de dublu post, credeam ca intra in cel de mai sus.

Edited by PDRobbie

@La ce seriale va uitati? @1Maine am simulare, daca nu iau peste 9 ma las de SA:MP.

Criminal minds. Am rămas la sezonu 8..adică .. cât mai e din el..că le termin. După mă mai uit la The Mentalist...

Ce-ar fi sa facem un clan cu " Anti Post Hunters "? Nu credeti ca ar fi o idee buna? Scuze de dublu post, credeam ca intra in cel de mai sus.

Nu. Categoric nu. Eu sunt post hunter, ai uitat ? Niciodată nu voi fi ANTI ! :))

ÃŽn fine ... brb eating .. am o foame de mor :))

Noapte bună LVPD. Mâine trebuie să trag tare pentru raport pentru că am doar 25 de puncte.

E timp ... stai calm. Eu aveam 14 puncte la 9 dimineață ... am făcut ceva muncă (3-4 ore) azi după amiază, și am ajuns la 42. Deci se poate.

Neața la toată lumea. La mine e neața de la ora 8 :)) Am fost puțin prin oraș cu niște treburi pe la Primărie, Parchet, Bancă, etc ... chestii din astea :))

# ne auzim prin game ... îmi fac o cafea repede, cu vreo 2 țâgări că n-am fumat deloc azi, și sunt GeGe =))

Neața la toată lumea. La mine e neața de la ora 8 :)) Am fost puțin prin oraș cu niște treburi pe la Primărie, Parchet, Bancă, etc ... chestii din astea :))

# ne auzim prin game ... îmi fac o cafea repede, cu vreo 2 țâgări că n-am fumat deloc azi, și sunt GeGe =))

Pe la parchet ? :)))

Hi, everybody! I think I hadn't said hello in the forum yet!! :D

Bosses blackthief and inferno27, I will do the 120 points this week, don't worry :) and I'll try to go to the training tomorrow even if I have to carry my laptop all day. How many time does it take? from 21:00 to 22:00? only half an hour?

Pe la parchet ? :)))

Da. Niște chestii legate de Tribunal și etc. Poveste lungă. Stai calm, n-am făcut nimic ilegal :))

# Tato, the training is 1 hour..from 21:00 to 22:00. Don`t worry, will be fun.

Va salut din ora de religie. Vorbeste profa singura, toti vorbesc, care asculta muzica, care mananca seminte, care cu gandu la Mariana... sper sa treaca repede ziua asta.

Va salut din ora de religie. Vorbeste profa singura, toti vorbesc, care asculta muzica, care mananca seminte, care cu gandu la Mariana... sper sa treaca repede ziua asta.

Și eu mă gândesc la Florentina.

Hai salut politistii, ce faceti?

Amenzi :))

I-am dat lu DRE pentru pești fără licență =))

Salut, cum merge treaba? Nu e nimeni on acum :-|.

Ba e. Treaba merge...am vreo 50 de puncte cred...Mă pun să mănânc .. că azi nu am mâncat =)) n-am avut chef / poftă.

Da, tare, am 27, merge, merge..

Am 75 :))

Back de la liceu. Ma duc pe afara vreo 2-3 ore, dupa ne auzim in game :*

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic