Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Văd că ești băut .. ai postat de 2 ori aceeași treabă

Shhhh, e de la lag:)))))

Buna seara!

Va atrag atentie asupra unui aspect ce am uitat sa va spun la sedinta.

Anume: cine ma mai roaga in vreun fel sa intre in SWAT, nu va fi admis niciodata. Eu aleg SWAT pe baza unor criterii stiute de mine. Cerand sa intrati in SWAT este ca si cum ati cere rank. Sper ca am fost inteles.

Iar pentru cei ce nu stiu (nu au fost la sedinta), Iepurasul de Paste vine la membri in data de 05.05.2013, cu rank, atat pentru cei online, cat si pentru ceilalti. Desigur, doar la cei care au fost cuminti, au ascultat de mamici si care merita.

Asadar, nu va impacientati, si sarbatori fericite!

Frumos frumos, mi`a place sa fie pastele in fiecare luna:))))))

Edited by BR Cristi

Shhhh, e de la lag:)))))

Frumos frumos, mi`a place sa fie pastele in fiecare luna:))))))

=)))))))))))) buna asta, si mie mi-ar place :))

Noapte buna, parket maine la 8 fara 10 ma suni.

Dacă vreți sunetele astea pe sirena de poliție :

Downloadați următoarele :

http://www.gtainside...rt=798&id=22850

http://www.gtagarage...how.php?id=5777

Pentru toți iubitorii trance-ului :

:X

Edited by nWo Detective ParKeTzaL

Neata baieti. Ne auzim in maxim 2-3 ore. O zi cat se poate de faina sa aveti, atat in joc, cat si in realitate :))

Neata baieti. Ne auzim in maxim 2-3 ore. O zi cat se poate de faina sa aveti, atat in joc, cat si in realitate :))

=))

Neatza baieti, ce faceti? Abea m-am trezit si eu.

Ne vedem in game !

Am fost la Biserică cu Rubby =)) ne-a dat împărtășanie popa, chiar dacă nu meritam...la câte carnete am luat în samp =))

Popa : "Ai ceva pe suflet fiule ?"

Rubby : "Da...nu mă pot lăsa de samp..."

Popa : "E grav ... trebuie să dai /q de cel puțin 3 ori pe zi ca să te lepezi..."

Rubby : "Și dacă nu pot ?"

Popa : "Atunci la pierzanie cu tine fiule ... Vei ajunge nolifer !!"

=)) =))

Neatza, acum m`am trezit si eu azi am treaba toata ziua asa ca ne auzim pe la 18 asa. WTF la cat te`ai culcat ma?:)))))))

Neatza, acum m`am trezit si eu azi am treaba toata ziua asa ca ne auzim pe la 18 asa. WTF la cat te`ai culcat ma? :)))))))

Cam pe la 02:00 am adormit :)) tocmai am venit din oras, mi-am luat o pereche de adidasi la vreo 9 milioane si na... =))))

Noroc baieti!

Vreau sa va rog si eu ceva. Anume: in cursul zilei de astazi astept cateva PM-uri de la voi cu un motto/slogan pentru LVPD. Eu as prefera sa nu imi dati PM cu "Protecting with honor" / "Serving with pride" / "To serve and protect", deoarece acestea sunt prea uzuale. Ma refer ca vreau ceva mai original, mai iesit din comun, fie gasit pe net, fie inventat de voi.

Motto-ul care imi va placea mai mult va fi folosit, iar cel care mi l-a trimis este posibil sa fie recompensat.

Multumesc de ajutor, astept PM-urile voastre!

Neatza baieti ce faceti ? :D eu acuma m-ma trezit :)

Neata boss, ce sa facem... ma duc sa mananc si dupa revin in game sa termin raportu' :))

Cam pe la 02:00 am adormit tocmai am venit din oras, mi-am luat o pereche de adidasi la vreo 9 milioane si na... ))

Ieftin, ia sa ne dai si noua de pasti niste bani daca tot nu ai ce face cu ei:)))

Uite asta fac eu :))

gtasa2013050310513076.jpg

Am dat vreo 150 de k până acuma :))

Nebunule =)) | Ce ad :))

@ Hai salut... Ce mai faceti? Mor de plictiseala... Cred ca ma duc pe afara :D

Traiasca sefu :))

# Daca aveti nevoie de ceva in PHOTOSHOP va astept in sectiunea dedicata cererilor. Daca nu aveti 200 de posturi trimiteti-mi un PM.

Neata, debea ce mam trezit si eu... Intru si eu in game imediat.

Ce fac baietile? Tocmai ce m-am intors de la pescuit :))

Ai prins ceva?

Neata, debea ce mam trezit si eu... Intru si eu in game imediat.

Ai prins ceva?

Da, trenu de la 7, de la 8 jumate, de la 9 si un sfert si acceleratul de la 11 jumate :))

Peste nu am adus acasa, am prins unu micut si l-am "sacrificat spiritelor beltii" :)) La propriu

Noroc baieti!

Vreau sa va rog si eu ceva. Anume: in cursul zilei de astazi astept cateva PM-uri de la voi cu un motto/slogan pentru LVPD. Eu as prefera sa nu imi dati PM cu "Protecting with honor" / "Serving with pride" / "To serve and protect", deoarece acestea sunt prea uzuale. Ma refer ca vreau ceva mai original, mai iesit din comun, fie gasit pe net, fie inventat de voi.

Motto-ul care imi va placea mai mult va fi folosit, iar cel care mi l-a trimis este posibil sa fie recompensat.

Multumesc de ajutor, astept PM-urile voastre!

Chiar nu va intereseaza? Este un premiu special, surpriza. Nu am primit nimic pana acum.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic