Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Noapte buna, ma retrag si eu. Maine trebuie sa plec in oras, sa-mi iau vreo 4-5 tricouri, ca na, a venit caldura :)) Ne auzim maine dimineata, daca mai am timp sa intru.

Salutare la toată lumea. Fusăi și eu de dimineață prin oraș cu niște treburi și acum mă foiesc pe acasă să văd ce-i de făcut.

Fain afară ... cald ca-n vară... deci se anunță :

A venit vara ...... clocotesc de căldură :))

Nu știu ce să fac .. să vin sau să nu vin la antrenament .. că`s prins cu niște treburi ...

<< ATENTIE VA ROG >>

Antrenamentul din aceasta seara va fi mutat cu o ora mai tarziu, datorita faptului ca eu sunt plecat de acasa pana la 22.

Asadar, antrenamentul se va desfasura in intervalul 22-23. Daca sunt membri care nu pot sta pana la acea ora, sunt rugati sa faca cerere de invoire. Nu va fi absolut nicio problema daca nu veniti, atata timp cat va invoiti.

<< ATENTIE VA ROG >>

Antrenamentul din aceasta seara va fi mutat cu o ora mai tarziu, datorita faptului ca eu sunt plecat de acasa pana la 22.

Asadar, antrenamentul se va desfasura in intervalul 22-23. Daca sunt membri care nu pot sta pana la acea ora, sunt rugati sa faca cerere de invoire. Nu va fi absolut nicio problema daca nu veniti, atata timp cat va invoiti.

Cu parere de rau te anunt ca nu pot ajunge.

Back de afara. Am jucat vreo 2-3 ore tenis, am baut o bere, acu' relax :)) ne auzim la antrenament.

Baieti, imi pare rau, dar antrenamentul nu a iesit cum era planuit. Din cauza orei tarzii, multi nu au ajuns, iar serverul ne-a stat impotriva. Dar nu e nimic, macar am facut unul for fun, si sper ca v-ati distrat. Acest antrenament nu se pune in loguri, asa ca puteti sta linistiti, atat cei invoiti, cat si cei absenti.

Baieti, imi pare rau, dar antrenamentul nu a iesit cum era planuit. Din cauza orei tarzii, multi nu au ajuns, iar serverul ne-a stat impotriva. Dar nu e nimic, macar am facut unul for fun, si sper ca v-ati distrat. Acest antrenament nu se pune in loguri, asa ca puteti sta linistiti, atat cei invoiti, cat si cei absenti.

Bine așa, că oricum eram plecat.

# salutare la toată lumea.

Intru și eu puțin prin joc, și mai tâziu mă bag la scris ceva.

Salutare ofiteri, va anunt ca mi-am luat calculatator nou, deci curand voi intra in samp. As intra chiar acum dar nu am reusit sa instalez placa audio si san andreasul nu vrea sa mearga fara.

Daca a mai avut cineva placa Fujitzu Siemens D2587-A1 si poate sa ma ajute.....

Salutare ofiteri, va anunt ca mi-am luat calculatator nou, deci curand voi intra in samp. As intra chiar acum dar nu am reusit sa instalez placa audio si san andreasul nu vrea sa mearga fara.

https://www.google.ro/#q=Fujitsu+Siemens+D2587-A1+driver&spell=1&sa=X&ei=IKV5UZviEafo7AaahIGYAw&ved=0CCkQvwUoAA&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.45645796,d.ZWU&fp=4b3c080831ecb1ea&biw=1280&bih=910

Oficial am 69 de puncte :))

Mă bag la citit niște chestii, că n-am somn deloc. Ne auzim mai spre dimineață...poate îmi vine și mie somnul.

Neata, neata. Intre ora 09 - 10 ar trebuii sa vina o echipa de la UPC sa-mi faca netu', sper sa nu ma fi trezit degeaba :))

Ma duc sa-mi invat la romana, ca dau lucrare... o.O

Recuperam dupa sedinta. :)

Buna dimineta ! Merg sa ma schimb si intru in joc. Vorbim acolo.

Welcome back Inferno :)

Salutare baieti ce faceti ?:D eu acuma am ajuns acasa de la scoala .... maduc la masa si dupacea intru in game :)

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic