Hg Alex9alex Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Nu stiu ce sa zic e o idee bună dar și una rea.. E bună deoarece se poate să nu mai facă toți dm, să nu mai lase mașinile aiurea dar e rea fiindcă, cum spunea lelu, or să fie certuri intre colegi.. Nu stiu ce sa spun, eu sunt undeva la mijloc cu răspunsul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South SilenT Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 E o idee buna dar si una rea-o sa fie o anumita concurenta intre cei de rank3+.... fara dm in garaj e naspa,cum ne mai distram si noi?/d aiurea toata lumea da,ca no unde mai este distractia fara aceste doua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenith nWo Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 @, Mi se pare o idee buna , dar aici sunt si eu de acord cu Lelu.Vor exista o groaza de conflicte din cauza acestor amenzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM X3n0n Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 E o idee buna dar nu prea, pentru unele lucruri trebuie amenzi, dar asa o sa creeze conflicte si nu cred ca vreau asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LF R4YoU Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Nu , Nu fac parte de mult timp din acest departament dar din ceea ce am vazut eu nu se exagereaza cu chestiile astea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrakeNN Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 E o idee si buna si rea, e rea pentru ca daca pana acum se dadea PM doar pentru chestii grave, acum o sa se dea PM din nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaRtOR Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 In mare parte tu decizi ce faci, totusi pentru /d aiurea si DM in HQ avem sanctiuni mai grave decat o amenda. Tu decizi ce faci, oricum orice alege se confirma restul membrilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerecK KIA ZEW Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 @, Ma lasi sa iti iau semnatura cu iepurele ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaRtOR Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 @, Da, poti, oricum e a lui Coke, nu e a mea esti liber sa o furi, hihi, dar nu toti:)), doar tu, pls:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerecK KIA ZEW Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 @, Da, poti, oricum e a lui Coke, nu e a mea esti liber sa o furi, hihi, dar nu toti:)), doar tu, pls:> Mersi frumos, o sa o pun cand ma plictisesc de semnatura recenta. pwp Am iesit guys ma bag in pat sa ma uit la meci. Noapte buna si weekend placut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin ToV Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 @, nu sunt de acord cu aceste amenzi, cum a zis si lelu, vor fi certuri intre membri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LF Felix Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 (edited) Zic contra amenzilor. Vor fi certuri intre membrii, isi vor purta pica unul altuia si alte nasoale Edited November 12, 2016 by LF Felix Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Seakeer Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Nu sunt de acord cu aceste amenzi, voi fi certuri si dusmanie intre noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South TheoNeuer Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Ok, ok. Am ajuns la concluzia ca nu are rost sa adaugam amenzi. In urma ce am discutat cu un admin in legatura cu amenzile asta, am ajuns la comun acord ca nu are rost sa adaugam un astfel de sistem pentru ca regulamentul prevede niste sanctiuni pentru fiecare in parte, unele AV, altele FW. - Closed - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaRtOR Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 @, Bravo tata, mare lider:> @, Eu ti-am zis sa-o iei, ma refer la semnatura, vad ca inca e aceasi:)) Hai noroc, baieti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerecK KIA ZEW Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 @, Bravo tata, mare lider:> @, Eu ti-am zis sa-o iei, ma refer la semnatura, vad ca inca e aceasi:)) Hai noroc, baieti. Pai o sa o iau cand ma plictisesc de asta care o am acum. Ti-am zis ) Ce faceti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian Mihail Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Buna seara, colegi. N-am mai postat pe aici de aproape un an. Ce mai ziceti? V-ati inceput rapoartele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin ToV Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 @@Sebastian Mihail, am inceput rapoartele, baieti activi, mai putin georgee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerecK KIA ZEW Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 @, George doarme aici. Ce mai faceti? Mai am si eu 15 puncte si termin raportul. Bafta la toti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plutonium ToV Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Sanatate. De astazi sunt noul vostru coleg, sunt foarte fericit sa fiu aici. Ne vedem maine in joc, o seara faina si o zi cat mai buna maine! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin ToV Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 @, welcome, nub! Ai grija cu post-hunteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
LF R4YoU Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 @,welcome , inca un greu in lvpd un + pentru lvpd sunt sigur sa ai spor la post-uri )) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plutonium ToV Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 @@LF R4YoU, deja am primit unul, multumesc pentru primirea calduroasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LF R4YoU Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 @, Stai ca se pare ca am si eu inca 1 , al 4 lea sau al 5 lea )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaRtOR Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Buna ziua, baieti. Cum mai merge pe aici, inactivi tare vad, de ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts