Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Raw eu te-am intrebat in ce statiune mergi ca sa pot sa vin sa te bat. Tu nu vezi diferenta dintre o simpla postare sau o postare pentru +1, pe scurt, ce ai facut tu mai sus. Eu zic ca mi se pare interesanta noua aditie pentru factiune si tu trebe sa ne demonstrezi ca esti nab si sa faci +1 =))

Chiar acum imi pare rau ca n-am fost in game cand ai aflat. Iti zic ceva maine, cand am acces la PC-ul lui unchiumeo. Noroc ca am facut inactivitatea aia pe 14 zile, nu merg la munte, dar stau la unchiumeo 2 zile in Bucuresti.

Ar trebui sa ne bucuram sau sa radem? pe bune sa fii demis ca nu aranjeaza in ordine cronologica imgur.... haha, dar el nu se uita cum a iesit albumul ? Daca vine aici se schimba imgur?

Cum sa folosesti o aplicatie care nu stii cum lucreaza, nu credeam ca exista cineva care nu stie ca imgur sau picasaweb ca indexeaza alfabetic

Edited by AshimaPetrisor2014

Welcome celor noi ! Aveti grija ce faceti, cititi inca odata regulamentul si toate chestile sa nu existe probleme.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri puteti sa ne intrebati oricand.

Eu am iesit afara, ne auzi diseara la sedinta, cred ...

Bafta !

Deci, in primul rand va urez "Bun venit!" celor noi in factiune, aveti grija la "psot" hunteri !

Baieti, eu am ajuns in Bucuresti unde o sa stau astazi si putin maine, iar de marti in colo o sa vin acasa :)

Hai ca's curios daca merge SAMP pe PC-u asta :))

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic