Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

RO:

I. Am adaugat urmatoarea regula:

1.12. Este interzis sa permiteti unei alte persoane in afara de dumneavoastra sa se logheze pe cont. De asemenea, nu aveti voie sa puneti pe altcineva sa va faca raportul. Pedeapsa pentru aceste fapte este demiterea.

II. Ora si data antrenamentului incepand cu data de 08.09.2014.

Antrenamentele au loc in fiecare zi de DUMINCA la ora 15:00.

Sedintele vor avea loc in fiecare zi de Duminica de la ora 21:00.

Bravo negrule... cei cu o viata privata te felicita ca ne-ai dat sansa sa venim la antrenament :)))

Referitor la logare..... eu am ip fix, si periodic acesta se schimb... de exemplu pana acum ceva vreme eram vazut din irlanda apoi suedia acum austria... cu ip diferit de fiecare data.... explica putin regula....

Sa zicem ca ma gandesc sa plec la tara 2 zile si din n motive nu reusesc sa ajung acasa si rog un prieten sa faca o logare sa nu fiu demis ... risc ceva? sau este interzis ca acela sa fac raport ?

Baieti .. am o stire proasta mie probabil si ptr unii dintre voi :/ .. e posibil sa parasesc factiunea = ma las SA:MP .. daca se intampla ceva .. ca consecinta este parasirea mea din factiune si dupa o scurta perioada ~Maxim o luna parasesc si SA:MP-ul .. am zis sa va anunt sa nu speriati daca vedeti o demisie ceva. Ce mai ziceti?

capone stii cine e amicul tau de noapte nu? :>:> o suma de bani poate chiar si o casa ori masina .... accept orice fel de donatie ceva bani in clienti :))0

donate-banner.jpg

Acum serios vorbind, dece?

Se pare ca eu sunt mult prea

Ai-obosit.jpg

si am sa ma duc la

bebelus_somn_linistit.jpg

Edited by AshimaPetrisor2014

Tudor, noi nu suntem egoisti, insa cand un spirit se duce energia cuantica a acestua trebuie impartasita celorlalti.Astfel fiecare trebuie sa ia cate ceva din ceea ce a insemnat acel spirit si sa il duca mai departe tinand acel spirit viu prin noi insine.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic